Дневен хороскоп за 26 ноември


Овен

Ще сте загрижени главно за семейните си дела. Може да ви се наложи да пътувате в тази връзка. Може да сте малко по-нервни, но това няма да помогне на по-бързия развой на събитията, така че карайте по-спокойно.

Телец

До ранния следобед ще имате доста ангажименти, които вероятно ще са ви приятни. Денят е много подходящ за приятелски срещи и обмен на информация. Вечерта ще ви се иска да посветите на дома си и да го направите по-приятен и уютен.

Близнаци

Добре е да помислите с какво трябва да се подсигурите преди да започнете с активната работа.Нали знаете - първо плана, после действието.

Рак

Разсеяността не е порок, особено в неделя. Пък и на вас често ви се случва,така че никой няма да ви придиря. Само гледайте д ане забравите къде се намирате, особено ако нямате GPS система на телефона.

Лъв

Днес ще сте особено чувствителни към всичко, което става около вас. Не се впечатлявайте твърде от думите на хората, защото днес и без друго не са много сериозни. Денят е подходящ за пазаруване и отхвърляне на неприятни задължения, ще успеете да го направите бързо.

Дева

Не се напъвайте да направите всичко сами, няма да ви се отдаде. Днес ще сте зависими от мнението и действията на хората около вас. Денят е подходящ за лично творчество, само не действайте на принципа на бързата кучка.

Везни

Неделята определено предполага по-философско и лежерно разположение. Можете да помързелувате или да се пошляете. Най-хубавото е, че може да решите сами какво наистина ви се прави.

Скорпион

Доста еуфоричен ден. Ще пръскате обещания наляво и надясно, все пак помислете дали ще успеете да ги изпълните. Погледът ви върху живота ще е по-философски и ще ви се стори, че светът изведнъж е станал по-приятен за живеене, може би е просто резултат на факта, че е неделя.

Стрелец

Може да се чувствате малко по-нервни и раздразнителни. Ще ви се ще да приключите с всички излишни и дразнещи ангажименти. Направете го, че да започнете декември на чисто и отначало.

Козирог

Днес ще трябва да балансирате между собствените си желания и тези на хората, с които имате контакт. Толерантност няма да ви липсва, но все пак се наложи да се съобразите и с чуждото мнение, не се дразнете заради това, може би и другите имат право.

Водолей

Очакват ви сума неща за вършене. Намалете малко темпото, неделя я все пак, а и трябва да ви останат сили за утре. Пък и нещата могат да се вършат с настроение. И естествено с помощници.

Риби

Днес ще сте много приятна компания за общуване и особено ще ви върви в любовните връзки. Ако се занимавате с творческа дейност днес ще сте по-продуктивни от обичайното, стига да не ви домързява.