Дневен хороскоп за 22 март
Дневен хороскоп за 22 март

Овен
Ако успеете да стигнете до консенсус с колегите си, то днешният ден няма да е минал напразно. Оригинални идеи няма да ви липсват, а и желание да ги осъществите. Все пак не позволявайте да ви прехвърлят на вас цялата работа.

Телец
С големи очаквания започвате тази седмица. Най-добре е да не губите положителната си настройка....


Дневен хороскоп за 21 март
Дневен хороскоп за 21 март

Овен
Днес може да се чувствате малко по-странно и да ви се иска да сте по-далече от грубата действителност. Любопитството на околните може силно да ви изнерви. Сетивата ви са силно изострени, което може да ви направи лесно обидчиви. Приемайте нещата по-леко.

Телец
Днес е идеален ден за срещи и обсъждания, за публични изяви, речта ви...


Дневен хороскоп за 20 март
Дневен хороскоп за 20 март

Овен
Ще имате енергия за няколко човека, но това не значи, че трябва да отнемете функциите на всички вкъщи. Направете каквото можете и се опитайте да не оргнизирате и наставлявате всички, повечето хора могат да се самоорганизират.

Телец
Денят е по-емоционален от обикновено и може да Ви дойде малко в повече. Опитайте да се ориентирате правилно...


Дневен хороскоп за 19 март
Дневен хороскоп за 19 март

Овен
Малко труден ден. Ще имате доста задачи за свършване, но гледайте да не си оставяте работа за през уикенда. Лесно възбудими сте, пийте повече успокоителни чайове и не прекалявайте с пикантните храни.

Телец
Няма да ви е лесно днес, ще трябва да се превърнете в умиротворителна организация, а самите вие имате нужда от успокояване. Не...


Дневен хороскоп за 18 март
Дневен хороскоп за 18 март

Овен
Стига да гледате по-философски на нещата, без да се вживявате емоционално във всяка подробност, бихте могли да имате един успешен ден. Днес е момент, в който можете без съжаление да се освободите от ненужни неща, отворете място за новото.

Телец
Доста противоречив и объркан може да се окаже днешният ден за вас. Не забравяйте обещанията...