Дневен хороскоп за 31 август
Дневен хороскоп за 31 август

Овен
Почти с летящ старт започвате новата седмица и последния августовски ден. Действайте смело и решително, но все пак се сещайте, че търпението е важна добродетел и всяко нещо има нужда от време за развитие. Бързайте бавно.

Телец
Вътрешните страхове са най-голямата пречка по пътя напред. Помислете какво най-лошо би могло да се случи и какво...


Дневен хороскоп за 30 август
Дневен хороскоп за 30 август

Овен
Доста работа ви се стоварва на гърба. Не се опитвайте да се измъкнете със сладки приказки, просто действайте. Измислете си и няаква кауза, на която да посветите резултата. Съчетайте приятното с полезното.

Телец
Интересен, малко любовен, повече вдъхновен ден в края на лятото. Потърсете твореца в себе си и му дайте възможност да се прояви.

Дневен хороскоп за 29 август
Дневен хороскоп за 29 август

Овен
С доза сериозност и разбира се - с голямо количество вяра, се отнесете към онова, за което мечтаете, защото са на път да се сбъднат.

Телец
Интересна неделя в края на едно необикновено лято. В края на краищата различното ни събужда и ни кара да сме по-внимателни. Важното е да не забравяте кое е най-важното.

Дневен хороскоп за 28 август
Дневен хороскоп за 28 август

Овен
Доста практични идеи ще ви минат през ума и е добре да постъпите практично – намерете начин за тяхното приложение. Днес ще се чувствате в добра форма, но все пак с малко повече отговорности. Опитайте се просто да правите нещата както трябва, без да влагате излишни емоции.

Телец
Днес не забравяйте за себе си, не...


Дневен хороскоп за 27 август
Дневен хороскоп за 27 август

Овен
Време за промени започва при вас. Нещата в живота ви сякаш започват да губят опора, а това може силно да ви стресира. Не забравяйте, че сега е лято и време за забавления, просто релаксирайте, може би това ще ви помогне да се справите с промените.

Телец
По-добре не изкушавайте съдбата с прекалени желания. Ще...