Нова рубрика! Влиянието на зодиака  Водолей
Водолеите могат да защитят позицият...

Днешният ден

дата

 

Ако сте родени на дата: 24.10

 

Възприемчив и чувствителен човек с неспокойна и артистична натура, с практичен усет и борбен характер. Въпреки това не обича излишно да рискува. По природа е самостоятелени и романтичен, лесно се влюбва/привързва и не умее да се нагажда според обстоятелствата. Привличат го социалния успех и изключителните неща. Надарен е с наблюдателност и оригинални идеи. Има развит инстинкт за притежание и е склонен към драматизиране на нещата. Рядко се чувства напълно доволен. Родените на този ден са добронамерени, горди и често потайни хора, умеещи да оказват влияние върху околните. Тяхната делова ориентация и професионални интереси обикновено са насочени към хуманитарната/социална сфера/науки или медицина. В работата се проявяват като методични, дисциплинирани и изпълнителни. В много случаи - значение на определена жена (майка/съпруга/ приятелка/сестра) за общата еволюция на индивида.

Негативни аспекти: Егоцентризъм, податливост на влияния, обяснителност, полемичност, провокативно поведение.Склонност към възгордяване.

 

Личности родени днес:

Йордан Радичков (1929 г.) – бълг. писател; Симеон Щерев (1943 г.) – бълг. музикант-флейтист; Кевин Слайн (1947 г.) – амер. актьор


 


 

Православен календар: Св. мъченик Арета и тия с него. Св. Богородица - Всех скорбящих радост

 

---------------------

 

Тълкуването е предоставено от Хр. Енев – автор на книгата
 “Числата – символика и традиции” виж.  www.area.bg/ariel_simvoli

 

 

 

 

Прогноза за времето

 

Реклама ad

Реклама ad