Дневен хороскоп за 14 септември
Дневен хороскоп за 14 септември

Овен
До обяд всичко ще ви изглежда като лесно като детска игра, но с напредването на деня ще се сблъскате с всички онези прозаични неща, съпътстващи изпълнението на всяка задача. Нали няма да се откажете на последния етап? Къде отиде прословутия ви инат?

Телец
Имате много по-силна подкрепа, отколкото можете да си представите. Важното е да...


Дневен хороскоп за 13 септември
Дневен хороскоп за 13 септември

Овен
Имате нужда от уют и сигурност, а това ще ви кара да се чувствате емоционално зависими. Не е ден за активни действия, оставете се съдбата да ви води.

Телец
Имате хъс и ентусиазъм, което ви кара да кроите твърде смели планове, направо неразумни. Така или иначе ще се наложи да действате, просто обстоятелствата няма да...


Дневен хороскоп за 12 септември
Дневен хороскоп за 12 септември

Овен
Доста неща са ви се струпали за вършене. Направете си план и се опитайте да го спазвате. Определено няма да можете да проявите много творчество, всичко трябва да става по обичайния досаден начин. От друга страна това ще освободи ума ви за по-интересни неща.

Телец
Съвсем не лек ден в бизнеса, възможни са машинации от...


Дневен хороскоп за 11 септември
Дневен хороскоп за 11 септември

Овен
Доста задачи сте си набелязали за днес. Това може малко да ви поизнерви, но по-скоро би повлияло зле на околните. Проявете повече чувство за хумор и не се задълбавайте в неща, които и без друго не ви влизат в работа.

Телец
Настроението ви днес ще е просто завидно. А това естествено ще има положителен резултат....


Дневен хороскоп за 10 септември
Дневен хороскоп за 10 септември

Овен
Ще се сблъскате с някакви имагинерни препятствия, неща, които нямат физически облик. Наистина имате нужда от една психологическа консултация или поне човек, с когото да споделите страховете си. Въпреки всичките си притеснения, бъдете внимателни, защото може да загубите сериозна сума.

Телец
Може да чуете нелицеприятни неща за себе си. Не се палете и не правете...