Нова рубрика! Влиянието на зодиака  Лъв
Лъвовете могат да се справят със си...

Седмичен хороскоп


Рубриката се води от aстролог Марияна Петрова
horoskop-astrom.com

Овен Телец Близнаци Рак
Лъв Дева Везни Скорпион
Стрелец Козирог Водолей Риби

За седмицата:
21.7.2014 - 27.7.2014

На 23 юли Слънцето ще премине в сектора на Лъв и основната енергия отправяна към нас корено ще се промени. Ако до скоро е преобладавал елементът „вода”, който по-различни поводи ни правеше емоционално уязвими, а и физически чрез инфекциозни заболявания, сега ще бъде – „огън”, който ще разпали ентусиазма още в началото. Тенденцията ще се подкрепи и усили като през лупа от Юпитер. Като отражение - честолюбиви планове свързани с кариерно развитие, имидж, частен бизнес, обогатяване – в един по-обхватен смисъл ще се преумножат. Амбициите ще нарастват правопропорционално на чувството за правота, желание да се блести, да се привлича внимание към собственото Его, индивидуални качества, които трябва да бъдат удовлетворени по достойнство.
В позитивен аспект - вярата в собствените сили, оптимизмът, положителната мисъл ще вземат връх над скептицизма. В друг вариант нарасналата изобретателност, нетърпимост ще „отпушат” нови възможности, което също ще е повод за изход от непродуктивни и летаргични настроения.


Усилва се в пъти борбеността, стремежът към власт, тенденция, която ще усетим в частния и обществения ни живот. „Целта ще оправдава средствата” и ще се окажем далеч от прояви на дипломатичност. Резкият изказ, дори проявите на агресивност може и да не са винаги приятни, но пък в такава обстановка ще чуем доста крайни изказвания, ще научим някаква тайна, ще прозрем „отвъд завесите”. Не провокирайте никой да ви каже нещо, за което още не сте готови да чуете и да поемете последиците. Внимавайте да не засегнете достойнството на околните, защото сега подобни изяви трудно ще се забравят и още по-трудно ще се прощават.


През целия период информационният поток е засилен, предстоят изненади, интересни и дори бих казала –определящи бъдещето ни новини. Не е подходящо през това време да се подписват договори, вероятно е по-скоро да се разпадат такива, ако не веднага то след известно време.
Афинитетът към различни удоволствия силно ще се активира, както и желанията бързо, бих казала „хазартно” да се постигат целите. Тенденцията ще се подкрепи от Марс, който на 26 юли ще премине в Скорпион. Ако до скоро действията ни са били съпътствани от доза дипломатичност, то през следващите седмици доста задръжки ще паднат. Определящи ще са страстите, дълбоко залегналите инстинкти в същността на човек, които под влияние на провокации ще изплуват на повърхността. Съществува голяма вероятност криминалните прояви да се увеличат, но и волята на репресивните органи също ще е значима. Задължително ще се наложат и значими промени в банковия сектор, но това ще се случват в продължение на три месеца и ще има дълготрайно отражение...
През почивните дни е Новолунието, което сега включва и Юпитер, което означава, че „новото начало” за следващия месец август ще е съществено и ще се отрази качествено на сърдечните връзки, бизнеса, властта. Анализирайте „първите сигнали”, усетете на къде духа вятъра /особено подходящо е това в събота и неделя/, хубаво е да сте инициативни, правете планове, изградете си стратегия- това ще ви помогне много и може да повиши социалния ви статус, при това за години напред.


През цялата седмица ни се налага да се нагаждаме към променени настроения, условия, енергия...


Реклама ad

Реклама ad