Нова рубрика! Влиянието на зодиака  Овен
Овните много лесно се изнервят, ког...

Седмичен хороскоп


Рубриката се води от aстролог Марияна Петрова
horoskop-astrom.com

Овен Телец Близнаци Рак
Лъв Дева Везни Скорпион
Стрелец Козирог Водолей Риби

За седмицата:
24.08.2015 - 30.08.2015

От началото на седмицата основният ни енергиен източник - Слънцето, вече ще е в сектора на Дева. От това поле и през следващия близо месец ентусиазмът ни и поривът за приключения, както и вид грандиозни проекти продуцирани от желания, зародени дълбоко в душата като необходимост, в която разпознаваме щастието, постепенно ще започнат да се смаляват или да придобиват някакви по- земни, реалистични форми, конкретни стъпки, към които ще бъдем „подбутвани” да извършим.


Тенденцията при всеки ще има различно измерение- при едни ще се усети като натрупани ангажименти, завъртащи ни в своята рутина, заедно с изоставащ план, изискващ „наваксване”, при други ще е императивно послание за подобряване на квалификация, получаване на нови знания и умения, така че да реализират кариерните си и честолюбиви намерения, при трети- раздяла с илюзии, под натиска на някакви събития, които ще се спукат подобно на балон, особено в дните на пълнолунието /петък, събота и неделя/ или две седмици след това…


За всички без изключение е важно да са по-внимателни към психическото и физическото си здраве. Прогнозата се запазва почти през целия септември.


Възможно е да ескалират вирусни заболявания, преумора, разсеяност, внушаемост, занижен имунитет. Пазете се!


В края на седмицата се формира „емоционален вакуум”, фокусна точка, приоритет- индивидуален според собствения начин на живот, но обединяващото е нов нюанс на „обработено” знание, променена гледна точка и/или реалност. Борба за право, борба за истина-на различни социални нива…


За любовта- тя няма да липсва, но страстите ще ни връщат към стари чувства и ретроспекции, съответно колкото по-ценни и стойностни са те, толкова по-пълноценни ще са към настоящия момент, защото преживяванията пряко ще зависят от натрупания опит. За някой пък това ще е „втори” опит или път към бивш партньор.


Реклама ad

Реклама ad


 

 Любовен хороскоп