• Реклама

Днешният ден

дата

 

Ако сте родени на дата: 30.08

 

Човек с жизнен, щедър и отзивчив характер, позитивно настроен към живота. Надарен е с широк мироглед, нетрадиционни идеи, комуникативни умения, младежки дух и натура. Представителен, обаятелен и с убедително поведение, той обича да се откроява от околните. Отдава предпочитание към по-лесните, по-достъпни цели и начинания. Изпитва влечение към радостите и удоволствията в живота и светското разнообразие. Родените на тази дата обикновено са хора максималисти и обичат да се налагат. За тях дома и семейството са стимул за развитие и за поддържане на равновесието, затова в повечето случаи имат щастлив брак. Личността има усет за обществени отношения, лоялна е и умее да създава контакт с хора и клиенти. Способна е да убеждава и да манипулира околните. Възможности за успешна кариера има в области като бизнес, организационни и управленски структури, медии, изкуства.

Негативни аспекти: Мнителност, нетактичност, самонадеяност, инертност. Илюзии, леност, склонност към разпиляване на енергия и пари. Инфантилност, непредвидливост.

 

Личности родени днес:

Камерън Диас (1972 г.) – амер. актьор


 

Имени дни:

Алеко (или на 23.ХІ)


 


 

Православен календар: Св. Александър, Павел и Иоан, патриарси Цариградски. Пренасяне мощите на благоверния велик княз Александър Невски

 

---------------------

 

Тълкуването е предоставено от Хр. Енев – автор на книгата
 “Числата – символика и традиции” виж.  www.area.bg/ariel_simvoli

 

 

 

 

Прогноза за времето

 

Реклама

Реклама ad