Дневен хороскоп за 10 септември
Дневен хороскоп за 10 септември

Овен
Настроението ви ще е функция от финансовото ви състояние. За щастие, поне днес, нещата ще се развиват положително за вас. Може и някакви стари заеми да ви върнат.

Телец
Слънчеви и ведри сте днес, но има някои неотложни задачи, които не бива да пренебрегвате току така. Най-добре ги отхвърлете възможно най-скоро, за да не ви...


Дневен хороскоп за 9 септември
Дневен хороскоп за 9 септември

Овен
Доста динамичен ден. Най-важно е да не подминавате мнението на хората около вас, дори да не сте съгласни с него. Не приемайте нещата твърде “надълбоко”. Пък и днес е денят на Съединението и нали знаете, че то прави силата, бъдете силни.

Телец
Имате възможност да пътувате и е добре да не я пропускате заради някакви...


Дневен хороскоп за 8 септември
Дневен хороскоп за 8 септември

Овен
Провокативен ден, но не агресивно, а някак така по тийнейджърски. Ден, който ви кара да погледнете нещата под друг ъгъл, да попитате, да потърсите другата гледна точка и да сте по-толерантни.

Телец
Дори да ви е трудно, винаги има начин да се справяте. Най-важното е да спрете да се самосаботирате. Действайте, задвижете нещата и лека-полека...


Дневен хороскоп за 7 септември
Дневен хороскоп за 7 септември

Овен
Лека-полека колелото се завърта. Уморени от толкова затваряне-отваряне, мерки, вече ще ви иска просто да си работите както преди, да си имате ритъм и яснота. И това ще стане. Засега още малко потренирайте извън зоната си на комфорт.

Телец
Малко напрегнат е този ден, все се бързате, нещо няма да е както сте си решили....


Дневен хороскоп за 6 септември
Дневен хороскоп за 6 септември

Овен
Един специален ден за всеки, който носи България в сърцето си. Един ден, който напомня за силата на цялото, за силата на обединението и народностното съзнание. Един ден човек да се замисли къде е в този свят и кои са неговите стойности.

Телец
Ден за притихване и среща със съкровеното в себе си. Външната енергия...