Астрологични статии

астрология

 

Сатурн в Стрелец

дата на публикуване: 01.01.2015 г.,
 

автор: Кирил Стойчев

 

 

На 23.12.2014 година Сатурн влезе в знака Стрелец и ще бъде там през идните 2,5 години. Как ще се отрази това на света и България?

 

Нека да видим какво символизира знака Стрелец – пътувания, образование, философия, религия, чужбина, право, оптимизъм, големите проекти.

 

И всичко това, което знака Стрелец символизира ще бъде подложено на влиянието на Сатурн, който се свързва със следните понятия: ограничения, граници, криза, изпитания, страдания, проблеми, страхове, лишения, дисциплина, строителство, ред

 

Нека да съберем 1+1 и да видим какво ще се получи и какво може да очакваме в идните години.

 

Ограничения/пътувания

 Това означава, че в световен мащаб транспорта – най-вече морски и въздушен, ще бъдат подложени на напрежение – инциденти с кораби и самолети ще направят този вид транспорт по несигурен, част от хората биха ограничили пътуванията си зад граница, и това в крайна сметка ще доведе до намаляване цените на акциите на големите транспортни компании. Съответно и ограничение на потреблението на гориво, което би задържало цените на петрола на ниски нива.

 

Страхове/религия

Войнстващият фанатизъм ще превръща религията все повече във всяваща страх доктрина в очите на обикновените хора. Най-вероятно ще има нови атентати, които ще настроят хората от различни религии едни срещу други. Това може би е най-голямата опасност която стои пред човечеството (вкл. българите!) в близките 2-3 години. Макар и да звучи абсурдно за началото на 21 век, но религиозната принадлежност тепърва ще бъде фактор, който ще ни разделя...

 

 

Страхове/чужбина – в допълнение към вече казаното по-горе, за немалка част от хората, които биха искали да пътуват с цел туризъм в идните две години, това ще бъде свързано със страхове, несигурност. Мнозина ще предпочетат по-близки дестинации или изобщо биха се отказали от далечни пътувания, което ще се отрази негативно на компаниите в сектора туризъм. А също и на държавите в които туристическия бизнес е важно перо в бюджета

 

 

Ограничения /големи проекти (липса на оптимизъм).

Една от силите, които движи икономиката е оптимизма, очакването, че инвестицията ще се възвърне, че цените на акциите ще се вдигнат. Точно тези очаквания обаче ще бъдат попарени от преминаването на Сатурн през знака Стрелец и големите инвеститори ще започнат да се оттеглят от проблемните пазари и в един момент в света ще има много свободни пари, които няма да има къде да се вложат. Това според мен ще доведе до обезценяване на някои валути, ще се разрази истинска валутна война.

 

Цените на акциите на големите компании ще започнат да падат, защото няма да донесат доходността, която акционерите ще окачват. Повечето борсови играчи ще гледат да продадат акциите си (за да извлекат печалби), малцина са тези, които ще искат да купуват. В резултат на това цените на акциите на големите борси ще се сринат, като вероятността това да се случи е най-голяма в края на периода (първата половина на 2017-та година)

 

Изхождайки от позицията на Сатурн в Стрелец, мотото, което мога да изведа по отношение на идните години за икономиката е:

 

„Голямото е зло, малкото е добро.”

 

Или с други думи казано – големите структури и компании ще изпитват повече затруднения, ще се по-неефективни и ще търпят загуби, докато малките фирми, които са по гъвкави ще намерят начин да оцелеят в трудната икономическа ситуация. Освен че големите предприятия ще се неконкурентно способни и трудно управляеми, възможни са крупни промишлени аварии, които да предизвикат екологични замърсявания.

 

Природата (земетресения, урагани, наводнения, климатични аномалии пожари, изригвания на вулкани) също няма да е благосклонна и тя може да се окаже допълнителен фактор, който да усложни икономическата ситуация в света.

 

Проблеми очакват и всички големи държави (САЩ, Китай, Русия, Япония, Индия, Пакистан, Иран, Ирак, Индонезия, Бразилия, Австралия, Великобритания, Франция, Мексико, Украйна, Турция и др.), държавни и политически съюзи, а също и страните под знака на Стрелеца - Португалия, Испания, Сърбия, Италия, Корея, Камбоджа, Грузия.

