дневен хороскоп

Дневен хороскоп


Хороскоп за деня:    неделя, 5 април 2020
Планета:    Слънце
Качества:    оптимизъм, благородство, великодушие, радост, творчество

Храна, билки:   

портокал, грозде, стафиди, зеле, слънчоглед, овес, ръж, ечемик, ориз, леща, лотус, невен, инд. орехче, канела, мента, лавандула, лайка, жълт кантарион, очанка, розмарин, алое, тамян
Подходящ за:    творчество, нови идеи и хоризонти, веселие, общуване с близки, разрешаване не противоречия, ново начало, публични изяви, гости, общуване с природата
Цвят, тон, метал: оранжев, ре, злато, покълване

ДНЕВЕН ХОРОСКОП
Изберете вашия зодиакален знак:

Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева
Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби


Екстракт от маслинови листаСтраницата се води от Кремена Радулова,
личен сайт: astro-focus.com

ЗАПОЧНЕТЕ ВАШИЯ ДЕН С НАШИЯ ДНЕВЕН ХОРОСКОП

В сайта astrohoroscope вие може те да се възползвате от дневен хороскоп. Той ще ви предостави персонализирана информация за това какво вещаят звездите за вас в конкретния ден.
В забързаното всекидневие и всевъзможните дразнители на съвременния свят човек има нужда от хороскоп за деня. Да го прочете със сутрешното кафе или на път за работа и да се настрои за предизвикателствата, изпитанията, проблемите. Един дневен хороскоп има не само превантивна функция срещу неприятните неща. Той е с нас и за да ни подготви за големите срещи в живота ни.

Дневен хороскоп е ключът към щастието, проясняването на съзнанието и способността за фокусиране. Тези изключючително важни качества и състояние на духа са немислим без помощта на хороскоп за деня. Човек трябва да бъде наясно с приоритетите си, с големите си цели в живота. В същото време той трябва да е наясно със своя хороскоп за деня, с кармичната си предопределеност и голямата констелация от звездни тела над него.

Освен дневен хороскоп в нашия сайт ще откриете
седмичен, любовен, както и годишен хороскопи. С тяхна помощ ще се ориентирате по-добре сред разнопосочните сигнали на съвремието. Ползвайте всеки един хороскоп за деня като компас и настройвайте вашето съзнание за повратностите на съдбата.

Независимо дали годишен или дневен хороскоп, всеки един от тях съдържа ключове и послания, с които да подобрим начина, по-който живеем. Прочитайте внимателно всяка дума, защото всяка дума е написана внимателно и прецизно. Ще си спестите много главоболия и неприятности, ако внимавате в картинката, която рисува всеки дневен хороскоп.

В нашата страница всеки дневен хороскоп може да бъде споделен и в социалните мрежи. Сайтът поднася и много други малки жестове, които да ви вдъхновят и да ви настроят за големия и многолик живот. Освен хороскоп за деня, прочитайте и сентенцията, предназначена за вашата зодия.