Еволюция на връзката

снимка
 

Анотация за книгата "Еволюция на връзката"

 

 

„Еволюция на връзката. 5 стъпки към любовта и щастието” е първата самостоятелна книга на Кирил Стойчев. Роден под знака на Скорпиона, лично изстрадал противоречията и несъвършенствата в човешките взаимоотношения, той предлага модел за еволюция на връзката, който се оказва липсващият днес ключ към щастието и към истинската пълноценна любов.

В основата му лежат природните закони, формулирани от Хермес Трисмегист и изучавани от науката астрология. Разглежданият идеален модел на взаимоотношения днес се среща изключително рядко, но авторът посочва стъпка по стъпка пътя, който всеки, жадуващ за хармония в отношенията със своите любими, родители, съпрузи, деца, близки, приятели, колеги, съдружници… може да извърви.

За първи път е разгледан обстойно енергийният обмен между мъжа и жената, осъществяващ се на физическо, емоционално, интелектуално и духовно ниво. Балансът между даването и приемането на всяко от тези четири нива води до хармонична, пълноценна и здрава връзка.

Достъпно представените етапи в отношенията и бариерите, които трябва да бъдат преодолени при прехода от един към друг етап, заедно с подробните тестове помагат на читателя сам да се ориентира в лабиринта от проблеми в личните взаимоотношения. И да намери изход, да изгради хармонията, за която мечтае.

За някои това може да се окаже химера. За други – спасителен брод, който ще ги преведе през буйните води на любовните терзания. За трети – познание, чрез което ще разберат себе си и законите, управляващи света, в който живеем.

Приятно четене!

 От редактора на книгата

 

Форум за книгата - За автора - Съдържание - Анотация - Дизайн корица

Форма за контакти - Мнения от читатели

 

Поръчка на книгата
(плащане с наложен платеж)

Поръчка на електронна книга
(плащане със SMS)

 

За разпространение и поръчки на едро: 0895 656964