Дневен хороскоп за 31 март


Овен

Ще ви се иска да направите дома си най-сигурното, чисто и прекрасно местенце в този враждебен свят. Може и да не ви се отдаде, защото доста хора ще се сетят, че има какво да споделят с вас. Приемете го като комплимент, вместо да се дразните, че ви прекъсват заниманията.

Телец

Добре е да помислите с какво трябва да се подсигурите за през почивните дни, които може би ще са отредени за пролетно почистване. Не прекалявайте с яденето, трябва да сте бодри за утрешните подвизи.

Близнаци

Днес ще можете да разгърнете способностите си, стига да не се разпилявате по безброй задачи. Творческите дейности ще са по-продуктивни, отколкото преговорите. Внимавайте къде какво казвате.

Рак

Днес ще сте особено чувствителни към всичко, което става около вас. Не се впечатлявайте твърде от думите на хората, защото днес и без друго не са много сериозни. Денят е подходящ за пазаруване и отхвърляне на неприятни задължения, ще успеете да го направите бързо.

Лъв

Не се напъвайте да направите всичко сами, няма да ви се отдаде. Днес ще сте зависими от мнението и действията на вашите колеги и партньори. Денят е подходящ за лично творчество, само не действайте на принципа на “бързата кучка”.

Дева

Общо взето ще бъдете доста ангажирани, ще ви стоварят множество неща на главата и при това ще сте свързани с изпълнителността на други хора. Не мърморете, ще го използват срещу вас. Не се включвайте в масови прояви.

Везни

Доста еуфоричен ден. Ще пръскате обещания наляво и надясно, все пак помислете дали ще успеете да ги изпълните. Погледът ви върху живота ще е по-философски и ще ви се стори, че светът изведнъж е станал по-приятен за живеене.

Скорпион

Може да се чувствате малко по-нервни и раздразнителни. Ще ви се ще да приключите с всички излишни и дразнещи ангажименти. Днес не е подходящ ден за пазаруване, ще пръснете повече пари отколкото сте предвидили.

Стрелец

Днес ще трябва да балансирате между собствените си желания и тези на хората, с които имате контакт. Толерантност няма да ви липсва, но все пак се наложи да се съобразите и с чуждото мнение, не се дразнете заради това, може би и другите имат право.

Козирог

Очаква ви много работа за вършене. Днес ще имате сили да се справите, но внимавайте, че трябва да ви останат сили и за утре. Добре е да накарате колегите си да погледнат по-сериозно на задълженията си, за да не сте принудени да доработвате в почивните дни.

Водолей

Днес ще сте много приятна компания за общуване и особено ще ви върви в любовните връзки. Ако се занимавате с творческа дейност днес ще сте по-продуктивни от обичайното, стига да не ви домързява.

Риби

Ще сте загрижени главно за семейните си дела. Може да ви се наложи да пътувате в тази връзка. Нищо чудно да сте по-нервни, но това по никакъв начин няма да спомогне нещата, които искате, да се случат по-бързо. Карайте по-полека.