• Реклама

Седмичен хороскоп


Рубриката се води от aстролог Марияна Петрова
horoskop-astrom.com

Овен Телец Близнаци Рак
Лъв Дева Везни Скорпион
Стрелец Козирог Водолей Риби

За седмицата:
23.05.2016 - 29.05.2016

Слънцето вече транзитира през сектора на Близнаци и задължително ще отключи, усили информационния поток. Всеки, по различни поводи и степен ще бъде докоснат от някакви новини, които няма да го оставят безразличен в бързо променящи се ситуации, водещи до изкристализиране на детайли от близкото минало, разяснителни разговори и т.н. Ако има някакви неясноти, тайни в начинът ви на съществуване, едва ли ще останат скрити през юни или поне ще ви оказват подчертано въздействие и ще действат подобно на „колело на Съдбата”.


Мнозина ще бъдат изправени пред някакъв избор или морална дилема, ще ги занимават въпроси свързани с „правото”- буквално или в един друг и по-общ смисъл. Най- силно повлияни от тенденцията са родените през първи деканат на Стрелец, Риби, Дева и Близнаци, но и всички останали в различна степен, като понеделник и вторник са показателни, могат да зададат тон на цялата седмица…


Меркурий все още е в Телец и е така аспектиран, че все още подхожда „тактически”, с мисъл за евентуална изгода и/или целесъобразност, така че може да се окаже полезна „спирачка”, в обективно усложняваща се обстановка на доводи и контра-доводи, на повишена раздразнителност, но и провокации, които подклаждат настроения за спорове, въвличане в „словесна война”.


До средата на юни често целта ще оправдава средствата и можем да станем свидетели на не един опит за манипулация или измама. Същевременно, вероятността подобен план да не успее или да бъде сериозно санкциониран е значима.


На 25 юни Венера ще навлезе също в Близнаци и ще сме по-склонни да говорим за своите чувства, при това- с лек драматизъм или умишлени преувеличения.


Усилват се флиртовете, спонтанното започване, но и прекратяване на връзки. Бъдете внимателни, през следващите две седмици, целесъобразно е да планувате стъпка след стъпка, за да можете да реагирате адекватно на случващото се…В месеца на Близнаци, подчертано е актуална максимата, че трябва умеем да изслушваме, че трябва да не прибързваме в изказа си, за да не кажем неща, за които да съжаляваме после…


Реклама

Реклама ad