Дневен хороскоп за 27 март
Дневен хороскоп за 27 март

Овен
Ще сте абсолютно убедени в неилюзорността на материалните неща, но ще се намери кой да ви провокира. Дали абсурдността не е, че мисълта е по-истинска от тленното тяло?

Телец
В страхотно настроение ще посрещнете първа пролет, възлагайки големи надежди на новия сезон. Най-важното обаче е да не угасите вътрешния плам, който гори във вас.

Близнаци
Пролет...


Дневен хороскоп за 26 март
Дневен хороскоп за 26 март

Овен
Имате достатъчно сили, за да свършите всичко, но зависимостта ви от други хора сериозна спъва изпълнението. Не се ядосвайте, по този начин няма да постигнете нищо, по-добре се скарайте, където трябва, за да се захванат за работа.

Телец
Седмицата свършва и точно сега ви е обзел небивал ентусиазъм. Гледайте да го съхраните за по-дълго и...


Дневен хороскоп за 25 март
Дневен хороскоп за 25 март

Овен
Едва днес напрежението в душата ви започва да избледнява и се чувствате по-бодри и готови за действие. Днес е добре да проведете отдавна отлагани обаждания, да помислите за образователни курсове, разни подробности, които все отлагате.

Телец
Ще има доста неща за доизкусуряване и уреждане и трябва да сте много внимателни да не изпадате в излишни...


Дневен хороскоп за 24 март
Дневен хороскоп за 24 март

Овен
Ще ви вълнуват главно парични въпроси, а дори може да не става въпрос за личните ви средства. Задачата, над която се блъскате толкова време има твърде нестандартно решение, просто трябва да си позволите да го допуснете до съзнанието си.

Телец
Хазартният дух няма да ви напусне и днес, но определено не е много разумно да...


Дневен хороскоп за 23 март
Дневен хороскоп за 23 март

Овен
Много трудно ще ви е днес да се накарате да свършите досадните си ежедневни задължения. Желанието ви да се веселите и да правите нещата по различен начин ще е по-силно от волята ви за работа. Намерете начин да съчетаете приятното с полезното, подходете творчески към ежедневните ангажименти.

Телец
Ще сте изключително изобретателни, но най-вече авантюристично...