Нова рубрика! Влиянието на зодиака  Телец
Телците не обичат да се чувстват не...

Седмичен хороскоп


Рубриката се води от aстролог Марияна Петрова
horoskop-astrom.com

Овен Телец Близнаци Рак
Лъв Дева Везни Скорпион
Стрелец Козирог Водолей Риби

За седмицата:
26.04.2015 - 03.05.2015

На 21 април Слънцето ще премине в Телец, а както знаем то е основен транслатор на енергия и послания към нас. Заедно с Марс и Меркурий подчертано ще ни насочи към чисто практични цели, а и „материални” съждения. Телец е най-земният от всички земни знаци и изключва „експерименталните” и прибързани действия. Повече от всякога ние ще се чувстваме „приземени” към вид реалност, която ще сме склонни да анализираме без украси и идеалистични представи.


Планетите в този сектор забавят своя ход, образно казано. Подобно на тях ние по-бавно, но щателно ще обмисляме евентуални промени, а когато вземем вид решение, после няма да се отказваме лесно от него. Защото ще се водим от натрупан опит, от конструктивни заключения, изискващи адекватна възвръщаемост на вложените от нас ресурси.


Дори по-хазартни и темпераментни личности ще се замислят повече за последици и евентуални негативи и ще проявяват предпазливост, дори и не твърде типична за тях. Разбира се, това може да доведе /предимно при „огнените” натури/ напрежение, защото ще трябва да „бързат-бавно”, сами ще си слагат „спирачки” по различни поводи.


Секторът на Телец е призван да прораства всички начинания и то за доста време…почти през цялата година. Така че каквито семена сме обработили, на такава реколта ще се радваме през есента, зимата, а и не само... Напомням, че Марс е в един зодиакален знак през около две години и половина, бил е в Телец през май-юни 2011г., април-май 2013г. и е канализирал през тези етапи направление за развитие, предимно във финансовия сектор или друг, но с отражение върху цялостния ни просперитет в един по-общ смисъл. Често ние не усещаме веднага различната тенденция, но като минимум зародилите се трансформации в мисленето тогава са оставили трайна следа в съзнанието ни, а сега започва „обновяване” на заобикалящата ни действителност.


Интересен е фактът, а може би и подходящ за размисъл, че Телец най-трудно възприема новите идеи, но същевременно знанията и уменията натрупани през него са най-задълбочени и качествени като усвояване и резултат, който се имплантира пряко в начина ни на живот.Всички поставени цели, вид „старт” през тази седмица ще води до устойчив ръст в избраната посока. За това е подходящо да се съсредоточим върху инициативи, които са по-дългосрочни, а и могат да ни издигнат на по-високо социално ниво. Преговорите са сложни, тъй като всеки ще отстоява своето мнение убедено, упорито и според собствения си интерес, но за това пък постигнатата договореност или съгласие ще бъде продължителна. Ако искате да разберете истинското отношение на някой към вас, със сигурност можете да го разберете през настоящата седмица. Някой ще бъдат по-остри в изказа, други ще се придържат към дипломатичността, но все пак няма да са склонни да крият чувствата си. Прояви на сърдечност или обратното-неприязън, в никакъв случай няма да са случайни, а ще са плод на минали преживявания, които сега „разцъфтяват” с цялата си сила. Опитайте се да оставите добри впечатления у хората, на които държите, вслушвайте се в техните думи и балансирайте между вашите и техните желания, претенции - много полезен ход за хармонията между вас. Хубав период за бизнеса, които иска да обнови доходите си чрез някакви инициативи, всъщност мнозина ще предприемат подобни стъпки или поне ще ги обсъдят. Държавата, като един голям „стопанин” също ще проведе реформи до края на май, които ще имат широк отзвук. По това колко и на какви промени е склонна обаче, в пълна степен е показателно именно през този етап на развитие на социалната ни система.


За любовта- за нея ще говорим и мечтаем, но както вече казах- „филтрираме” с практични, а и „материални”съждения…Ако се започне нова връзка- тя ще бъде със съизмерима изгода. Настоящите партньорски отношения пък ще се влияят подчертано от общото благополучие и/или индивидуални приходи към него.


Реклама ad

Реклама ad


 

 Любовен хороскоп