Дневен хороскоп за 2 април


Овен

С големи амбиции започвате седмицата, месеца, второто тримесечие. Ще сте доста вдъхновени и ентусиазирани. Важното е да намерите не само кой да Ви слуша, а и кой да върши работа.

Телец

Ще имате нужда от сигурността и спокойствието на дома, на добре познатите неща. Трудно ще се адаптирате към новата седмица. Направете онова нещо, което Ви кара да се чувствате прекрасно и ще забравите за адаптацията.

Близнаци

Днес ще правите нещата с лекота и артистичност. Определено ще сте много убедителни. Чарът Ви е най-големият Ви плюс. Може да постигнете дори и невъзможното, просто трябва да направите първата крачка.

Рак

Като истински стожери ще сте днес - сериозни, надеждни, сигурни. Лесно ще Ви се доверяват и лесно ще Ви дават пари. Е, може би не за дълго, но пък от Вас зависи да направите успешна инвестиция.

Лъв

Силата Ви ще се усилва благодарение на приятелите. Комфортът ще идва от способността да споделяте това, което имате - чар, усмивки, добро настроение. Направете света едно по-прекрасно място днес!

Дева

Днес нещата трудно ще влизат в рамките, които им поставяте и вместо да се ядосвате, опитайте да се оставите на мъдростта на Вселената. Това не винаги е лесна крачка, но е може би единствената правилна.

Везни

Ден на новото и различното. Ще се изненадвате от толкова много неща, а най-хубавото е, че ще видите сбъднати някои свои мечти. А усещането за свобода просто ще ви даде крила.

Скорпион

Сериозни и практични, днес ще търсите ползата от всички неща, до които се докосвате. Целта е вашият фар, така че не я изпускайте от поглед. Напред, Капитани!

Стрелец

Ден за разширяване, за движение и дори за лично извисяване. Ще ви мамят далечните простори. Време е за път. Дори и да не знаете накъде, дори да не знаете с кого, пак тръгнете. Пътят е смисълът.

Козирог

Ключовата дума за днес е интензивност. Всичко ще ви изглежда много наситено. Ще трябва да мислите бързо и да решавате бързо. Провокации ще има доста, просто ги приемете като предизвикателство.

Водолей

В лицето на всеки нов човек ще виждате съмишленик и партньор. Хубав ден за съвместни дейности. Просто ще ви е скучно сами. Пък и две глави заедно са много повече от две.

Риби

Ще се наложи да бъдете конкретни, ясни и дори малко педантични в нещата, с които се залавяте. Просто обръщайте повече вимание на детайлите, на малките неща, които могат да преобърнат колата.