21 февруари - 21 март                             www.astrohoroscope.info                         Бр.2, 2007 година

Начало

Архив

брой 1

брой 2

брой 3

брой 4

 

 

Рибите във взаимоотношенията

С тези хора винаги ще сте с впечатлението, че нещо ви убягва. Разбира се те се опитват да са като всички други, но често не са и затова често пъти са неадекватни.

В отношенията си с околните те могат да бъдат каквито си пожелаете и никога да не разберете какви са всъщност. Имат изумителната способност винаги да прикриват истинските мотиви за действията си и са толкова убедителни, че дори самите те си вярват.

Да впечатлиш един човек от зодия Риби не е толкова трудно, но е безкрайно трудно да му задържиш вниманието. Тези хора често пъти изчезват без да дават никакви обяснения, оставяйки в недоумение околните.

Имат вопиюща нужда да бъдат обичани, но по един идеален начин, който само на тях самите е известен и е естествено да не могат да открият на земята или поне те така си мислят, затова все бягат някъде там. Ако съумеете да сбъднете тяхната приказна мечта, нищо чудно и вие да попаднете в “Страната на чудесата”.

Рибите са изключително интуитивни и бързо ще се сетят “какво им кроите”, но до последно ще дават вид, че хал хабер си нямат какво се случва.

Ако търсите вярност във връзките, едва ли ще я намерите при Рибите, те по природа са неверни, което разбира се не означава, че ще ви изневеряват с всеки срещнат. Но дори и да го направят вие едва ли ще разберете. Не им се сърдете, те са така устроени – нямат усещане за край, те живеят с усещането, че всички сме едно и си го доказват на практика.

Имайте предвид, че колкото и крехки и чувствителни да изглеждат, те могат да са невероятни скандалджии, когато решат, че е нарушено нечие право. Винаги са готови да помогнат на по-нищите, а в същия момент да бъдат невероятни скъперници. Така е в този знак са обединени цялата мъдрост и глупост на Зодиака, всичко прекрасно и мерзко и в крайна сметка именно той ни учи, че трябва да приемем и своята тъмна страна, ако искаме да бъдем цялостни и …съвършени.

 

Жената Риби

Несъмнено тя е интересна, но най-важното е, че винаги ще се съобразява с вас, а какво по-хубаво от това. Е, някои от тези жени Риби са доста бъбриви, напук на поговорката “мълчи като риба”, но иначе пък са готови да направят всичко за вас (дори и да избягат, когато оплескате нещата). Не ще и дума тази жена може да бъде невероятно женствена (като Синди Крауфорд) и омайна като морска сирена. С нея ще ви е приятно да си прекарвате времето, още повече, че тя ще се интересува предимно от вас. Имайте предвид обаче, че тази жена има невероятна нужда от обич, не я карайте да страда като проявявате само повърхностен интерес. Да, тя е склонна да се жертва и би го направила, но имайте предвид, че отговорността пред съдбата ще тегне на вашите плещи.

Отделяйте повече внимание на красивото в живота, когато сте с нея – водете я на приятни места, с уютна атмосфера и приглушена музика и бъдете романтични. Имайте предвид, че тя е много колеблива и често пъти не смее да направи онова, което много й се иска, затова бъдете по-настоятелни. Тя много иска вие да поемете водещата роля, а тя да ви следва по петите. Казвайте й често приятни неща, хвалете постиженията й, защото дори и да изглежда самонадеяна, тя всъщност е много плаха.

А като майка ще бъде наистина всеотдайна. Тя е способна да направи невероятни неща за детето си, но дали това е толкова добре. Не позволявайте да разглези прекалено рожбите си, защото по този начин може да им направи много лоша услуга.

 

Мъжът Риби

Той е невероятно магнетичен и чаровен за жените. Дали поради прословутата интуитивност на Рибите, но може да ви се струва, че този мъж предугажда всяко ваше желание, коя жена не би се чувствала прекрасно в подобна компания. Е, ако сте попаднали на онези мъже Риби, които са самоуверени и мъжествени като Брус Уилис, например.

Повечето мъже Риби са плахи по природа и обикновено оставят жените си да ги ръководят. Не са склонни да поемат инициативата за каквото и да било, което често пъти може да е много изнервящо, особено, ако разчитате, че той ще се оправи сам. Не че няма да може, но ако има кой да го свърши вместо него…Иначе той може да е много добър слушател и да ви даде много ценни съвети. Самият той не е много по сериозната работа и затова обикновено си избира професии, в които да може да има повече свобода и ако може да не е на предна линия.

Мъжете Риби имат силно развит усет за красивото в живота, особено за музиката. Спомнете си само произведенията на Шопен или пък гласът на Енрико Карузо (ако сте имали щастието да го чуете). Това са неща, които са незабравими и сякаш ни отнасят в един по-прекрасен свят.

Ако искате да имате връзка с представител на тази зодия, бъдете по-упорити, но в същото време не отнемайте личното пространство на възлюбения си. Може да се наложи вие да направите първата крачка (и после много следващи). Ако сте от онези жени, които обичат да командват и да организират нещата, то този мъж е идеален за вас – ще ви слуша и ще ви обича. Все пак не прекалявайте със заповедите.

Като баща няма да е особено строг, освен в някои екстремни ситуации, но пък ще измисля страхотни игри на децата си (когато си е в къщи). С баща от този знак, децата често имат усещането, че единият им родител отсъства. Опитайте се да промените това положение като ги карате по-често да прекарват заедно и май ще ви се наложи да гледате и едно малко пораснало дете.

 

 

Кремена Радулова

 

Това, което е горе е подобно на това, което е долу 

 


Copyright © 2007 Локус Фортуна ЕООД. Всички права запазени. Редакция
Забележки и предложения изпращайте на e-mail: kiril_astro@abv.bg 


 

 

Посетете: дневен хороскоп, годишен хороскоп, китайски хороскоп