• Реклама

Днешният ден

дата

 

Ако сте родени на дата: 25.10

 

Човек с експериментаторски дух и рецептивна натура, с творческа и изобретателна мисъл, който обича да се различава от другите. Разчита на собствените си сили и се стреми към повече независимост, разнообразие и материална сигурност. Интелектът му е подхранван от борбеност, активност и емоционалност. Често се раздвоява между стремежа си към повече независимост и желанието да се ползва от протекции. Този тип хора притежават необходимите способности за успешно личностно утвърждаване. Те се отличават с индивидуализъм и обмисленост в действията, с идеализъм, критичен усет и самокритичност. Умеят да прикриват истинското си лице и намерения. Желаят и се стремят към повече движение и промени, но са склонни към постоянни (само)анализи. Обичат да морализаторстват, а да правят каквото си искат. Имат заложби за успешна реализация в области като спорт, туризъм, сценични изкуства, медицина и др. Понякога животът им е съпътстван от чести промени на ниво работа, цели, взаимоотношения.

Негативни аспекти: Нетърпение, раздразнителност, напрегнатост, податливост на изкушения. Повърхностност, раздвоения, неувереност в себе си. Комплекс за малоценност. Разочарования вследствие на пасивност.

 

Личности родени днес:

Йохан Щраус (1825 г.) – австр. композитор и цигулар; Ани Жирардо (1931 г.) – фр. актриса, Кевин Клайн (1947 г.) – комед. Актьор; Нона Йотова – бълг. певица и актриса


 


 

Православен календар: Свв. мъченици Маркиан и Мартирий

 

---------------------

 

Тълкуването е предоставено от Хр. Енев – автор на книгата
 “Числата – символика и традиции” виж.  www.area.bg/ariel_simvoli

 

 

 

 

Прогноза за времето

 

Реклама

Реклама ad