Дневен хороскоп за 10 януари
Дневен хороскоп за 10 януари

Овен
Проблемите, които имате май сами си ги създавате. Иска ви се нещата да са по-екстремни и създаващи силни положителни емоции, но това не се отразява много добре на нервната система. Опитайте да действате по-спокойно.

Телец
Малко разсеяни ще сте днес, дано не сте планирали нещо важно. Ще ви дразнят разни дреболии и липсата на концентрация...


Дневен хороскоп за 9 януари
Дневен хороскоп за 9 януари

Овен
Многообещаващ ден. Днес мислете за по-лични неща, намерете повече време за активна почивка, че след празници човек най-много се уморява. Важното е да откриете правилното действие.

Телец
Доста силен и магичен ден. Дори и Вие, човек, здраво стъпил на земята, днес ще усетите нещо мистично и ирационално в събитията. Могат да се разрешат отдавна струпани...


Дневен хороскоп за 8 януари
Дневен хороскоп за 8 януари

Овен
Днес всичко ще ви се случва леко и безпроблемно, най-вече заради вашия неустоим чар и целеустременост. Хубаво е да не рискувате прекалено, следвайте предварителна схема, но импровизирайте детайлите.

Телец
Склонни сте да се вслушвате главно в емоциите си, а това не винаги е здравословно. Ще водите много разговори, ще ви се иска да споделите повече...


Дневен хороскоп за 7 януари
Дневен хороскоп за 7 януари

Овен
Ивановден е, а за Вас светът е малко странен, далечен, несигурен. Явно много дълги са се оказали празниците. Днес за е нужно повече да поглеждате навътре, да притихнете, да потърсите вътрешната си мъдрост... ако Ви стигне търпението дотам.

Телец
Един лек и приятен ден. Споделете Ивановден с приятели. Определено имате поводи да празнувате днес, да...


Дневен хороскоп за 6 януари
Дневен хороскоп за 6 януари

Овен
Днес е Богоявление, внимавайте в колко студени води ще се окъпете. Дай, Боже да сте по-здрави и да не се боите от студа. Ще успеете да се срещнете с много хора и ще научите толкова неща, че чак ще ви размътят главата. Въобще днес ще можете да свършите доста работи.

Телец
Доста енергични ще сте...