Дневен хороскоп за 2 юни
Дневен хороскоп за 2 юни

Овен
Високи цели сте си поставили днес, но дали са в хармония с вътрешния ви стремеж. Не правете нещо само и само да впечатлите някого, бъдете себе си. Ще действате значително по-отговорно и дисциплинирано.

Телец
Днес ще сте ангажирани повече с чуждите работи, отколкото със своите. Но каквото и да става, ще има приятели, които са...


Дневен хороскоп за 31 май
Дневен хороскоп за 31 май

Овен
Ще Ви се струва, че има нещо, което пропускате и това няма да Ви дава спокойствие. Седнете и спокойно помислете, ще разсеете напрежението.

Телец
Не разгаряйте конфликти точно днес. Винаги има начин да кажете нещо по подходящ начин, но за целта е добре да не сте емоционално въвлечени.

Близнаци
Чистота и ред, строги правила, дали не...


Дневен хороскоп за 30 май
Дневен хороскоп за 30 май

Овен
Не можете да се насилите да обичате някого, но можете да си наложите да постъпвате правилно. А кое е правилно и кое грешно, прекрасно знаете и сами.

Телец
Днес ще сте олицетворение на любезността и затова ще сте желани събеседници. Ако не пътувате, е твърде възможно да ви дойдат гости, пригответе се.

Близнаци
Един ден, в...


Дневен хороскоп за 29 май
Дневен хороскоп за 29 май

Овен
Не са изключени конфликти с околните. Опитайте се да разберете гледната точка на човека срещу вас, иначе ще сте под постоянно напрежение.

Телец
Ще се втурнете да почиствате и оправяте нещата около себе си. Най-добре е първо да започнете с вътрешната подредба. Погледнете себе си, изхвърлете мрачните мисли, тревогите, напрежението. Изчистете душата си.

Близнаци
Не се...