Дневен хороскоп за 15 май
Дневен хороскоп за 15 май

Овен
Сутринта ще е доста активна и дейна, но с напредване на деня все повече ще усещате лежерния дух на днешния ден. Вечерта ще имате нужда от релакс и спокойствие. Позволете си малко разкош като за край на деня.

Телец
Този ден ще има две съвсем различни части, през които ще се чувствате и ще реагирате...


Лунен хороскоп за днес 14 май
Лунен хороскоп за днес 14 май

Луната е в знак Везни
Неудачно време за търговия с движимо имущество. Необходимо е повишено внимание и при шофиране. Да не се правят манипулации на кожата, а само процедури за разкрасяване. Да не се премахват циреи и брадавици. През този период е уязвима ендокринната система, особено панкреаса. Диабетиците трябва да спазват строга диета.

...
Започва 11 лунен ден
Започва 11 лунен ден

Тълкуване на лунния ден
Символ – огнен меч, огнедишащ змей или дракон.
През този ден е необходима предпазливост и внимание във всички дела. В човека се пробужда огромна сила, която е необходимо да се насочи към съзидание, изграждане. Онзи, който е добре подготвен може да проведе някои пречистващи процедури. Денят е добър за молитви. През този...


Хороскоп - ако сте родени днес 14 май
Хороскоп - ако сте родени днес 14 май

Описание на вашия характер
Родените на този ден са хора с независим, добронамерен, щедър и всеотдаен характер. Притежават сензитивна натура, податлива на пориви, страсти и инстинкти. Животът им често е съпътстван от обрати и промени, от периоди на обезверяване и спадове в жизнения тонус. Обикновено са склонни да вземат твърде присърце духовната и...


Дневен хороскоп за 14 май
Дневен хороскоп за 14 май

Овен
Трудно ще се подчинявате на правилата днес и всякакви опити някой да Ви дисциплинира по-скоро ще предизвикат справедливия Ви гняв. Опитайте се да изслушвате другите и не се втурвайте с главата напред при всеки звук.

Телец
Малко отнесени и несигурни ще се чувствате днес, нещо нетипично за човек реалист като Вас. Изглежда се сблъсквате с...