Лунна стоянка! Влиянието на зодиака  Телец
За Телеца е болезнено да разбере, ч...

Седмичен хороскоп


Рубриката се води от aстролог Марияна Петрова
horoskop-astrom.com

Овен Телец Близнаци Рак
Лъв Дева Везни Скорпион
Стрелец Козирог Водолей Риби

За седмицата:
05.10.2015 - 11.10.2015

Седмица след Лунното затъмнение продължават да стоят остро въпроси свързани с партньорските отношения- лични, делови, че и международни. Това, което следва да се има предвид е, че всичко се случва на фона на ретроградния Меркурий, който е важен посредник в обработването, усвояването и предаването на информация. Съответно тя /информацията/, сега е под императивното послание за сериозни преоценки на миналото, които в положителен аспект ще ни надарят с прозрения, раздяла с илюзии. Изкушавам се да ви предам един цитат на Тери Партчет, много точно описващ настоящите тенденции и настроения: „Защо си отивате? За да можете да се върнете. За да можете да видите мястото, от което идвате, с нови очи и допълнителни цветове. И хората там да ви виждат по различен начин. Връщането там, откъдето сме тръгнали, обаче не е същото като това никога да не сме заминавали.” В допълнение, един интересен астрологичен нюанс и факт- Меркурий ще обърне своя ход в директен на 09 октомври, в почти точен съвпад със Северен възел- значи, анализите и последвалите трансформации в общуването ще имат дълготрайни последици, твърде вероятно е да получим новини съществени за бъдещото ни развитие, да ескалира необходимост от вземането на кардинални решения, при това после трудно отменяеми. Хубавото е, че разговорите могат да бъдат конструктивни, въпреки че „силните” ще са безкомпромисни към „слабите”, в своя изказ и претенции. Това може да са авторитети във вашия живот- по-възрастни хора, родители, шефове, партньори, които доминират с позицията си, но пък тя вече не е същата.


Разяснителни или сериозни разговори, вид „ревизии” на различни нива и при всички, но особено осезаемо за онези, които са родени в първа декада на Дева, Близнаци, Риби и Стрелец. Те са поставени в конкурентна или друга среда, която ги кара да мобилизират всичките си ресурси, да сложат разделителна черта между „искам” и „трябва”, между „искам” и „ще бъде”. Звездите ще им дадат верни ориентири в тази посока.


Овен, Везни, Козирог и Рак са в позиция „готовност за резки завои по пътя”, заради околните. Едва ли след Лунното затъмнение и вече продуцирани събития може да се направи кой знае какво, но е хубаво да избягват рискове, прибързани действия, по друг начин казано – да не предизвикват сами и допълнително Съдбата.


Водолей, Телец, Скорпион и Лъв ще се държат доста конструктивно и в повечето случай ще успяват да извличат ползи, да превъртат чужди негативи в техни позитиви.


През цялото време рутинната работа и задължения ще ни натоварва повече от обикновено, защото се чувстваме изморени и не ни достигат сили, защото възникват външни и независещи от нас обстоятелства, препятстващи предварителните ни планове…Същевременно точно през настоящия период е възможна реорганизация в текущите задължения, в професионалната ни реализация…


На 09 октомври предстои още едно значимо астрологично събитие- преминаването на Венера в Дева. Всички ще усетим промяна в своите настроения и чувства- те охладняват, благодарение на натрупани преживявания от миналото /осъзнаване на стари случки/ или понеже страстите се заменят от съвсем практични оценки. През следващия близо месец ние ще сме по-пестеливи и не само в проявата на своите емоции, но и в чисто материален план. Както знаем, Венера отговаря и за паричните потоци, а в сектора на Дева, Венера може да ни превърне в подчертано критични и свити в харчовете. Разбира се, зад това често има и реални причини, например намаляване на доходите /друго тълкувание на Венера в Дева/, промяна в себе-стойността на валутата…нараснали или неразумни разходи, понякога принудителни, поради натрупани дългове. И не на последно място- пазете се от измами, откровени манипулации и подвеждане, вероятно не един или двама ще станат жертва на някой спекулант или човек от криминогенния сектор.


Реклама ad

Реклама ad