Нова рубрика! Влиянието на зодиака  Близнаци
Близнаците имат нужда да чуват думи...

Седмичен хороскоп


Рубриката се води от aстролог Марияна Петрова
www.астром-хороскопи.eu

Овен Телец Близнаци Рак
Лъв Дева Везни Скорпион
Стрелец Козирог Водолей Риби

За седмицата:
14.04.2014 - 20.04.2014

Настоящата седмица може да се окачестви като една от най-критичните, дори превратна за годината по отношение на променени намерения, съждения, начин, по който се приема реалността. През целия период ще бъдем „застигани” от тази тенденция по различни поводи, а устоите на „миналото” - в един по-общ смисъл, ще бъдат разклатени в значима степен.


Още през първите дни ще станем свидетели на ярки и крайни изказвания, впечатляващи новини, засягащи личния ни или обществен живот. Преобладава оригиналната /нетрадиционна/ и „огнена” мисъл, водена от субективни оценки, желание да се изпъкне и „владее публиката”, дори чрез манипулации. Идеалите и импулсивността надделяват над здравия разум и водят до дестабилизация, вид неустойчивост на статуквото. За съжаление, повечето решения взети през това време ще генерират трансформации, но после ще бъдат отчетени като прибързани, необмислени и дори нецелесъобразни. Всяко ново начало, стартирано сега ще бъде съпътствано в последствие от обрати и/или кризи. Така че, ако е възможно отложете инициативи, особено, ако са с по-дълготрайна реализация.


Ако пък желаете да се разделите с определени хора и/или обвързаности - това е подходящият момент. Всъщност, мнозина ще осъществят подобни намерения и то по един доста внезапен, „разтоварващ” и неконтролируем начин, който ще ги „прехвърли” в качествено друга социална среда. В този смисъл, отново ще се „тестват” партньорските взаимоотношения - лични и делови. Дори и да не се стигне до разрив /верен показател за висока надеждност на съответните взаимоотношения/, вероятността да ескалират спорове /понякога и заради самия спор/ е твърде вероятна, защото звездите ще ни подвеждат към голямо емоционално напрежение, лесна възбудимост и раздразнителност, нервно напрежение... Колкото сте по-овладяни и притежавате вътрешна устойчивост, здрави морални устои, способни да се претворят в дипломация и прозорливост, толкова по-леко ще преминете през тези предизвикателства.


Да са внимателни към своето здраве онези, които имат проблеми със стомаха, костната и нервната система, кръвното налягане... Пийте много течности, проведете диета, релаксирайте с хубава музика, разходки сред природата...


Реклама ad

Реклама ad