Анотация на книга

снимка
 

Анотация за книгата
"Животът е игра, играта е живот"

 

 

 

Полет към... себе си

 

Искал ли си някога да полетиш? Да разпериш криле и Да докоснеш синьото. Небето. Искал ли си някога да бъдеш птица? Да се разтвориш в небосвода и да танцуваш с вятъра? И да забравиш. Да изтриеш от всяка клетка в мозъка си натрупаното през годините – спомени, огорчения, разочарования, задължения, отговорности… И да се отдадеш на танца. Единствено на него. На танца с вятъра. И на свободата.

 

Е, не е нужно да се превръщаш в птица. Дори не е нужно да забравиш и да захвърлиш делника. Земния си делник. Изтъкан от най-невероятни… земни дела. Нужно е само едно. Едно-единствено нещо. Но какво ли е то?

 

И този път Кирил Стойчев ни изненадва. И ни дава рецептата как да полетим. И да стигнем до себе си. А тя, рецептата, е много проста. Игра, игра, игра и само игра. И то каква игра!

 

Шегата настрана.

 

Авторът е дълбоко търсещ човек. Изстрадал е всяка своя дума. Докоснал се е до дълбините на Истината чрез своите наблюдения, опитности, преживявания и астрологични познания. И ги споделя с нас. Идеите му на някои може да прозвучат твърде революционно, на други – изключително утопично, за трети да се окажат прекалено практични, а за четвърти – направо еретични, но истината е, че за всеки ще бъдат полезни. И ще му помогнат да полети.

 

 

 От редактора на книгата

 

 

Поръчка на електронна книга - със SMS
(могат да се пращат sms-и и от чужбина)  

Поръчка на печатна книга по куриер
 

 

 

За автора - Съдържание - Анотация - Дизайн корица

Форма за контакти - Мнения от читатели

 

 

За разпространение и поръчки на едро: 0895 656964