 

 

В България
 

Ограничения/право

Проблемите, които от години тлеят в съдебната система ще доведат до криза, която ще се разрази с пълна сила в периода 2015-2017 г. Това ще бъде най-проблемният сектор в държавата и дано преминаването на Сатурн в Стрелец да успее да сложи ред в съдебната система. Преди да се стигне до там, ще бъдем свидетели на немалко скандали и надявам се – оставки.

 

Строителство/чужбина

Възможно е да има някакъв тласък в този сектор, дължащ се на чуждестранни инвестиции

 

Граница /Чужбина

Напрежението по нашата южна граница ще расте. В световен план проблема с бежанците ще се разраства. Ще се издигат нови „берлински стени” по границите.

 

Криза/образование

През идните две години се очертава сериозна криза в сектора образование, която ще се изрази в недостиг на квалифицирани кадри в някои специалности (най-вече чужди езици, литература, философия, география, право, както и други естествени и хуманитарни науки). Сравнително ниските заплати и неблагоприятните условия за труд няма да успеят да привлекат млади и добре квалифицирани учители. Възможно е недостигът на кадри да доведе до увеличение на заплатите в този сектор, което едва ли ще бъде голямо и няма да даде очаквания резултат.

 

Последствията от тази криза ще са дългосрочни, защото пропуските в образованието на подрастващото поколение ни гарантират нерадостно бъдеще. Ако в последните 25 години има българи, които все пак успяха да се реализират успешно в чужбина, това се дължи най-вече на полученото от тях добро образование и добрите им учители, които ще се срещат все по-рядко по нашите географски ширини.

 

Има ли изход и какво всеки би могъл да предприеме всеки един, ако сценария, който Сатурн в Стрелец предначертава, се окаже верен?

 

 

  • Простирайте се според чергата си. Бъдете реалисти. Не купувайте с пари назаем нищо, което не ви е жизнено необходимо.  Но и не спестявайте, ако имате излишни пари вложете ги в имоти или в най-добрия случай в образование (повишаване на квалификация, технологии, "ноу-хау", знания, информация, книги)

 

  • Погасете предсрочно вече изтеглените кредити, не ползвайте кредитни карти.

 

  • Не се поддавайте на провокации и не вярвайте на всичко, което видите или чуете от медиите, търсете истината, причините за случващото се.

 

  • Помнете - хората, които изповядват различна религия не са ваши врагове.

 

  • Ценете труда на учителите и възпитавайте децата си в уважение към тях.

 

 

 

 

**********

 

 

 

Вашето мнение за статията

 

Comment Script

Check this out!
Looking to meet some attractive s? Have a quick view at our website! Connect has arrived -> 123transtube tube

greatsmile197 - 07/31/2019 - 20:29 ч.
благодаря за прогнозата! Но, очевидно, всеки по свой начин я интерпретира.Освен оптимисти Стрелците сме и Философи.Тези спънки и препятствия са за нашето обединение и Осъзнатост.Идват Нови времена и Нови вибрации.Но всъщност продължаваме да се променяме.Този тежък момент 2015-2017 е само миг, в който се учим и променяме.И да аз също съм уверена , че ниските вибрации ще отстъпят!
15.01.2017
елена - 01/15/2017 - 07:52 ч.
--А бе хора, защо сте такива песимисти.Само хора като стрелците могат да бъдат оптимисти ,да са винаги нащрек,"Винаги готови" за всичко,да не падаме духом .Трябва да сме по задружни, да се подкрепяме ,да си помагаме да сме ЕДИННИ ,а не разединени.С тези много намножили се партии- лапачи, затова достигнахме до там.Трябва пак да се обърнем назад и да се поучим от стария завет на КАН КУБРАТ -ЗА СНОПЪТ ОТ ВЪРЗАНИТЕ ПРЪТИ .В МОМЕНТА НЯМАМЕ ВОДАЧИ ,КОИТО ДА НИ ПРЕДЛОЖАТ ПАК ВЪРЗАН ЗДРАВ СНОП.Много станаха единичните пръчки.ТРЯБВА НИ ДОБЪР ВОДАЧ.ВСЕ ОЩЕ ИМАМ ВЯРА, ЧЕ ТОВА ЩЕ СЕ СЛУЧИ.НЕ БИВА ДА СЕ ПРЕДАВАМЕ ДУХОМ.НАПРЕД БЪЛГАРИ- ЮНАЦИ С ВЯРА НИЕ ЩЕ ПОБЕДИМ.НИЕ ПАК ЩЕ СЕ ОБЕДИНИМ И ПАК ЩЕ ПРЕБЪДЕМ В БЪДНОТО.КУРАЖ И НАПРЕД.
Мимето - 11/11/2016 - 11:29 ч.
Моля да излезе в сайта уточнение-какво точно е неблагоприятното за стрелците в периода на присъствието на Сатурн в знака и по точно за кои декади.Информацията е предпазване!Моля който знае да пише,нали затова е този сайт.
albena - 12/06/2015 - 21:02 ч.
awe strelec sum ama kvo nishto hubavo ne na chaka vsichko koeto si mislih predi godini sega se sluchva turcizaciq moderno robstvo pomashtina ciganiq sega i tez bejanci da go dam na maika im da umirat vii si gledaite suetata i egoto shtoto ste perfektni kadurni i umni ta e na tozi hal durjavata vi tolerantni mekushavci obshto vzeto nqma opraviq ne znam kuv trqa si da otvorish ochite na slepi hora ne stava nikav hui ne stava ot takiva a e pulno e kak da sa opraim variant nulev i po vuprosa che s oven se razbira streleca ne e vqrno vinagi me vbesqvat i gi biq
Martin - 10/16/2015 - 21:00 ч.
mnogo tocna prognoza:-)

