Нова рубрика! Влиянието на зодиака  Стрелец
Когато е влюбен, Стрелеца посвещава...

Седмичен хороскоп


Рубриката се води от aстролог Марияна Петрова
horoskop-astrom.com

Овен Телец Близнаци Рак
Лъв Дева Везни Скорпион
Стрелец Козирог Водолей Риби

За седмицата:
23.11.2014 - 30.11.2014

През целия период Слънцето е в “плен” на Сатурн или по друг начин казано- повишени отговорности, по- сериозно отношение към живота в резултат на спънки, не малко предизвикателства , които трябва да се преодоляват, отминал опит, който се анализира и приземява оценките и ни изправя “очи в очи” с действителността без “украси” и заблуди. В положителен аспект, подобни тенденции ще съградят у мнозина голяма вътрешна сила и устойчивост. Едно от най-позитивните изражения на аспекта през това време е решителността. Мислите са последвани от реални действия, а в друг вариант- падат маски и задръжки, склонни сме повече от всякога да изразяваме истинското си отношение по приоритетни и наболели проблеми. До четвъртък бързо се развиват дела свързани с бюрократични структури / банки, данъчни, репресивни органи/, въпроси от подобно естество са водещи и клонящи към развръзки.


Въпреки всичко, положението на звездите е такова, че се благоприятстват начинания, свързани с приключване на нещо започнато от преди. Нови инициативи е добре да отложите за следващата седмица, особено, ако са свързани с крупни инвестиции, уедряване на капитала ви, разрешаване на наследствени въпроси и т.н.


От понеделник Венера вече е в зодиакалния знак Стрелец- авантюристичен и идеалистичен. Чувствата ни, подобно на тази планета ще преминат под друго влияние, означаващо стремеж да се разширят хоризонтите или да се премине на по-високо ниво /след трансформациите диктувани от Скорпион/. Стрелец е огнен знак, който “пали” ентусиазма чрез транзитите през него. Сега и през следващите няколко седмици, това ще бъде нещо ценно за нас /любов или чисто материални ресурси/. Ако има човек или обстоятелство, което ви пречи, ограничава усещането ви за щастие, тогава то може да се окаже “клечката подпалила килима под краката ви”- образно казано.Вариантите отново са много- разяснителни разговори, напрягане на взаимоотношенията от прекалено големи очаквания, раздели с илюзии, съответно- хора и т.н. За съжаление и склонност да се бяга от действителността чрез паралелни връзки...Измамите нарастват, а с тях и разочарованията порази разкрита нечестност... Луната е в последна четвърт- приключва важен етап свързан с материалното ни благосъстояние, трансформации, които ще се имплантират в различна степен в заобикалящата ни действителност през бъдещите месеци.


В понеделник Луната е в Дева- въпреки че е първи ден от седмицата, той е високо ефективен и един от най-продуктивните, ако решите да свършите по-голям обем от задачи през него или обстоятелствата го налагат, това ще доведе до успешно придвижване напред в избраната посока.


В сряда и четвъртък Луната е във Везни- партньорските връзки /лични и делови/ са лайтмотив, определящи за получените резултати. Същевременно се “проверява” толерантността, способността да си сътрудничим, като овладеем спонтанните реакции, емоционални изблици. Би трябвало да се вглеждаме/вслушваме и в чуждите интереси, да балансираме и заложим на “златната среда”, за да са успешни тези дни. Иначе- обрати и изненади няма да липсват.


В петък и събота сме много емоционални, склонни на крайности...Дните могат да са превратни за хора с по-лабилна психика или достигнали дъното на вид преживявания...


В неделя “дневно” и Слънцето и Луната преминават в Стрелец. Енергията е неустойчива, Новолунието подсказва, че сме достигнали “дъното” на психическия и физическия си ресурс, след което ще започнем ново начало на съграждане- идейно, събитийно и т.н. Възможно е да изпитате някакво неразположение, подходящо е от петък до неделя да не се претоварвате твърде, да забавите темпото, да обърнете внимание на вътрешния си глас и усещания за състоянието ви...


Новолунието в първите градуси на Стрелец ще ни насочи през следващия лунен месец към въпроси свързани с правото, възможно е “раздухване” на някой юридически казуси или пък да се предприемат важни стъпки за промени в законодателната сфера. Всъщност, това ще бъдат само първи “сигнали”, защото тенденцията ще се задълбочи през 2015г. Други важни теми ще бъдат международни отношения, пътувания зад граница, образование.


Реклама ad

Реклама ad