• Реклама

Седмичен хороскоп


Рубриката се води от aстролог Марияна Петрова
horoskop-astrom.com

Овен Телец Близнаци Рак
Лъв Дева Везни Скорпион
Стрелец Козирог Водолей Риби

За седмицата:
27.06.2016 - 03.07.2016

Зодиакалният знак Рак е кардинален, воден, така че всичко случващо се по време на транзита на Слънцето в този сектор извира от душата, свързва се с ярки, силни емоционални преживявания, които ще ни подтикват да действаме по подобен краен и преобразуващ начин. През тази седмица връх ще взема и ще надделява онова, което изпитваме, а не това, което можем да отчетем за правилно или неправилно. В известен смисъл може да се каже, че разумът ще бъде почти безсилен пред обсебващите чувства, които все повече ще ни завладяват. Вероятно някаква мисъл, новина или попадане в ситуация ще остави дълбок белег в съзнанието ви, ще преобрази близкото ви обкръжение или поне начин, по който го възприемате.


Зодиакалният знак Рак се свързва с дома, семейството, родината, народа…Звездните аспекти са такива, че провокират значими трансформации в горе-посочените полета, но стремящи се да подобрят средата на съществуване. Ако някакво обстоятелство пречи в тази посока, то ще бъде изхвърлено- като ненужна вещ, буквално или в преносен смисъл.


Периодът действително е много благоприятен да извършите важни промени, които касаят вашето собствено благоденствие или това на близките ви. Подходящо е да се уреждат битови или имуществени, наследствени въпроси, да се хармонизира атмосферата у дома и т.н.


В отношенията си с околните сме по-сензитивни, можем да улавяме техните настроения още във въздуха, интуитивно или инстинктивно да реагираме. На по-рационалните личности може да им се налага постоянно да се пренастройват, може и да имат усещането, че нещо ги безпокои, дори и да няма видима причина. В любовта сме склонни да проявяваме идеализъм, мечтаем, изпадаме в състояния на силни копнежи, все едно е на лице мощен вътрешен вакуум, който трябва да бъде запълнен.


През тази седмица, ако някой държи на вас- непременно ще ви го покаже. Ако има сериозни пукнатини обаче, те също ще се проявят по един драматичен начин. Отново сме в ключов етап, за социалното ни положение и „сигурност”. По–важните решения се вземат в семейството и сред най-близките хора, когато става въпрос за частни приоритети.


Вероятно няма да сме настроени твърде за работа, същевременно нараства потреблението, пробойните за изтичане на средства са значими, дано да намерите и варианти да ги запълните. Всъщност, такива могат да се появят като алтернатива, стига да ги потърсите. Информационният поток е много усилен и продължава да носи изненади. От 30 юни Меркурий също ще транзитира в сектора на Рак и ще направи емоционалния фон още по-наситен, но за това ще поговорим следващия път. Друго важно астрологично събитие е, че Марс обръща своя ход в директен в края на месеца и най-накрая действията ни ще бъдат увенчани с успех, ще ни придвижат напред, така че да не се връщаме постоянно в миналото или тъпчем на едно място. Марс е в Скорпион до края на юли- силните страсти ще отключват действия до краен предел или „целта ще оправдава средствата”. Скорпион се свързва с криминогенния контингент, със силовите структури, прокуратура, банки. Може да ескалират развръзки, важни решения в тези области…


Реклама

Реклама ad