Дневен хороскоп за 14 януари
Дневен хороскоп за 14 януари

Овен
Проблемите, които имате май сами си ги създавате. Иска ви се нещата да са по-екстремни и създаващи силни положителни емоции, но това не се отразява много добре на нервната система. Опитайте да действате по-спокойно.

Телец
Малко разсеяни ще сте днес, дано не сте планирали нещо важно. Ще ви дразнят разни дреболии и липсата на концентрация...


Дневен хороскоп за 13 януари
Дневен хороскоп за 13 януари

Овен
Може би не сте намерили най-добрия начин да проявявате интерес към някого и човекът ще бъде леко изумен и напълно неразбиращ какво аджеба искат от него. Направете нещата по-простичко.

Телец
Днес ще ви подгонят дребни, но неотложни проблеми. Колкото и да бързате, движете се внимателно, с малки крачки, защото има вероятност да не стигнете точно,...


Дневен хороскоп за 12 януари
Дневен хороскоп за 12 януари

Овен
Днес всичко ще ви се случва леко и безпроблемно, най-вече заради вашия неустоим чар и целеустременост. Хубаво е да не рискувате прекалено, следвайте предварителна схема, но импровизирайте детайлите.

Телец
Склонни сте да се вслушвате главно в емоциите си, а това не винаги е здравословно. Ще водите много разговори, ще ви се иска да споделите повече...


Дневен хороскоп за 11 януари
Дневен хороскоп за 11 януари

Овен
Внезапното желание да промените нещата около вас по сила и изтощителност ще прилича на пристъп от радикулит. На околните ще смятат, че им е провървяло, ако при вашите пристъпи разрушите единствено собствения си дом.

Телец
Ако не можете да си позволите разкоша днес да пътешествате, опитайте поне за два часа да смените обстановката. Иначе душата...


Дневен хороскоп за 10 януари
Дневен хороскоп за 10 януари

Овен
Изкушавате се да казвате неща, които някой ви е доверил, само за да се харесате на друг човек. Дали е почтено, не предавате ли доверието на човек, който ви вярва е въпросът на повърхността, по-важният въпрос е - какво ще спечелите? Може би ви е страх от изоставяне? Понаблюдавайте се известно време.

Телец
Не претендирайте...