• Реклама

Седмичен хороскоп


Рубриката се води от aстролог Марияна Петрова
horoskop-astrom.com

Овен Телец Близнаци Рак
Лъв Дева Везни Скорпион
Стрелец Козирог Водолей Риби

За седмицата:
02.05.2016 - 08.05.2016

През настоящия период пет планети ще транзитират през земните знаци и ще наклонят везните към здравия смисъл и ясно мотивирани, чисто практични оценки, водещи до конкретни резултати и облаги- финансови и не само.


Онези от вас, които сега разчитат на своята упоритост, натрупан капацитет от знания и умения- действително могат да просперират, въпреки ретроградните планети. Последното обстоятелство показва само, че вече е дошло време да материализират своите усилия, да получат нужните-адекватни резултати в избраното от тях направление- през тази, а и следващите две седмици.


За огнените знаци /Овен, Лъв и Стрелец/- успехите действително са в сектор- доходи и възможност да повишат приходите си, да спечелят нещо значимо, в краен случай- бонус, морално поощрение, при условие, че реалната обстановка не позволява повече.


Въздушните знаци /Водолей, Близнаци и Везни/- могат да просперират чрез вид алтернативи, които се очертават на хоризонта, като разчитат на семейство, партньори-лични или делови и/или- в горе-споменатите сектори имат шанс да извършат промени, които се отчитат за тяхно добро. Ако има натрупани недоразумения, идеи за преобразувания възникнали в близкото минало- те също набират скорост.


Водните знаци /Риби, Рак и Скорпион/- в пъти увеличават своята социална активност и могат да спечелят действително от това- чрез комуникация, преговори, връзки с околните- да се доберат до собствените си цели и желания , като околните ще са своеобразен мост към по-светлото им бъдеще.


Земните знаци /Дева, Телец и Козирог/ са в най-силна позиция, те се превръщат в „мотор” за намеренията си да, през следващия близо месец могат да постигнат почти всичко набелязано, стига да е в рамките на вече придобита компетенция. Но при всички случаи- май ще стопли сърцето им и ще компенсира някой стресови ситуации от миналото и като развръзки. Все пак, там нещо в далечината продължава да ни тормози, под формата на по-възрастни и авторитетни лица, институции, идеи за пътувания…Напрежението понякога ескалира и от факта, че хората са готови да използват и не толкова честни методи, за да задоволят желанията си. Нивото на манипулативност и агресия- продължава да е твърде високо, а мислите често няма да кореспондират в пълна степен с реалните действия. Пазете се, не се предоверявайте лесно, движете се предимно според доказани и точни ориентири в живота ви. Новолунието от петък и събота показва, че през следващия близо месец ще се вземат важни решения относно условията на труд, здравеопазване, заплащане. И да, има вероятност някой от тях действително да сработят и в полза на „масите”, обикновения човек. Звучи хубаво и да се надяваме ,че ще се реализира! На всички пожелавам много успехи, вяра в собствените сили, защото вярата винаги разцъфтява, а през май- може да даде плодове и повече от всякога!


Реклама

Реклама ad