Нова рубрика! Влиянието на зодиака  Козирог
Козирозите живеят с усещането, че ц...

Седмичен хороскоп


Рубриката се води от aстролог Марияна Петрова
horoskop-astrom.com

Овен Телец Близнаци Рак
Лъв Дева Везни Скорпион
Стрелец Козирог Водолей Риби

За седмицата:
03.08.2015 - 09.08.2015

Колкото са по-големи амбициите, тщеславието, чувства като гордост, желание да се постига всичко и на всяка цена, независимо от „правото” и „законността”- в един по-общ смисъл, толкова ще са по-големи спирачките и препятствията, които ще трябва да се преодоляват. Прогнозата ще ескалира личен и обществен план, твърде вероятно е да се вземат през това време много важни решения, със значимо отражение в бъдеще.


Информационният поток е много усилен. Разяснителни разговори са повече от вероятни, както в частния, така и в обществения живот. Миналото по различни поводи отново нахлува в ежедневието- защото сме по-склонни да го анализираме, защото възниква необходимост за разплащане със „стари дългове”, защото се срещаме с хора от преди… Парите или друг вид „ценности” застават между нас и любими личности.


Променени финансови потоци могат да са повод за напрежение и усложнения в семейства или партньорства, но не само! В други случаи се преразглежда цялостната ценностна система на обкръжението и то придобива нова стойност. Това всъщност е уникален шанс да видим истината такава, каквато е, да се разделим с илюзии и не без съответните новини, разговори, много важна информация…


В краен случай- това са нашите мисли, които достигат пик от емоционална възбуда и не без повод разбира се, след което ще започнат да търсят по един естествен начин по-земно и практично „обяснение” за всичко случващо се, така че да се предприемат най-правилните действия.


Пазете се от материални усложнения, че и загуби, поради закупуване на скъпи вещи, удовлетворяване на прищевки, включително и за любими хора /от любовници до деца/, неправилни инвестиции и т.н. Не е удачно сега да предприемате инициативи свързани с разширяване на бизнеса или частния комфорт- по-късно ще се окаже, че не са оправдани или не са съпътствани с адекватна възвръщаемост. Не е подходящо да се сключват договори, включително и брак. Заложете на умерения тон в партньорските взаимоотношения, ако ги усложните на този етап, това може да сложи точка или поне ще ви коства не малко усилия, за да ги изправите….


От 7 август Меркурий вече ще транзитира в Дева и въпреки че все още няма да се е „освободил” от „огнена пристрастност” и преувеличения, постепенно ще укроти страстите, поне ще ги насочи в една по-подходяща и продуктивна посока…


Реклама ad

Реклама ad


 

 Любовен хороскоп