Дневен хороскоп за 23 ноември


Овен

Дайте място на широтата и оптимизма, не бъдете предубедени. Позволете на хората около Вас да покажат качествата си, не е нужно винаги Вие да сте начело на парада, нали?

Телец

Денят на думите и общуването. Важно е да контролирате речта си, защото енергията, която създава те чрез нея, после се връща към Вас като пространството, в което живеете. Нека думите Ви да красиви, така и светът ще стане една идея по-приятен.

Близнаци

Ден, в който да преброите ценните неща за Вас. Парите са последното от тях, по-важни са всички онези неща, които носите в себе си - мнения, лични разбирания, ценности.

Рак

Вървете уверено в посоката, която сте избрали. И живейте животът, който сте си представяли. Не дължите обяснения никому, това е Вашият път.

Лъв

Днес ще сте малко разсеяни и трудно ще се занимавате с неща, изискващи постоянство. От друга страна - не можете да избягате от нещата, които Ви ограничават. Следователно време за промяна. Погледнете нещата по различен начин. Не може да няма варианти.

Дева

Днес светът няма да Ви се струва сив и скучен, а напротив - пъстър и весел, пълен с предизвикателства. Не се притеснявайте да обсъдите проблемите си с приятели, решенията ще Ви се сторят удивително прости, направо да се чуди човек как са Ви убягвали досега.

Везни

Най-сетне ще получите признание. Не се възгордявайте прекалено по тази причина. Ще имате да решавате сериозен проблем, който сигурно ще Ви отклони от подобни мисли. За щастие има кой да Ви помогне.

Скорпион

Бездействието провокира съмнение и страх. Действието, отглежда кураж и увереност. Затова, ако искате да победите страха, не се затваряйте вкъщи, за да мислите за него. Излезте и вършете нещо.

Стрелец

Напрежението около вас направо може да изпепели някого. Опитайте да владеете по-добре енергиите, които протичат през вас, макар че това определено не е лесна задача. Склонни сте да рискувате във всичко, защото имате нужда от предизвикателство, от тръпка. Все пак не забравяйте, че сте Хомо сапиенс и не инстинктите трябва да са водещи в действията ви.

Козирог

По-важно от всичко за вас сега е да имате партньор. Човек, който да ви опонира, но и да ви разбира и допълва. Сериозна пречка може да се окаже ревността. Определено сами си създавате емоционален дискомфорт.

Водолей

Днес Ви очакват куп неща за вършене. Мобилизирайте се, така че да Ви остане и малко време за себе си. Не абравяйте да видите и красивите неща от деня, простичките ежедневни работи - чаша димящо кафе, аромат на пресен хляб, уличното куче въртящо опашка. Нужна Ви е доза нормалност и простота.

Риби

Кои са нещата, които обичате и които карат сърцето Ви да трепти? Сещайте се за тях , когато Ви е тъжно, самотно, депресирано. Потърсете силата на радостта в себе си.