Любовен хороскоп

дневен хороскоп
Вижте и тълкуването на рождения си хороскоп

 

 

Любовен хороскоп за мъж Водолей
съвместимост с жени от всички знаци на зодиака

Жена Овен
Вие далеч не сте толкова прям и директен, колкото жената Овен и тя ще се чуди, защо й говорите толкова дълго време за Луната и звездите, вместо да я целунете. Не ме разбирайте погрешно, тя не би имала нищо против да полети с космически кораб до Марс, но преди това иска да се порадва на всички възможностите за приключения, които планетата Земя предлага. В секса също ще се държите като представители на различни цивилизации, но нима не е изключително събитие да правиш любов с представителка на друга планета. Когато се стигне до разпределяне на ролите във вашата връзка ще установите, че жената Овен иска да води, докато вие държите на равнопоставеността, а това може да се окаже сериозен проблем.

Жена Телец
Рано или късно с изненада ще откриете, че нещо във вашата връзка не е наред. И то след като сте положили толкова много усилия, за да осигурите на жената Телец всичко (според вашите представи), от което тя се нуждае. Бурята ще се разрази, когато й подарите за рождения ден книга със заглавие “Въведение в астрологията”, вместо златното колие, в което тя се загледа предния ден, докато обикаляхте по магазините. Разберете, че тя е материално момиче, с материални желания и се нуждае от материална любов! Тя няма да подкрепи нито една от гениалните ви идеи за печелене на пари, нито ще се задоволи с приятелското ви потупване по рамото, когато се нуждае от СЕКС. И най-горещата любов, на която тя е способна ще се охлади, ако не вземете своевременни мерки, за да коригирате поведението си.

Жена Близнаци
Най-после сте открили момиче, което да е в състояние да разбере налудничавите ви (според някои представителки на земните знаци) хрумвания. Със сигурност прекарвате часове на телефона или пред монитора на компютъра, за да си чатите с нея. В Интернет пространството сърфират най-много мъже Водолеи и жени Близнаци, така че вероятността да сте се открили там е много голяма. Сексуално си допадате отлично и се съединявате така, както дискета с флопидисково устройство ;-) Потокът от информация, който се обменя между вас е неимоверно по-голям от този, който представители на кои и да са други два зодиакални знака могат да разменят. След всичко казано до тук мога само да допълня, че връзката ви е белязана от хармоничния аспект тригон, който гарантира щастливо и безпроблемно съжителство.

Жена Рак
Жената Рак държи на семейството, точно толкова, колкото вие на приятелите си и това може да се окаже непреодолима пречка, ако пожелаете да живеете под стряхата на брака. Привързаността ви към вашата любима ще бъде много по-голяма в периода на ухажването, отколкото след това и чувствителната й лунна природа улови тази разлика и това ще я натъжи дълбоко. Тя ще положи максимум усилия, за да ви задържи у дома, което вие ще изтълкувате като отнемане на личната свобода. Сексуалното сливане между вас обаче е учудващо добро, като се имат предвид гореизброените различия. Всеки ще се стреми да докаже на другия колко силни са чувствата му, и каквото и да се е случило през деня, то е забравено. Но докато за вас не е проблем да забравяте, то жената Рак помни дори какво ви е сервирала за вечеря на празника на миналогодишния празник на влюбените, и което е по-досадно – че сте забравили да сложите картичка в букета от горски кокичета.

Жена Лъв
Вие сте приятели. Вие сте много добри приятели. Вие сте толкова добри приятели, че сигурно ще бъде чудесно, ако станете любовници. Вероятно това е била последователността на фазите във взаимоотношенията ви, макар че не е изключено да сте се влюбили от пръв поглед. Законът за привличането на противоположностите действа с изключителна сила във вашата връзка. Между вас няма нищо общо и все пак се обичате, любите се ненаситно и страстно (сещам се за филма “Птиците умират сами”, в ролята на отец Ралф Дебрикасар – Водолея ;-) Една красива и все пак невъзможна любов. Ако останете заедно по-дълго време, силата на магнитното привличане между вас ще намалее, защото ще се получи естествен обмен между вашите качества и енергии.

Жена Дева
Отношенията ви са орисани да бъдат много по-конфликтни, особено, ако ви се наложи да живеете под един покрив. Девата няма да се примири с безпорядъка, който оставя след вас в банята, нито с начина, по-който разхвърляте дрехите си. Вие няма да отдавате особено внимание на нейните забележки, докато търпението й се изчерпа и тя предприеме някое отчаяно действие, като това да ви изостави, например. Не че ви е разлюбила, но ще реши да ви даде свободата, от която имате толкова голяма нужда. Тогава, след като най-сетне се вгледате в себе си и разберете, че поведението ви е било наистина глуповато, ще се втурнете да я гоните, за да я върнете обратно у дома. Ако това се случи, трябва да знаете, че ролите ви ще бъдат разменени и тя ще бъде тази, която ще диктува условията и ще чертае бъдещето на вашата връзка. Сексуалната ви страст обаче надали ще бъде помрачена от гореизброените недоразумения и ще се отдавате на зова на телата си с неистова наслада.

