Нова рубрика! Влиянието на зодиака  Рак
Раците могат за кратко да се опитат...

Днешният ден

дата

 

Ако сте родени на дата: 31.07

 

Целенасочена личност с доминиращо присъствие и интелект. Човек с борбен и амбициозен характер, привличан от трудностите и понякога от невъзможните неща. Често търси рисковете и предизвикателствата в живота, но в действителност се нуждае от повече сигурност в живота. Умее да взема радикални, практически решения. Проявява интерес към ангажименти и проекти с дългосрочна перспектива. Родените на тази дата обикновено се отличават със сравнително по-късно съзряване. Добри перспективи имат за успешна реализация в бизнес и търговия. Способни са да се интегрират в стабилни професии, структури и институции. Имат възможност да постигнат финансово–материален просперитет в случай, че вече са изградили стабилни основи. В живота им с преимуществено значение са взаимоотношенията им с определени хора, от които могат да очакват конкретна помощ или протекция.

Негативни аспекти: Склонност към възгордяване, изолация и затваряне в себе си. Социални или здравословни проблеми и ограничения. Надценяване, непостоянство, инат, липса на (само) дисциплина и търпение.

 

Личности родени днес:

Иван Ничев (1940 г.) – бълг. режисьор; Велко Кънев (1948 г.) – бълг. актьор; Кристина Димитрова (1960 г.) – певица; Уесли Снайпс (1962 г.) – амер. актьор


 


 

Православен календар: Св. праведен Евдоким Кападокийски. (Заговява се за Богородичния пост)

 

---------------------

 

Тълкуването е предоставено от Хр. Енев – автор на книгата
 “Числата – символика и традиции” виж.  www.area.bg/ariel_simvoli

 

 

 

 

Прогноза за времето

 

Реклама ad

Реклама ad