Нова рубрика! Влиянието на зодиака  Овен
Едно от позитивните качества на Овн...

Седмичен хороскоп


Рубриката се води от aстролог Марияна Петрова
horoskop-astrom.com

Овен Телец Близнаци Рак
Лъв Дева Везни Скорпион
Стрелец Козирог Водолей Риби

За седмицата:
22.09.2014 - 28.09.2014

Както знаем Новолунието винаги задава емоционален фон поне за следващия месец. Изминалото Новолуние /споменавам го за онези, които не следят редовно рубриката/- беше под влияние на Нептун и в различна степен за всеки един от нас подложи на изпитание психическата и физическата устойчивост, “разстла” мъгла от неясни перспективи, съчета ги със съмнения и предчувствия, силни емоционални преживявания...Сега Новолунието от вторник ще промени “сценария”. В първите градуси на зодиакалния знак Везни то ще внесе през следващите седмици все по-императивни послания за баланс между лични и чужди идеи, също и интереси. Оценят се по достойнство партньорските взаимоотношения, които са в основата на вид стабилност, а и възможност за просперитет- буквално! Необходимостта от сътрудничество ще обедини мнозина зад обща кауза, ще ги принуди да бъдат по-толерантни, ще ги стимулира към обмен на ресурси, взаимно-помощ и т.н. Изостря се чувството за справедливост- най-общо казано. Тенденцията ще провокира реформи в частния и обществения ни живот. Аспектациите се случват в градуса на “прозорливостта” и това ще действа доста положително поне до средата на октомври. Постепенно ще усетим подчертан стремеж да разширим хоризонтите пред себе си- реално чрез пътувания или чрез увеличение на кръга си от влияние- създаване на нови и надеждни връзки, укрепване на стари, чрез вид преквалификация, по-висок образователен ценз и т.н. Освен това звездите ще ни зареждат с повече кураж, пробивност, устойчивост на не конструктивни влияния. Хора имащи собствен бизнес или творчески натури ще проявят голяма изобретателност и инициативност в своя полза.


Същевременно “официалните” структури /банки, данъчни, репресивни органи/- символизирани от Сатурн ще продължат да играят ролята на “спирачка”. Но натискът върху тях е огромен и натрупаното напрежение задължително ще доведе до значими трансформации в тези среди до края на годината, а през следващата - те ще бъдат “приобщени” към прогресивни, но в известен смисъл авторитарни виждания на откроени лидери. Нещо от рода на: “голямата мишка изяла малката, силната-слабата” и т.н., но се предполага, че това ще има и оздравителен ефект, необходим и неизбежен дори...


През тази седмица все още сме под влияние на “лошо взаимодействие” между Нептун и Марс, което напомня, че трябва да се пазим от измами и “подхлъзване”, а и вирусни заболявания. Нептун “владее водното царство” и е придобил особена мощ в зодиакалния знак Риби- видяхме го и като отражение в природата при “неразбирателството му” първо със Слънце, а после с Марс...За щастие не се забелязват подобни явления поне за близките два месеца.


До четвъртък сме под влияние на Новолунието и е възможно да се чувстваме по-отпаднали, да страдаме от главоболие или друго неразположение. Пийте повече течности- това ще е доста полезно за организма ви, особено в сряда. Необходимостта от вид “пренастройка” на биологичния ви часовник ще изисква да не се натоварвате прекалено през цялото време.


В събота и неделя Луната е в Скорпион- “преработва” се “началото”- малко или голямо, нахлуло при всеки един от нас.


Реклама ad

Реклама ad