Дневен хороскоп за 6 септември
Дневен хороскоп за 6 септември

Овен
Днес ще сте доста припрени и трудно ще съумяват хората да ви угодят. Имайте предвид, че всеки си има собствен ритъм и по възможност се съобразете с това. Възможно е да се появят малки парични затруднения, бъдете по-внимателни в харченето.

Телец
Днес откровените разговори ще ви помогнат да преодолеете дистанцията, появила се преди време между...


Дневен хороскоп за 5 септември
Дневен хороскоп за 5 септември

Овен
Желанието ви да блеснете и да сте преди всички, може да ви докара някои главоболия. Ясно е, че ще успеете да печелите първенството, но необходимо ли е да го демонстрирате непрестанно?

Телец
Имате нужда от почивка, така че оставете за малко работата и отдъхнете. Не е нужно да се съсипвате заради някакъв неясен резултат. С...


Дневен хороскоп за 4 септември
Дневен хороскоп за 4 септември

Овен
Неделя е ден на Слънцето, време за блясък и изява. Направете нещата, които Ви носят радост, сила и вдъхновение. Акумулирайте енергия. Настроенията Ви днес ще са странни, непредсказуеми и изненадващи дори за Вас самите, но пък носещи толкова нови чувства.

Телец
Днес ще имате нужда да избягате от обикновеното. Направете нещо различно, неочаквано, ново. Дайте...


Дневен хороскоп за 3 септември
Дневен хороскоп за 3 септември

Овен
Днес сте малко обидчиви и дори най-дребна забележка може да ви нарани. Не приемайте толкова лично нещата, бъдете по-реалистични. Може да направите нещо лично за себе си, за да се почувствате по-добре. Не позволявайте мнението на другите да влияе върху самочувствието ви.

Телец
Не сте в много добра кондиция,но пък ще ви се отдаде да...


Дневен хороскоп за 2 септември
Дневен хороскоп за 2 септември

Овен
Ден за мечтание и размисли. Една по-дълга разходка добре ще ви се отрази. Хората около вас доста ще приказват, а това може само да ви “надуе” главата. Е, все пак можете да бъдете за малко мили с околните.

Телец
Задълженията ви ще са повече отколкото времето, но въпреки това вие ще успеете с всичко. Ще...