Дневен хороскоп за 31 октомври
Дневен хороскоп за 31 октомври

Овен
Лесно ще се вдъхновявате от неясни идеи, а това ще ви струва твърде скъпо. А и приятелите, които са около вас няма да ви помагат, дори напротив.

Телец
Не позволявайте на комплексите и маниите да ви завладеят, това само ще провали денят ви. Има толкова прекрасни неща, заради които си струва да живее човек. А...


Дневен хороскоп за 30 октомври
Дневен хороскоп за 30 октомври

Овен
В добра кондиция започвате седмицата. Настроени сте да сложите ред във всичко, дано да намерите кой да ви подкрепи. Ако представите по подходящ начин идеите си, несъмнено ще намерите поддръжници.

Телец
Забързано започвате новата седмица. Още от сутринта ще имате доста телефонни разговори и писма, които ще чакат отговор. Ами организирайте другите да свършат нещата,...


Дневен хороскоп за 29 октомври
Дневен хороскоп за 29 октомври

Овен
Днешният ден ще е посветен на труд. Май ще трябва да пренаредите нещата, които доскоро усърдно подреждахте. Бъдете внимателни какво ядете и не мърморете твърде много, а се радвайте на постигнатото.

Телец
Днес не си позволявайте да кривнете от правия път, защото после ще ви е трудно да се върнете на него. Изобщо днес ще...


Дневен хороскоп за 28 октомври
Дневен хороскоп за 28 октомври

Овен
Забавен се очертава днешният ден, особено за тези около вас. Опитайте се да не се пъхвате в костюма на клоуна, защото ще разберете защо винаги е тъжен.

Телец
Днес на хоризонта може да се появят облаци, но това не значи, че задължително ще стигнат до вас. Е, може само да ви “поизпилят нервите” и чак...


Дневен хороскоп за 27 октомври
Дневен хороскоп за 27 октомври

Овен
Не е най-подходящия момент да чупите мебелите. Така че е “успокойте малко топката” и се вслушайте в гласа на разума.

Телец
Днешният ден си струва да прекарате в приятелска компания. Постарайте се да подновите стари приятелства, в скоро време ще се окажат полезни.

Близнаци
Малко разсеяни започвате днешния ден, с желание да избягате от всички досадни...