Лунна стоянка! Влиянието на зодиака  Лъв
Лъвът ще ви уважава, ако сте силни ...

Седмичен хороскоп


Рубриката се води от aстролог Марияна Петрова
horoskop-astrom.com

Овен Телец Близнаци Рак
Лъв Дева Везни Скорпион
Стрелец Козирог Водолей Риби

За седмицата:
08.02.2016 - 14.02.2016

Седмицата започва с Новолуние, а както знаем, то задава фон за поне следващия един месец, но тенденциите „посети” през него могат да прорастват и много по-дълго. В положителен аспект сега ние можем да се обединяваме, да използваме „колективната сила”, за да се добираме до собствените си намерения. Вече съм споменавала, че в периода на Водолей – сътрудничеството е много важно, както и социалната активност, които от една страна ще се явяват подобно на двигател към целите ни, а от друга- успехите ни подчертано зависят от „благословията” и одобрението на околните.


Новолунието подсказва, че тези процеси ще разместят пластовете под краката ни и са възможни множество изненади, понеже ще се оформят ярки лидери, които ще увличат след себе си другите…Всеки един от нас е в колектив, че дори и няколко, ако започнем от по-малка единица, например семейството, преминем през работната среда и стигнем до държавни структури, че и международни отношения. На тези различни нива и в различна степен ще ескалират малки и големи „земетресения”, в зависимост от вече натрупаното напрежение и енергия…Разбира се, колкото по-малко ви „закачат” тези процеси, толкова по-ясен ще е сигналът, че сте поели в правилна посока, а поведението ви е конструктивно. Да, точните думи са- конструктивно, целесъобразно и практично- излизането от тези норми, в повечето случай ще е свързано с разочарования и вид „проглеждане „ до средата на март.


На този етап е важно да се подчертае, че „колективната сила”- трупа значим потенциал, който ще избия в някаква посока през следващия месец. И какво ще засегне? Акцентите са върху някакво „ново начало” и промени, които ще се отразят на отделни групи от хора- част от тях се отчитат за положителни и като отговор проявена инициативност и креативност. Друга част, може да се оприличи на „рестриктивни мерки”, които ще обхванат основно образованието, пътуванията и преминаванията на граници и не на последно място „принудителни” , но и императивни тенденции, продуцирани от „власт имащи”- за трансформации в паричните потоци, банково дело, стойност на валутата…Едва ли всичко ще е в окончателен вариант, понеже те първа предстои Пролетното равноденствие и така наречена точка- на „обновление на годишния цикъл”, но че се оформят нови перспективи с отражение върху горе-споменатите сфери е факт!


Полезно е да сте максимално социално активни, да общувате с институции, авторитетни лица, да търсите и получавате подкрепа от подходящи за това личности, така че да се превъртите на по-високо ниво или да циментирате позициите си!


Любовта и чувствата ни са в „плен” на някакви мощни емоционални преживявания, а като минимум- дълбоки преоценки, които все ще ни подтикват да гледаме на „ценните за нас неща” с други очи…


„Когато дълго обичаш- престават да те забелязват. Когато дълго прощаваш- започват да те използват. Когато си готов на всичко- просто престават да те ценят. И само тогава, когато си тръгнеш- започват да разбират, колко наистина ценен другар си бил, но да се върнеш вече назад и да бъде както преди е невъзможно”…


Реклама

Реклама ad