Дневен хороскоп за 10 март
Дневен хороскоп за 10 март

Овен
Петък се оказва един интересен, забавен и късметлийски ден. Доста по-лесно и по-вдъхновяващо ще ви се случат нещата днес. Ден, в който можете да повярвате, че стават чудеса и вие самите ще сте част от тях.

Телец
Едно неприятно напрежение ще Ви съпътства от сутринта, но то постепенно ще се уталожи. Следобедът е много подходящ...


Дневен хороскоп за 9 март
Дневен хороскоп за 9 март

Овен
Един мартенски четвъртък, който носи със себе си вдъхновение, вяра и оптимизъм. Ще се чувствате добре, ако пътувате, научавате нови неща, включвате се в чуждестранни инициативи. Ако поговорите на чужд език, съвсем интересен ще ви е животът.

Телец
Симпатията и доверието, контролът над чувствата - своите и на другите, ще са важни теми днес. Лоялността...


Дневен хороскоп за 8 март
Дневен хороскоп за 8 март

Овен
Така известният ден на мама е по-скоро денят за почит към раждащата сила на природата. Отдайте почитание на женската сила около вас и във вас, на онази която пази и сътворява. Днес е ден за хармония и сътрудничество, за баланс между мъжката и женска енергии.

Телец
Ден, пораждащ много полемики заради своя символизъм, но все...


Дневен хороскоп за 7 март
Дневен хороскоп за 7 март

Овен
Приятно напрежение отвътре ще ви кара да търсите най-добрия начин за справяне със ситуациите. Ден, който ще се опита да извади най-доброто от вас чрез провокация. Не изпдайте в отрицание, възползвайте се да покажете по-доброто си аз.

Телец
Определено другите в живота ви са почти толкова важни колкото сте и самият вие. Другите са огледало...


Дневен хороскоп за 6 март
Дневен хороскоп за 6 март

Овен
Нов понеделник - нов шанс да разрешите старите проблеми. Най-важното е да усещате твърдата решимост за действие. А тя идва от усещането ви за вътрешна правота. Не пропилявайте времето в ненужни терзания.

Телец
Започва нова седмица с нова енергия и нови възможности. Добре е предварително да сте наясно какво точно искате да направите, да се...