bg

Хороскопи

Дневен

Месечен

Любовен

Съветник

Зодиакален

Според деня

Според името

Според датата

Нумерологичен

Астрология

Списание

Същност

Основи

Статии

Курсове

Консултации

Лунен календар

Езотерика

Въведение

Психология

Лечение

История

Таро

 

Асцендентът

Как една медицинска сестра, се превръща в най-прекрасния глас на двайсети век? Защо един брокер от фондовата борса избира пътя на монашеството? Как инженер от малкия град, става един от най-бележитите драматурзи на съвремието?

Всеки се пита, а защо аз да не мога да стана художник, защо да не се занимавам с музика. Какво ни тласка към отминали възможности? Защо когато човек е тласкан от обстоятелствата да се развива в определена насока, избира съвсем друга, която се оказва далеч по-подходяща за него? Как да преодолеем колебанието, което понякога ни кара да спрем, да не направим решителната крачка. Коя е най-подходящата област за изява и развитие, как да престанем да се  измъчваме с въпроса, а какво би било, ако бях опитал да стана адвокат, лекар, инженер и т.н.

В този именно момент астрологията може да помогне много, за да се избистрят отношенията човек-стремеж. За всеки от нас са уникални пръстовите отпечатъци, номерът на личния документ. А според астрологията, уникална е и звездната ни карта. Тя представлява моментна снимка на разположението на небесните светила в момента на раждане на човека. Ключовият момент, който прави хороскопа на всеки един човек уникален е часът, в който е роден, както и географската ширина и дължина. Зодиакалният знак, който изгрява на източния хоризонт в момента на раждането се нарича Асцендент. Когато някой астролог прави хороскоп, най-напред взима под внимание Слънчевия знак, знака на Луната и този на Асценцента, наричан още изгряващ знак. Той има силата на изгрева, с него започва цикъла на земния ни път. 

Силата, с която ви влияе е мощна и непреодолима. Асцендентът разкрива какъв е вашия нрав, физически облик, темперамент, дарбите и способностите ви. Той показва силата на характера, умението ви да посрещате трудностите в ежедневието, реакцията ви в критични ситуации, как се държите на първа среща.

Искате ли да узнаете, какви сте всъщност? Ще успеете ли да уловите мига, в който вратата на Изгрева се отваря и да вземете своя шанс. Всеки от нас е нищожно малък за събитийността на Космоса, но и всеки е главен герой в собствената си приказка. Не изпускайте възможността да опознаете себе си. Знакът на Асцендента ви може да се окаже една от най-важните стъпки в пътя ви към себепознание.

 

Аморе

Ново в сайта

Икономика на Доброто

Песен на деня

АСТРО МАГАЗИН

Астро връзки

Астро
книжарница

bulastro.com

Реклама

Посетете