Хороскоп - ако сте родени днес 15 септември


Описание на вашия характер

Трудолюбив, взискателен и енергичен човек с младежки дух и реализаторски способности, стремящ се към бързи успехи. Стреми се към благоденствие и комфорт, привличат го пътуванията, удоволствията и разнообразния живот. Притежава изискан вкус, творчески или артистични заложби и често се стреми да надмине себе си. Понякога е провокативен, но упорит, изпълнителен и с чувство за отговорност в реализацията на целите си. Държи си на думата и е способен да бъде добър посредник. Присъщи са му дадености като прямота, самостоятелност, високи цели и ефикасност в действията. Родените на тази дата имат заложби и добри възможности за реализация в области като хуманитаристика, медицина, архитектура, недвижими имоти, естетика, изкуства (сценични и музикални), литература.

Отрицателни черти

Тенденция към преувеличения, драматизиране и стигане до крайности. Податливост на изкушения и на външни влияния. Прибързаност в действията и решенията.

Личности родени днес

Агата Кристи (1890 г.) – англ. писателка; Оливър Стоун (1946 г.) – амер. режисьор; Томи-Лий Джоунс (1946 г.) – амер. актьор