Дневен хороскоп за 7 юни
Дневен хороскоп за 7 юни

Овен
Денят може да е много труден, особено ако имате прекалено много задачи за вършене. А какво стана с управлението на времето или сте го оставили 'за когато ми остане малко време'. Спрете се и се запитайте - кое е най-важното за мен точно сега? И бъдете честни, защото днес е ден за мъдрост и...


Дневен хороскоп за 6 юни
Дневен хороскоп за 6 юни

Овен
Много по-благ и по-спокоен ден, тъкмо за разходки. Полята, планините, реките, всичко ухае и мами навън, не чакайте и не се излежавайте, обучайте маратонки и тръгвайте.

Телец
Щастието и успехът се състои в това да прекарвате живота си по вашия собствен начин. Бъдете себе си. Никой не може да ви каже, че го правите погрешно.

Дневен хороскоп за 5 юни
Дневен хороскоп за 5 юни

Овен
Малко капризен, много импулсивен, тъкмо ден като за началото на лятото. Отпуснете се, не с еопитвайте да контролирате всичко и всички през цялото време, все пак и Бог си има работа.

Телец
Сякаш едно вътрешно гласче все ще ви припомня за някакви недовършени задачи. Ами завършете ги или изгонете това мърморещо човече. В това време,...


Дневен хороскоп за 4 юни
Дневен хороскоп за 4 юни

Овен
Не се поддавайте на манипулации и то от хора, които са ви близки. Запазете личната си територия. Да помогнеш на някой в беда е благородно, но на някой, който е просто мързелив, с това не помагате никому.

Телец
Няма да имате много време за себе си, ще сте заети да доставяте радост на другите. Е,...


Дневен хороскоп за 3 юни
Дневен хороскоп за 3 юни

Овен
Този ден е по-сложен. От вас ще очакват хем отговорно, хем емоционално поведение, а това е рядка комбинация. Може би е най-добре да слушате себе си и да не се впечатлявате от чуждите очаквания. Действайте според собствената си съвест.

Телец
Ще трябва да разчитате главно на себе си. Онези, с които си партнирате по един...