Дневен хороскоп за 9 септември


Овен

Доста динамичен ден. Най-важно е да не подминавате мнението на хората около вас, дори да не сте съгласни с него. Не приемайте нещата твърде “надълбоко”. Пък и днес е денят на Съединението и нали знаете, че то прави силата, бъдете силни.

Телец

Имате възможност да пътувате и е добре да не я пропускате заради някакви имагинерни страхове. Отпуснете се и си позволете да се повеселите. Просто бъдете себе си и се радвайте на живота.

Близнаци

Във всичко, с което се захванете ще внесете творчески огън, но май ви трябва искрица от приятелите, за да го запалите. Днес е ден за срещи и многообещаващи раздели. Бъдете с приятелите си и ще се няма да ви пука за дреболиите от ежедневието

Рак

Улисани в своите чувства дори може да забравите, че днес е празник. А си струва да си дадете сметка какво точно се е случило на днешния ден преди толкова години.

Лъв

Днес е един хубав ден, освен че е прекрасен празник. Струва си да отдадете малко почит на хората осъществили този лелеян идеал за България. Защо не почетете малко история, ще ви хареса. Днес любознателността ви няма да се окаже празно любопитство.

Дева

Специален ден, денят на Българското Съединение. Момент да си дадете сметка какви са вашите ценности, какво общо имате те със съединението, накъде ви водят. Всъщност е ден на изобилието, открийте го навсякъде около себе си.

Везни

Днес ще трябва да хвърчите като финикийци и да вършите по няколко неща наведнъж. Добре, че сте оправни, иначе може да се депресирате от целия този хаос.

Скорпион

Ще сте доста заети като за следпразничен ден, за жалост резултатите няма да са особено задоволителни. Не е изключено да се наложи да пътувате на кратки разстояния.

Стрелец

Доста емоционален и общителен ден. Ще научите нови неща, никаква скука няма как да ви налегне. Именно днес може да откриете отговори на стари въпроси. Бъдете готови да учите и да споделяте.

Козирог

Малко напрегнат ще е днешния ден за вас, но затова пък ще можете да отхвърлите доста неща. Мислите ви ще са насочени към решаване на по-практични проблеми, а ще имате и доста отговорности у дома си.

Водолей

Хората трудно разбират какво криете в дълбините на душата си, а вие тъкмо от това имате нужда. Лошото е, че и вие самите май не знаете вече какво точно криете и от кого го криете – от себе си или от другите.

Риби

Доста преувеличавате значението на някои факти. Днес е важно да бъдете обективни и да не се опитвате да свършите всичко сами. Позволете на другите да ви помогнат.