Дневен хороскоп за 28 април
Дневен хороскоп за 28 април

Овен
Все по-силно усещате поривите на пролетта и наближаването на празниците. Денят е подходящ за чистене, но вие по-скоро бихте го използвали за разходки и това е много по-адекватно за вашата натура.

Телец
Пролетта ви прави по-нетърпеливи, нещо нехарактерно за вас. Най-добре е да се постараете да не мислите за твърде много неща едновременно. Дайте си...


Дневен хороскоп за 27 април
Дневен хороскоп за 27 април

Овен
Вярвате си, че това, което правите е най-доброто възможно и това е прекрасно, но всъщност водещи трябва да са милостта и състраданието. Думи, вече позагубили смисъла и съкровеното си значение. Обърнете се към себе си, душата ви знае отговорите.

Телец
Ден, в който е добре да отпуснете душата си и дори ако можете да тръгнете...


Дневен хороскоп за 26 април
Дневен хороскоп за 26 април

Овен
Един чудесен ден, в който най-после ще се чувствате в собствената си кожа. Добър момент да помислите за децата си. Ако все още не сте се сдобили с такива, макар че не пречи да съчетаете двете неща, днес е много подходящ ден за спорт.

Телец
Ще имате нужда да споделите чувствата си. Компанията, знанието, разбирането...


Дневен хороскоп за 25 април
Дневен хороскоп за 25 април

Овен
Преди обяд е най-добре да не се мяркате пред много хора, да ви виждат киселата физиономия. Може би подпомогнати от храната, но следобедното ви настроение е вече за предпочитане, ще сте си влезли напълно в кожата си.

Телец
Трябва да погледнете по-отвисоко на нещата, за да не се дразните, че вкъщи е винаги е разхвърляно...


Дневен хороскоп за 24 април
Дневен хороскоп за 24 април

Овен
Ще ви е малко трудно да балансирате между семейството и желанията си за по-свободен живот. Ако имате и тайни връзки става още по-сложно. В крайна сметка може и да не ви е до срещи, защото ще имате доста служебни проблеми.

Телец
Ще имате по-скоро домашни ангажименти и грижи около семейството. На работното си място не...