Книги от Кирил Стойчев - новогодишна промоция - доставка с куриер

Книги от Кирил Стойчев - новогодишна промоция

Данни за поръчката

1 комплект
Доставка с наложен платеж до:
Офис на Спиди (3.98 лв.)
Aдрес (5.27 лв.)

За разпространение и поръчки на едро: 0895 656964

Книги от Кирил Стойчев - новогодишна промоция

автор: Кирил Стойчев

съдържание: Взаимоотношенията разгледани през призмата на астрологията. Каква е ролята ви в двойката? Какво е призванието на вашата връзка? Кои са факторите, водещи до неуспешни връзки? Как икономическите процеси в обществото се отразяват на брака? Как космическите принципи се проектират в човешките взаимоотношения?

раздел: приложна психология, себепознание; година на издаване: 2009; размери: 200х140; корична цена: 12 лв.

-

Книги от Кирил Стойчев - новогодишна промоция

автор: Кирил Стойчев

съдържание: Как да управлявате времето, да владеете волята си, да разгърнете потенциала, вложен у вас, да увеличите силата на вашата мисъл, да постигнете мечтите си. Дисбалансът между мъжкия и женския принцип. Възстановете хармонията, за да постигнете целите си! Приемане и отдаване - открийте как се осъществяват енергийните взаимодействия между човека и Вселената! Движението и енергията на мисълта - как да увеличите силата на мисълта! Логично и аналогично мислене. Как да виждате истинските причини за събитията?

раздел: самоусъвършенстване, себепознание; година: 2010; размери: 200х140; корична цена: 12.00 лв.

Книги от Кирил Стойчев - новогодишна промоция

автор: Кирил Стойчев

съдържание: Каква е вашата "игра"? Как да превърнем болестта, работата, обучението, духовността в игра? Свободата - защо сме се отказали от нея и как да си я върнем обратно. Какво означава да си "духовен" - ролята на духовността в миналото и днес. Пътят за развитие на човека и обществото. Игрите, които играем, според зодиакалния знак под който сме родени.

раздел: самоусъвършенстване, себепознание; година на издаване: 2012; размери: 200х140; корична цена: 10 лв.

-

Книги от Кирил Стойчев - новогодишна промоция

автор: Кирил Стойчев

съдържание: Кои са истинските причини за заболяванията? Какви ефективни методи за изцеление може да използваме? Каква е ролята на психиката, емоциите и думите в процеса на заболяването и лечението? Как медицинската астрология, чрез разположението на планетите в хороскопа разкрива факторите в хороскопа, водещи до заболявания като диабет, множествена склероза, белодробни, стомашни, сърдечни, кожни, бъбречни и психични заболявания, рак и др. На кои планети са подвластни циклите на теглото? Кои астрологични и социални фактори влияят върху формирането на темперамента и каква е неговата роля за възникването на определени болестни състояния?

раздел: астрология, медицина; година на издаване: 2017; размери: 210х150; корична цена: 15.00 лв.; страници: 248