Нова рубрика! Влиянието на зодиака  Лъв
На Лъвовете не им липсва амбиция и ...

Седмичен хороскоп


Рубриката се води от aстролог Марияна Петрова
horoskop-astrom.com

Овен Телец Близнаци Рак
Лъв Дева Везни Скорпион
Стрелец Козирог Водолей Риби

За седмицата:
25.05.2015 - 31.05.2015

Една от най-важните и „издигнати” планети за тази седмица е Меркурий, но той вече е ретрограден. Това означава, че приоритет отново и отново ще бъдат теми от миналото, които по различни поводи ще виждаме и преоценяваме в особено ярки краски, до степен на преувеличение и излизане извън нормата. Съществува вероятност да се съсредоточим върху своя индивидуална тема от живота си, например ескалирала през изминалата зима и това да доведе до силни предчувствия, прозрения анализи, а в някой случай и нервно напрежение. Но и провокации на събитийно, особено информационно ниво няма да липсват- чуваме думи, научаваме за прикрити обстоятелства или други, в които се чувстваме измамени- защото така сме искали или пък откровено са ни подвели. В подобен сложен период са възможни два варианта- единият е да се разделим с илюзии, да се доверим на интуицията си, така че да прозрем бъдещето, а другият е да потънем в съмнения, несигурност, да задаваме неправилни въпроси, които нямат отговор или пък той е удобен, но не и истински. Всъщност, Нептун е също много силно поставен и за да не се изгубим в спуснатата от него мъгла, трябва да имаме здрави ориентири- морални, интелектуални, да знаем какво наистина искаме и на къде сме тръгнали, за да не пристигнем другаде.


Пазете психическото си здраве, обграждайте се само с позитивно настроени хора, защото негативните енергии ще ги прихващаме по-лесно и вие сами ще се убедите в това.


Нервната система също е доста уязвима, хора с различни зависимости- лекарства, алкохол или наркотици трябва да са най-внимателни.


Подсъзнанието работи на пълни обороти- за някой ще преобладават мечтите, тайните желания, на които ще се отдадат, а за други- натрупани страхове и т.н. Може би моментът е подходящ обаче са се изчистим от тях, като се прекрачи цензурата между съзнание и под съзнание и съответно осъзнато се отстранят „шлаките”, „изтупа се праха” от ценности за нас, които гинат под това въздействие.


Безспорно тенденцията ще се отрази на криминални прояви, а контингент с престъпно мислене ще е забележително изобретателен. Венера все още е в Рак- императивно ни насочва да преоценим семейството си, роднини и близки, съответно- тяхната стойност. Под подобно въздействие някой от вас ще разберат, че извън тази единица не могат да бъдат щастливи, ще се върнат към традициите и задълженията на дома, защото „дома е тяхната крепост”, но други – ще осъзнаят, че ресурси в това поле са изчерпани и могат да се решат но по-драстични трансформации, полезно „обновление”, а в краен случай- окончателно да се разделят с обкръжението си…


На бърз просперитет или постигане на цели едва ли можете да разчитате, възникват препятствия и ограничения от различно естество. Продължава и конфронтацията между отделни личности и авторитети, предимно с разлика във възраст, социално положение и т.н. Официални структури и власт-имащи са отново по ръба на „острие”, но истинският израз на решенията от настоящите предизвикателства ще се прояви към средата на юни. Предстои и нова „корекция” на ценности- от чувства до парични потоци, а може да се отрази и на валутни курсове, стойност на имоти, работа на банки и т.н.. Мечтайте, искайте, бъдете позитивни, това е най-правилният ход сега и току виж материализирате желанията си, ако не веднага, то поне през септември, октомври!


Реклама ad

Реклама ad


 

 Любовен хороскоп