астрология

Асцендентът


Как една медицинска сестра, се превръща в най-прекрасния глас на двайсети век? Защо един брокер от фондовата борса избира пътя на монашеството? Как инженер от малкия град, става един от най-бележитите драматурзи на съвремието?

Всеки се пита, а защо аз да не мога да стана художник, защо да не се занимавам с музика. Какво ни тласка към отминали възможности? Защо когато човек е тласкан от обстоятелствата да се развива в определена насока, избира съвсем друга, която се оказва далеч по-подходяща за него? Как да преодолеем колебанието, което понякога ни кара да спрем, да не направим решителната крачка. Коя е най-подходящата област за изява и развитие, как да престанем да се  измъчваме с въпроса, а какво би било, ако бях опитал да стана адвокат, лекар, инженер и т.н.

В този именно момент астрологията може да помогне много, за да се избистрят отношенията човек-стремеж. За всеки от нас са уникални пръстовите отпечатъци, номерът на личния документ. А според астрологията, уникална е и звездната ни карта. Тя представлява моментна снимка на разположението на небесните светила в момента на раждане на човека. Ключовият момент, който прави хороскопа на всеки един човек уникален е часът, в който е роден, както и географската ширина и дължина. Зодиакалният знак, който изгрява на източния хоризонт в момента на раждането се нарича Асцендент. Когато някой астролог прави хороскоп, най-напред взима под внимание Слънчевия знак, знака на Луната и този на Асценцента, наричан още изгряващ знак. Той има силата на изгрева, с него започва цикъла на земния ни път. 

Силата, с която ви влияе е мощна и непреодолима. Асцендентът разкрива какъв е вашия нрав, физически облик, темперамент, дарбите и способностите ви. Той показва силата на характера, умението ви да посрещате трудностите в ежедневието, реакцията ви в критични ситуации, как се държите на първа среща.

Искате ли да узнаете, какви сте всъщност? Ще успеете ли да уловите мига, в който вратата на Изгрева се отваря и да вземете своя шанс. Всеки от нас е нищожно малък за събитийността на Космоса, но и всеки е главен герой в собствената си приказка. Не изпускайте възможността да опознаете себе си. Знакът на Асцендента ви може да се окаже една от най-важните стъпки в пътя ви към себепознание.

 

Аморе