Дневен хороскоп за 11 февруари
Дневен хороскоп за 11 февруари

Овен
Изключително благоприятен ден. Подходящ е за състезания и дори за подрязване на дървета. Е, за начало на нови неща не се препоръчва, но има толкова други, с които да се занимаете.

Телец
Ден за лечение, не само на тялото, но най-вече на душата. Спрете за миг и помислете върху нещата, които ви тревожат, дали не...


Дневен хороскоп за 10 февруари
Дневен хороскоп за 10 февруари

Овен
Като цяло този ден е труден, тъмен и в този сезон - студен. Затова пък ни дава възможност да погледнем навътре в себе си. Използвате го, за да се срещнете със своите страхове и да ... се сприятелите с тях.

Телец
Днес трудно бихте променили нещо, дори да ви се иска. На първо място трябва...


Дневен хороскоп за 9 февруари
Дневен хороскоп за 9 февруари

Овен
Ще имате желание да се оттеглите необезпокоявани от никого, но дългът ви зове. Действието всъщност е живот, така че тръгвайте смело в атака срещу проблемите.

Телец
Голяма роля днес ще играят хора, от които зависите финансово. Много е важно да сте мобилизирани още от сутринта, за да свършите добре, онова което сте замислили.

Близнаци
Ще сте...


Дневен хороскоп за 8 февруари
Дневен хороскоп за 8 февруари

Овен
До обяд ще сте леко раздразнителни, защото няма да успеете да видите и чуете всичко, което ви се иска. Следобед ще уталожите нервността и ще успеете да постигнете хармония около себе си.

Телец
Склонни сте повече да говорите и да се занимавате със странични неща, отколкото да обърнете истинско внимание на партньора си. Поне днес...


Дневен хороскоп за 7 февруари
Дневен хороскоп за 7 февруари

Овен
Ентусиазирани и уверени в правилността на действията си ще сте днес. Това е най-успешната възможна комбинация. Не позволявайте на съмненията да ви разубедят, нито на някои псевдо-доброжелатели. Просто следвайте целта си.

Телец
Не е препоръчително точно днес да се изявявате на челни позиции. По-скоро играйте ролята на съветник и анализатор. Имате възможност да огледате нещата...