Нова рубрика! Влиянието на зодиака  Скорпион
Скорпионът никога няма да отстъпи п...

Днешният ден

дата

 

Ако сте родени на дата: 25.04

 

Творчески, аналитичен тип личност с експериментаторски дух, със силен, упорит, целенасочен и издържлив характер. Обича да се отличава от другите. Чувствителен идеалист е, но умее да прикрива истинските си чувства. Стреми се към промени. Притежава вроден усет за същността на нещата. Характерни за индивида са периодите на редуване на периоди на ентусиазъм и вдъхновение с инертност и затваряне в себе си. Родените на 25 април са взискателни хора-максималисти, способни както на най-доброто, така и на най-лошото. Не са редки случаите, когато проповядват морал, а правят каквото си искат. Животът им често е изпълнен с обрати, промени и разчитане на собствените възможности. Обичат да колекционира разни неща и да общуват с по-възрастни хора. Притежават заложби за успешна реализация в области като спорт, туризъм, сценични изкуства и др.

Негативни аспекти: Психологически и емоционални проблеми. Несръчност, чувство за малоценност на ниво образование или партньори. Ограничения в семеен или социален план.

 

Личности родени днес:

Оливър Кромуел (1599 г.) – водач на англ. бурж. революция; П. И.Чайковски – рус. композитор; Ицхак Финци (1933 г.) – бълг. актьор; Ал Пачино (1940 г.) – амер. актьор


 

Имени дни:

Марко


 


 

Православен календар: * Светли петък.Св. ап. и ев. Марк

 

---------------------

 

Тълкуването е предоставено от Хр. Енев – автор на книгата
 “Числата – символика и традиции” виж.  www.area.bg/ariel_simvoli

 

 

 

 

Прогноза за времето

 

Реклама ad

Реклама ad