Дневен хороскоп за 3 юни
Дневен хороскоп за 3 юни

Овен
Днес е малко по-специален ден, ще имате нужда от външна подкрепа, за да свършите, онова което сте си наумили. Ще се наложи да преразгледате поговорката “Съединението прави силата”.

Телец
Доста философски ще сте настроени и трудно някой би могъл да ви извади от равновесие. Използвайте този поглед върху нещата, когато чуете някои не много приятни...


Дневен хороскоп за 2 юни
Дневен хороскоп за 2 юни

Овен
Ще се чувствате много енергични. Ще ви се иска вие да дирижирате нещата, което обаче ще срещне съпротива у околните. Не се опитвайте да започнете сериозни дейности, няма да са много продължителни.

Телец
Денят е доста сложен. Не се принасяйте в жертва на обществени интереси. Напълно е възможно да чуете най-невероятни приказки по свой адрес....


Дневен хороскоп за 1 юни
Дневен хороскоп за 1 юни

Овен
Весело и активно започва този месец за вас. Наблегнете на правилните комуникации, но не се разпилявайте в безкрайни разговори. Бързи, смели, сръчни сте, не забравяйте. Честит и весел 1ви юни.

Телец
Денят на детето трябва да носи чистота и лекота, още повече, че е начало на нов месец. Оставете тежките мисли, особено за пари и...


Дневен хороскоп за 31 май
Дневен хороскоп за 31 май

Овен
Настроенията ще са водещата сила днес. Опитайте да ги контролирате, не позволявайте Вие да сте водените. Необходимостта от признание ще Ви прави търпеливи и ще възмущавате, ако усилията Ви се окажат напразни. Може би най-напред сами трябва да си дадете признание.

Телец
Ще имате нужда да Ви похвалят, да Ви оценят, да Ви покажат милото...


Дневен хороскоп за 30 май
Дневен хороскоп за 30 май

Овен
Днес ще победите вътрешните страхове и ще склонни да поемате рискове, ще търсите предизвикателството и експеримента. Може би дори ще се опитате да се харесате на противоположния пол, ей така, заради самото преживяване. Едно е сигурно - скучно ще Ви е без публика.

Телец
Хубав ден да покажете милото си отношение към семейството. Днес лесно...