Нова рубрика! Влиянието на зодиака  Водолей
Водолеите могат да са чувствителни,...

Днешният ден

дата

 

Ако сте родени на дата: 21.09

 

Енергичен, чувствителен, пестелив и практичен човек, който умее да се възползва от добрите възможности. Гъвкава, възприемчива, общителна и възприемчива личност със съзидателни или артистични способности и заложби. Предпазлива е, но умее да контактува с хора, публика, клиенти, аудитория. Нуждае се от повече свобода и условия за изразяване, от външна подкрепа и солидарност в началото на начинанията си. Притежава усет за материалната стойност на нещата в живота. Родените на тази дата са социално насочени хора с потенциал за успешна житейска реализация. Те са адаптивни и лесно се приспособяват към обществената среда и реалности. Добри сфери за успешната им кариера са области като бизнес, спорт, туризъм, организация, образование, чужди езици.

Негативни аспекти: Крехко нервно равновесие, колебания, комплекси, чувство за изоставеност. Детска спонтанност или незрелост. Склонност към крайности и възгордяване.

 

Личности родени днес:

Сергей Есенин (1895 г.) – рус., съветски поет; Стивън Кинг (1947 г.) – амер. писател


 


 

Православен календар: † Неделя след Въздвижение. Св. апостол Кодрат - от седемдесетте апостоли. Св. Димитрий, митрополит Московски.

 

---------------------

 

Тълкуването е предоставено от Хр. Енев – автор на книгата
 “Числата – символика и традиции” виж.  www.area.bg/ariel_simvoli

 

 

 

 

Прогноза за времето

 

Реклама ad

Реклама ad