Жена Везни
Силата, с която момичето Везни ви привлича може да се равнява само на страстта ви към компютрите или самолетите, например. Усещането, че сте създадени един за друг е изпълнило умовете и сърцата и на двама ви. Любовните ви чувства към Везната се допълват и от топлото приятелско отношение, което изпитвате към нея. Ще прецените, че това е достатъчно условие, за да се обвържете в брак. Сблъсъците между вас ще са на интелектуалната арена, където всеки ще се стреми да докаже правотата на гледната си точка. Примирието ще се сключва в леглото, където нежността, непредсказуемостта и дълбоката интимност ще се съчетаят чудесно с любовния танц на телата ви. Музика е името на другата ви обща страст и със сигурност посещавате концерти или прекарвате часове, заслушани в звуците на стреоуредбата ви последен модел.

Жена Скорпион
Колкото и да обичате жените и секса, това което ще преживеете с тази жена наистина ще ви дойде малко в повече ;-) Характерът й несъмнено е труден и ако мислите, че с течение на времето тя ще се отвори повече към вас се лъжете. Всички интересни или романтични истории за рицари, елфи и зелени човечета, които й разказвате, не могат да я впечатлят особено, защото жената Скорпион държи много повече на реалните физически и емоционални преживявания, отколкото на интелектуалните. И ще ги получи, независимо дали от вас или от някой друг. Не мислете, че тя не е бъде вярна съпруга, но ако не й осигурите пълноценни преживявания (включително и в сексуалната сфера), ще бъде вярна, но зла. Което не е много голямо успокоение при условие, че става дума за Скорпион.

Жена Стрелец
Независимо дали тя следва вашите мечти или вие нейните, то връзката ви е много вдъхновяваща и удовлетворява нуждите и на двама ви. С жената Стрелец ще осъществите пътешествията, за които сте бленували, а тя благодарение на вас ще разбере какво се крие на обратна страна на Луната ;-) Новите идеи, които главата ви ражда всяка минута, ще се подемат с ентусиазъм от момичето Стрелец и връзката ви ще се превърне в неизчерпаем извор на оптимизъм, свежест и забавления. В секса въздушната стихия на Водолея ще разпалва огъня на страстта и въображението на Стрелеца и всяка любовна нощ ще бъде единствена и неповторима. Макар че трудно се справяте с парите, ако професиите ви са с интелектуална насоченост, то няма да възникнат проблеми във финансовата страна на взаимоотношенията ви.

Жена Козирог
Тя със сигурност ви намира за странен тип, но трябва да знаете, че изключително силно ви обича, ако е до вас в този момент. Жената Козирог е може би единствената, която може да понесе всички изцепки на Водолея и да му остане вярна, не само на физически план. А вие наистина ще стоварите върху главата й “каквото око не е видяло и ухо не е чуло.”  Тя ще изтърпи ексцентричното ви поведение, лудите (според нея) приятели, окултните ви увлечения и дори всезнайството ви. В секса вие ще бъдете водещата страна, но тя с тихи стъпки ще ви следва, когато я водите към върховете на удоволствието. Няма да ви прости само ако се провалите на професионалното поприще, но дори и тогава ще остане с вас, като сама запретне ръкави и се заеме да печели средства са издръжката на семейството. Но в този случай ще изгубите нейното уважение.

Жена Водолей
От първата ви среща досега не е изминал ден без да се удивявате на вашата приятелка Водолей и така ще продължава и занапред. Откривате със задоволство, че тя ви партнира еднакво добре в интелектуалните разговори, работата, игрите и секса по начин, по който никоя друга жена не е успяла да стори това до този момент. Недостатъците, които хората виждат във вашите характерите (разсеяност, непокорност, своенравие) вас ви развеселяват и дори намирате плюсове в ирационалното си поведение. Живеете във въздушните кули на замъка на идеализма, който сами сте изградили, но за вас той е много по-реален от ферма, разпростряна върху чернозема на Добруджа. Имате неизброимо количество приятели, с които прекарвате настина чудесно и недоумявате, как може да има хора, които смятат, че е ужасно тежко и скучно да се живее в началото на XXI в.

Жена Риби
Момичето Риби може и да има някои недостатъци, но вие не сте от хората, които намират кусури. Затова ще й кажете вълшебните думи “Следвай ме”, след което заедно ще се отправите на  романтично презокеанско пътешествие с катамарана на любовта. Понякога ще ви се иска любимата да ви зададе някой въпрос, за да може да блеснете със знанията, но тя ще продължи да се наслаждава безмълвно на скачащите делфини около вас. Не се сърдете, просто жената Риби не е любопитна, но ако вие й зададете въпроса “Кога е потънала Атлантида”, дълбочината и изчерпателността на отговора й направо ще ви смае. В секса вие живеете със самочувствието, че знаете повечето номера (и сте прочели по нещичко за останалите), но с жената Риби ще ви се отвори отлична възможност да приложите знанията си на практика, а и да научите нещо ново ;-)

 

Вижте и тълкуването на рождения си хороскоп

Тълкуване на позициите на планетите в личния хороскоп