Dania - 09/01/2015 - 15:08 ч.
В потвърждение на прогнозата в статията:

31.07.2015
Унгарските власти привличат безработните в рамките на програмите за трудоустрояване към строителство на ограда със Сърбия, предназначена да спре потока на незаконната миграция, съобщи англоезичният бюлетин Hungary Matters на унгарската информационна агенция MIT.
trend - 07/31/2015 - 22:29 ч.
В потвърждение на прогнозата в статията:

31.07.2015
Унгарските власти привличат безработните в рамките на програмите за трудоустрояване към строителство на ограда със Сърбия, предназначена да спре потока на незаконната миграция, съобщи англоезичният бюлетин Hungary Matters на унгарската информационна агенция MIT.
trend - 07/31/2015 - 13:57 ч.
ДОБРЕ КАЗАНО ЯСНО И РАЗБИРАЕМО:-P
ВЕНЕРА - 07/24/2015 - 18:26 ч.
Аз съм съгласна с първото мнение_че Сатурн в Козирог щеше да е по-добре.Сатурн в Стрелец,все едно с Близнаци и т.нПровал
Galina - 07/18/2015 - 00:59 ч.
Благодаря ви, смотани стрелци!:oops: Вашата оптимистичност и мързел, надявайки се, че нещо ще се случи ей така, вижте докъде ни докара самооооо!!!!!!! Трябваше да е Сатурн в Козирог, тогава нещата щяха да провървят и икономически, и политически... Непрокопсаници>-(>-(>-(
Стрелци - 07/04/2015 - 14:30 ч.
На моя адаш - много поздрави... :-D
Както винаги в стегнат и ясен стил, казва необходимото.
Това е вярната прогноза... но погледнато от едната страна на монетата, сиреч отрицателното въздействие на Сатурн.
Сатурн обаче има и положително влияние... Той е Господар на Времето и Кармата... и преминавайки през благодатния Стрелец, особено ако към него се сключват положителни аспекти... Сатурн ще започне ново и благодатно строителство - с малки но твърди крачки. Времето и пространството ще се конкретизират и ще се появат важни граници, които да се осъзнаят. Ще се появят нови Закони с които да се съобразяваме... и аз вярвам, че те ще са - "Всяко зло - за Добро!"
Кирил ГуРуЕв - 06/28/2015 - 08:56 ч.
kato cqlo dosta cherna prognoza.az kato ti hen sueten strelec,iskacht vsichki da me haresvat,ne odobrqvam mnogo,no kakvo da se pravi kato nie pisano.:-P;-)
plami - 06/24/2015 - 12:41 ч.
Стрелците сме стихийни знаци и ще оправим нещата. Ние сме родени оптимисти и нашата мисия е да отворим очите на хората в световен мащаб. Трябва да се разбере истината за съществуването на човека и да се предотвратят всички опити и вече действащи структури за заблуда на обществото. Ще се оправят нещата само с любов и разбиране. Всичко черно, говорейки за мислене, личности и идей трябва да се изкоренят от тази планета...
Виктория - 05/28/2015 - 09:34 ч.
Доброто винаги побеждава злото.
Сирма - 05/26/2015 - 19:54 ч.
Start Previous Page
Име
Коментар
;-) :-) :-D :-( :-o >-( B-) :oops: :-[] :-P