Лунна стоянка! Влиянието на зодиака  Стрелец
Стрелците не задържат чувствата си,...

Седмичен хороскоп


Рубриката се води от aстролог Марияна Петрова
horoskop-astrom.com

Овен Телец Близнаци Рак
Лъв Дева Везни Скорпион
Стрелец Козирог Водолей Риби

За седмицата:
30.11.2015 - 06.12.2015

Енергията на Стрелец е огнена, подклаждаща ентусиазма, склонността да се поемат рискове, желанието да се излезе извън обичайната среда, да се разширяват хоризонтите- чрез индивидуални цели отправени в по-далечното бъдеще, чрез реални пътувания, борба за укрепване собствените позиции в конкурентна или обновена среда на съществуване.


Мечтите са ярки, много от тях са осъществими, особено за по-инициативните личности, за онези, които се отчитат като предприемчиви, лидери, власт имащи…Подобни авторитети ще бъдат подчертано дейни и ще превъртят живота си на друго ниво, ще повлияят и на близкото си обкръжение, като го заставят да се съобразява с нови правила, наложат волята си и зададат друг вектор на развитие- глобално.


Всеки един от нас е във взаимодействие с по-възрастни и/или висше-стоящи личности, с такива, които трябва да се съобразява и сега императивно попада в подобен водовъртеж от предизвикателства, в който трябва да съвмести личните си виждания за бъдещето с тези на други важни особи в живота си. В друг вариант- самите вие се превръщате в кипяща от емоции и страсти фигура, способна да промени начинът си на съществуване и то за дълго.


При всички случаи, няма да е преувеличено, ако кажа, че по различни поводи до средата на декември, ние се срещаме със Съдбата- очертава се онова, което ни очаква през следващата година, перспективи заложени в миналото, но действащи като отправна точка за едно ново начало.


Някой от нас ще се разделят със стари отговорности /отнасящи се до партньорски взаимоотношения, професионални ангажименти, път на развитие/, други в горе-посочените сфери на влияние ще се натоварят с още повече ангажименти, но това ще е съпътствано с изкачване по йерархичната стълбичка, успехи, които перманентно ще се активизират поне през следващите две години. Трети- ще се разделят с илюзии, това може да е болезнен процес на анализи, които ще доведат до преоценки, ще трансформират начинът на мислене и поглед, с който възприемаме обикалящата действителност.


Мъжката част от света и онези, които са с по-борбен темперамент ще се въвлекат във война, в която да отстояват интересите си. Тенденцията ескалира през декември и се отнася както в частен, така и в обществено значим план. Връзката между „дами” и „кавалери” изисква подчертана дипломатичност от страна на нежния пол, на друго едва ли може да се разчита при възникването на недоразумения, особено, ако са трупани през изминалите месеци…Звездите ни дават шанс сега да осъзнаем някаква истина, да надникнем в по-далечни перспективи и да изберем най-верния път. Не пренебрегвайте знаците на Съдбата, превърнете се в „кораб за собствените ви мечти” или поне се качете на такъв, чиито „капитан” ще ви отведе в такава посока, по друг начин казано- търсете опека и покровители, които да ви помагат, ако ги намерите- те ще се окажат стабилна основа за дългов време, а може би и кармични персони, към които ще се привържете в „бурно море”. В краен случай- ще сте принудени да служите и да отдавате голям енергиен ресурс на по-възрастни или друг вид авторитети присъстващи в близкото ви обкръжение. Но е факт, че от една страна е хороскопът с неговите послания, а от другата- вашият свободен избор! На всички пожелавам мъдрост и прозорливост, защото те са тези, които осветяват – къде да откриете личното щастие!


Реклама

Реклама ad