Лунна стоянка! Влиянието на зодиака  Близнаци
Близнаците обикновено имат много пр...

Днешният ден

дата

 

Ако сте родени на дата: 25.11

 

Възприемчив човек с интуитивна и амбициозна натура, с убедително красноречие и поведение, прикриващи понякога преднамереност, стремеж към налагане или агресивност. Отличава се с умствена активност и аналитични способности, с романтична душевност, вдъхновеност и емоционалност. Изобретателен е и се стреми към промени. Често се колебае между ентусиазма и инерцията, между енергията и пасивността си. Този тип хора умеят и/или имат възможност да оказват влияние върху околните. Стремят се към духовно общуване и хармония, често отдадени на определена/специфична дейност или кауза. Склонни са да проповядват морал, а да живее по собствени норми и закони. Предпочитат да работят индивидуално, в определена среда, с ясни цели и условия. Добри възможности за реализация имат в области като спорт, право, туризъм, сценични изкуства, култура и др

Негативни аспекти: Негативни външни влияния. Емоционални/психологически проблеми и фобии. Чувство за малоценност на ниво среда, партньори или образование.

 

Личности родени днес:

Лопе де Вега (1562 г.) – испански поет и писател; Георги Струмски (1932 г.) – бълг. поет и писател


 

Имени дни:

Климент


 


 

Православен календар: Отдание на Въведение Богородично. Св. Климент, папа Римски († ок. 101). Св. Петър, епископ Александрийски (IV век). Св. Климент Охридски (ок. 830-840)

 

---------------------

 

Тълкуването е предоставено от Хр. Енев – автор на книгата
 “Числата – символика и традиции” виж.  www.area.bg/ariel_simvoli

 

 

 

 

Прогноза за времето

 

Реклама

Реклама ad