Дневен хороскоп за 9 юни


Овен

Бъдете търпеливи със себе си, не си поставяйте твърде високи цели. Желанието ви да направите промяна може да се окаже в дисонанс с финансовото ви състояние, но това едва ли е повод за депресия, знаете, че има далеч по-страшни неща.

Телец

Ежедневните задачи ще ви се струват скучни и отегчителни, но няма кой да ги свърши вместо вас. Ще ви се иска да разчупите рамките, но се налага да потърпите още два дни, за да имате възможност да го направите.

Близнаци

Околните ще опитват да се намесват в живота Ви, да Ви направляват, да Ви дават съвети. С други думи днес имате още един елемент, с който да се справите, качвате нивото явно. Може пък да е забавно, не го приемайте навътре.

Рак

Днес е малко по-специален ден, ще имате нужда от външна подкрепа, за да свършите, онова което сте си наумили. Ще се наложи да преразгледате поговорката “Съединението прави силата”.

Лъв

Основният ви проблем днес ще е свързан с качеството на живота. Желанието ви всичко да се развива перфектно може да ви създаде известни душевни проблеми. Приемете нещата такива, каквито са и ще ви стане по-леко.

Дева

Време е за приключения, спорт, развлечения. Денят ще ви предостави множество възможности да направите всичко това. Все пак не прекалявайте със сърдечното натоварване, в пряк и преносен смисъл.

Везни

Подробностите днес ще ви отегчават, рутината ще ви дава усещането, че губите свободата си. Най-спокойно ще ви е у дома, така че опитайте да приключите със задачите за деня по-скоро.

Скорпион

Денят ще е наситен със събития. Очакват ви много контакти, при това успешни. Може и да не успеете да осъществите всички срещи, които сте планували. След всички проведени разговори ще изпитате желание да се усъвършенствате.

Стрелец

Трудно е да се чувстваш значим, ако не осъзнаваш собствената си вътрешна стойност. Време е да се погледнете честно и дадете път на изтинското си Аз. Не губете време, просто го направете.

Козирог

Труден ден за Вас, но пък ползотворен. Най-странни обстоятелства ще Ви принудят да действате нестандартно, по нов начин. Ще трябва да се измъкнете от познатите щампи, което определено не е лесно, но пък може да е доста интересно. Просто променете гледната точка.

Водолей

Доста философски ще сте настроени и трудно някой би могъл да ви извади от равновесие. Използвайте този поглед върху нещата, когато чуете някои не много приятни приказки по ваш адрес. Знаете, че не са верни.

Риби

Сложна задача - чувствата и действието Ви ще са в различни посоки. Добре ще е да се изразявате по-ясно и конкретно и да не задълбавате в чувствата, защото може да се закопаете твърде надълбоко. Просто действайте.