Нова рубрика! Влиянието на зодиака  Стрелец
Стрелецът често се бори с вятърни м...

Седмичен хороскоп


Рубриката се води от aстролог Марияна Петрова
horoskop-astrom.com

Овен Телец Близнаци Рак
Лъв Дева Везни Скорпион
Стрелец Козирог Водолей Риби

За седмицата:
28.7.2014 - 34.7.2014

През цялата нова седмица Слънцето ще продължи да се влияе от гиганта Юпитер, така че ще „раздухва” огнените страсти. Тенденцията ще се подкрепи от Марс, който вече премина в Скорпион и ще ни подтиква да последваме инстинктите си, дълбоко заложени желания. Мнозина ще се подадат и ще свалят задръжки, ще преминат граници-в поведение, изказвания, решения. Вече говорихме, че след Новолунието преди дни, започва нов месец, който ще е наситен с ярки събития и преживявания, свързани със засегната сфера на влияние, а именно- сърдечни взаимоотношения и/или желание за повече удоволствия, власт, бизнес. През настоящия период ще се натъкваме на различни провокации, разтърсващи емоционалния ни свят. Звездите ще „натягат” вътрешно напрежение или раздвоение между традициите, задълженията, отговорностите и „новото”, което ще нахлува през пукнатините на стари връзки.


Губим или променяме кардинално нещо ценно- от пари до любими хора. Щетите може да са значими, така че е важно да бъдем много внимателни. Рисковано е да задлъжнявате чрез кредити, даване на пари на заем и т.н. Същевременно до 15 август официални структури, като банки, данъчни, застрахователи, репресивни или охранителни органи ще се окажат „по острието на бръснача”- тоест- взаимодействието с тях по различни поводи ще бъде по-наложително от обикновено. В оптимален вариант, решаваме да се разтоварим чрез почивка на море или планина, така харчим доста, но намираме подходящ одушник. Пазете се от крайности в реакциите. Не наранявайте близки хора, при условие, че не сте готови да ги загубите окончателно. Възможно е до неделя спонтанно да започнат не малко романтични и/или интимни контакти, но също и подобни да се разпаднат.


В понеделник Луната е в Лъв- все още сме под влияние на вид ентусиазъм, преувеличения, силни емоции. Действаме спонтанно и спонтанно можем да привлечем късмета си, но и да загубим. Внимавайте, рискът е полезен, но само когато е добре премерен.


Във вторник Луната е в Дева – трудно ни е да се съсредоточим и да изпълняваме рутинните си задължения. Не са изключени обърквания, разминавания с предварителните очаквания. Съзнателно се пазете от манипулации и измами.


В сряда и четвъртък ритъмът на ежедневието забързва своя ход. Дните са изпълнени с изненади- възможности и обрати. Полезно е да сте максимално активни- преговаряйте, доказвайте се, в известен смисъл именно показността и демонстрацията на умения /ораторски, професионални и т.н./ ще ви отворят желаната „врата”.


В петък Меркурий също ще се присъедини към огнения сектор – Лъв, така че демонстрацията на качества, само-рекламата, стремежът да се привлича внимание ще става все по-силен. От този ден и до 15 август ще ставаме свидетели на ярки или крайни изказвания за бъдещи планове. Ще бъдем споходени от някаква „голяма новина”-засягаща личния и/или обществения живот! Да видим!


В петък и събота Луната е във Везни- партньорските взаимоотношения са лайтмотив и изискват стабилизация- съзнателно, методично.


В неделя Луната е в Скорпион и като минимум ще изпитаме нервно напрежение. Денят е рисков в доста отношения. Релаксирайте с хубава музика, вода- която да ви охлади в пряк и преносен смисъл.


Реклама ad

Реклама ad