Нова рубрика! Влиянието на зодиака  Везни
Всеки от зодия Везни, докато е малъ...

Седмичен хороскоп


Рубриката се води от aстролог Марияна Петрова
horoskop-astrom.com

Овен Телец Близнаци Рак
Лъв Дева Везни Скорпион
Стрелец Козирог Водолей Риби

За седмицата:
29.06.2015 - 05.07.2015

До края на настоящия период Марс транзитира в близост до Слънцето и подклажда силна емоционална възбудимост, а понякога и агресивност. Оформя се нещо като „горяща точка”- индивидуална за всеки, която ще се разпалва перманентно през седмицата и ще води до ярки демонстрации на воля, окончателно мнение, повод за кардинални промени през юли.


Забележим нюанс е противопоставянето между собствените желания и тези на „другите”, независимо дали става въпрос за лични или служебни отношения, за частния или обществения живот. Възможно е да се изостри чувството, че трябва да „воюваме” с околните и на практика да стане точно така. Почти задължително ще се налага да спорим, за да отстояваме позициите си, заслужим уважение, че и постигнем дори и минимални успехи, а в друг вариант- разрушаваме част от миналото, разделяме се с емоционални обвързаности или поне ги трансформираме безвъзвратно.


И да, Рак е един от четирите кардинални знака, които подтикват към подобни значими преобразования, а поради наличието на „външни” и кармични провокатори- трудно бихме пренебрегнали посланията на звездите и ние ще се убедим в това до края на юли.


Основното поле, което ще бъде засегнато е дома, недвижимо имущество, семейни традиции и всякакви други „битовизми”, включително и потребление /на ток например/, които ще са повод за ескалация на напрежение, важни решения, с отражение през следващите близо две –три години.


Разбира се, особено важно е сега да се съхрани хармонията между близки и роднини, явно и съзнателно да се избягват противопоставяне, а и прояви на насилие- в пряк и преносен смисъл, върху психиката или физиката на отделните хора.


Най-опасни, но и показателни са четвъртък и петък. Тези дни са под влияние на Пълнолунието и ако се подадете на горещи страсти и емоции, може да превъртите пътя си на развитие в съвсем друга посока, като минимум разбирате какво можете да очаквате във връзка с вашата си „гореща точка”, през следващите поне две седмици. Хармонизирайте най-близката си среда с ремонт, премествания и пътувания, това ще е отличен отдушник на марсовата енергия. Освободете се от ненужди вещи, а и хора, така или иначе планетарните аспекти ни подтикват точно към това- да извървим крачка напред в емоционалното си развитие, като придобием нови усещания, а и възприятия на света, за сметка на стари и изживели своето време и смисъл. Защото „настоящата страница е изписана и трябва да се прелисти нова”…Информационният поток е засилен, носи много изненади и възможности. Теми отнасящи се до Меркурий /преговори, новини, подписване на договори, парични преводи и др./ започват бързо да се развиват, при това- понякога неочаквано, а и с доза късмет. В първите три дни Луната е в Стрелец, така че ще преобладават позитивните нагласи, желание да се разширяват хоризонтите, съответно-перспективите, да си доставяме радост, да експериментираме, дори и в любовта. През почивните дни сме социално много активни, търсим и намираме приятелска или друга емоционална подкрепа, която да ни отдалечи от ежедневните и натоварващи приоритети. Любовни отношения започнали сега, обещават да бъдат съпътствани от много силни чувства, приятни и незабравими събития, но трудно ще прераснат на друго ниво- брак например.


Реклама ad

Реклама ad


 

 Любовен хороскоп