Дневен хороскоп за 2 февруари
Дневен хороскоп за 2 февруари

Овен
За да сте щастливи, просто погледнете колко много неща имате и колко от тях не сте в състояние да купите с пари. Дайте си сметка колко богати сте всъщност.

Телец
Не подценявайте глупостта на глупаците около вас, ако искате да си спестите ресурси и разочарования. Наблюдавайте повече и говорете по-малко.

Близнаци
Вие сте всичко, което имате....


Дневен хороскоп за 31 януари
Дневен хороскоп за 31 януари

Овен
Днес ще се чувствате подмладени. Главната ви задача е да не губите мярката в този случай, защото може сериозно да увредите на здравето си “младежките” си изпълнения. Някак оптимистично е, че един месец от тази година вече приключва.

Телец
Днес търпението ви може да е подложено на сериозно изпитание и причината за страданията ви ще...


Дневен хороскоп за 30 януари
Дневен хороскоп за 30 януари

Овен
Семейството и приятелите ви биха желали да прекарат с вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в този зимен ден за какво друго може да си мечтае човек.

Телец
Ще ви вълнуват въпроси, свързани с егоизма. Всъщност доколко той е здравословен, доколко трябва да го порицаваме. А всъщност основният въпрос е...


Дневен хороскоп за 29 януари
Дневен хороскоп за 29 януари

Овен
Днес нещата ще се развиват доста бързичко. Може да се разпилявате в повърхностни разговори по телефона или със съседите. Най-добре е, ако успеете да се разходите малко сред природата, така ще вложите най-добре енергията, която напира отвътре.

Телец
Настроенията ви ще са променливи, ще реагирате главно емоционално. Ще се повиши апетитът ви, така че бъдете...