Дневен хороскоп за 15 март
Дневен хороскоп за 15 март

Овен
Ден с интересни и неочаквани случки. По-различни неща ще ви се случват, което ще ви носи повече адреналин, но и ще ви е нужно повече доверие в съдбата.

Телец
Започнете с ясни цели и конкретни действия, не се водете по ума на някой друг и не се разсейвате с незначителни неща. Още преди края...


Дневен хороскоп за 14 март
Дневен хороскоп за 14 март

Овен
Ограничете физическото натоварване, наблегнете на интелектуалното. Днес е идеален ден да наваксате пропуснатото в сферата на културата, сезонът ври и кипи, потопете се и вие.

Телец
Ще имате импулс да правите благородни неща, което е похвално, разбира се. Ще успеете някак да се откъснете от ежеденвните грижи и да погледнете на нещата от високо -...


Дневен хороскоп за 13 март
Дневен хороскоп за 13 март

Овен
Днес може и да проявите някои от не дотам светлите черти на характера си. Не се опитвайте на всяка цена да се налагате, независимо дали сте прави, проявете малко по-голяма дипломатичност в отношенията си.

Телец
Сериозно начало на седмицата. Ще имате ясна идея какво и как трябва да бъде постигнато. Най-важното е, че ще имате...


Дневен хороскоп за 12 март
Дневен хороскоп за 12 март

Овен
Март почти преполви, но сякаш ви зареди с повече сила и вдъхновение. Пролетната умора е само оправдание за ленивците, за вас е време за активност и действие. Ще усещате как кръвта ви кипи и ви вдъхновява за подвизи. Най-чудно ще се чувствате в планината днес.

Телец
Ясно, точно и конкретно ще си представяте нещата, които...


Дневен хороскоп за 11 март
Дневен хороскоп за 11 март

Овен
Събота е ден за размисъл и равносметка, но ще ви е трудно да се вглъбите в себе си, има куп неща около вас, които ще ви провокират да вемете участие. И да, доста лесно ще се случва всичко.

Телец
Идеален ден за пролетно почистване. Въоръжете се с добро настроение и строен план как да разпределите...