Нова рубрика! Влиянието на зодиака  Скорпион
Никога няма видите Скорпион да си и...

Днешният ден

дата

 

Ако сте родени на дата: 31.10

 

Според П. Дънов щастливото число на българина е 31. Присъствието на 31 в тази рождена дата отвежда към естествен, адаптивен, предпазлив и практичен човек с доминиращ характер, пораждащ доверие. Той се стреми към повече сигурност и спокойствие, притежавайки умението да цени и да пази подаръците на съдбата. Родените на този ден имат развито чувство за притежание и отдават преимуществено значение на дома и семейния живот. Нуждаят се от материална и междуличностна сигурност и спокойствие, за да могат по-успешно да се реализират в живота. По природа са прецизни, организирани и методични хора, но трябва да имат точно поставена цел. Обикновено се отличават със задълбочени познания в определена/специфична област и са способни да се интегрират в стабилни структури. В много случаи преимуществено значение за тях имат взаимоотношенията с жени.

Негативни аспекти: Ревност, надценяване, непостоянство, нехайство. Липса на (само)дисциплина. Емоционална уязвимост, ревност, склонност към авторитаризъм и постоянно недоволство.

 

Личности родени днес:

Сотир Майноловски (1931 г.) – бълг. актьор; Ванила Айс (1968 г.) – амер.раппевец


 


 

Православен календар: Свв. апостоли Стахий, Амплий, Урбан, Наркис, Апелий и Аристовул, епископи - от седемдесетте апостоли. Св. мъченик Епимах (III в.)

 

---------------------

 

Тълкуването е предоставено от Хр. Енев – автор на книгата
 “Числата – символика и традиции” виж.  www.area.bg/ariel_simvoli

 

 

 

 

Прогноза за времето

 

Реклама ad

Реклама ad