21 февруари - 21 март                             www.astrohoroscope.info                         Бр.2, 2007 година

Начало

Архив

брой 1

брой 2

брой 3

брой 4

 

 

Детето Риби

Може да ви се струва, че вашата малка Рибка е доплувала от някоя приказна страна и нищо чудно да се окажете прави. Трябва да сте много внимателни с това ефирно създание, защото от вас зависи дали като порасне ще се превърне в златна рибка или в страшна акула, и дали ще има смелост да плува по реката на живота или ще се опита да избяга в океана на илюзиите. Изобщо, имате едно много специално дете. Освен това не бързайте да му казвате, че си измисля, защото с фините си сетива, то улавя неща, недостъпни за повечето хора. Вслушвайте се в предупрежденията му и няма да сгрешите (освен в случаите, когато то съзнателно не иска да ви измами, но това вече е при едни по-особени обстоятелства).

Детето Риби може да е толкова различно, че често ще се изумявате от изн енада и няма да знаете как да реагирате. Има само правилен един начин – с много любов и внимание. Бъдете търпеливи и мили и накрая ще видите в какво прекрасно създание ще се превърне вашето дете Риби.

Още от разно възпитавайте в него чувство за ред и умение да се концентрира. Обикновено малките Риби имат отговор за всички неща неизвестно откъде, но е хубаво да ги научите да разсъждават логически. Много важно е да разберат какво значи да си точен и отговорен, за да не бягат всеки път, когато нещо по-сериозно им дойде до главата.

Тези деца имат невероятен усет за изкуството и особено за музиката и танца. Насочете ги от малки към някакъв вид творческо занимание, което ще им помогне да изразят по-пълно себе си. Насърчавайте ги да творят в тази област, за да не се окаже в един момент, че те бягат в свят, който сами са си измислили.

Изключително податливи са на чужди влияния, затова внимавайте в каква среда попадат. Те често губят чувството си за мярка и никога човек не може да знае докъде могат да стигнат...

 Особено опасни в това отношение са опиатите и алкохола, Рибите лесно стават зависими от тях. Тъй че ангажирайте им вниманието с нещо по-смислено и земно, където да се чувстват добре. Насърчавайте ги, хвалете ги докато са малки, защото ако допуснете да си създадат чувството, че не са обичани, целият им живот ще премине в стремеж да се харесат на всички и най-важното - ще бъдат дълбоко нещастни, защото няма да обичат самите себе си. Научете ги да се радват на малките земни радости и да не търсят одобрение във всеки срещнат, тогава ще станат пълноценни и независими личности.

 

Кремена Радулова

 

 

към съдържанието

 

Това, което е горе е подобно на това, което е долу 

 


Copyright © 2007 Локус Фортуна ЕООД. Всички права запазени. Редакция
Забележки и предложения изпращайте на e-mail: kiril_astro@abv.bg 


 

 

Посетете: дневен хороскоп, годишен хороскоп, китайски хороскоп