Нова рубрика! Влиянието на зодиака  Дева
Девата ще отдаде много любов и вним...

Днешният ден

дата

 

Ако сте родени на дата: 28.03

 

Това е човек за когото са присъщи качества като отзивчивост, изпълнителност и диалогичност, чувственост, емоционалност и високи амбиции. Той притежава доминиращ характер, воля, неконвенционални цели и интереси. Стреми се към равновесие и опорна точка, но не му е чуждо влечението към силни усещания. Понякога, обаче зад жизнеността и добротата на тази личност се крие един затворен и потаен характер с неясни мотиви и намерения. Родените на този ден се стремят към превъзходство и материален просперитет. Взискателни са към близките и средата, в която живеят и са склонни към преувеличаване на проблемите си. Обичат другите да се съобразяват с мястото, положението и/или лидерските позиции, към които се стремят или заемат. Умеят успешно да преодоляват изпитанията и съперниците си.

Негативни аспекти: Тенденция към надценяване, крайности и променливи настроения. Склонност към празни мечти и илюзии. Проблемна чувствителност и емоционалност. Дребнавост и неувереност в себе си.

 

Личности родени днес:

Димчо Дебелянов (1887 г.) – бълг. поет; проф. Вера Мутафчиева – бълг. писателка


 

Имени дни:


 


 

Православен календар: Св. преподобни Иларион Нови.Св. преподобни Стефан Изповедник Чудотворец.Св. мъченик Боян, княз Български.Св. свещеномъченик Георги, епископ Загорски.Св. свещеномъченик Петър, свещеник Мъгленски

 

---------------------

 

Тълкуването е предоставено от Хр. Енев – автор на книгата
 “Числата – символика и традиции” виж.  www.area.bg/ariel_simvoli

 

 

 

 

Прогноза за времето

 

Реклама ad

Реклама ad