Видео

астрология

 

Най-силните думи, казани някога за Любовта(ВИДЕО)

дата на публикуване: 10.07.2016 06.07.2016 г., 4504 прочитания
 

 

   

 

   

"Всичко в света живее в Любовта и чрез Любовта.
Всичко, което виждаме: звездни вселени, слънца, планети, е проява на Любовта.

Целият Космос в неговата единност, целият физически свят е проявена, материализирана Любов. Истината говори със слънцата.

Мъдростта говори с планетите, а Любовта е толкова снизходителна, че говори и с най-малките, най-незначителните същества.

Пропътувайте цялото небе, цялата Вселена, обиколете всички светове, навсякъде ще ви кажат, че Бог е Любов."
-
Думите са от словото на Учителя Петър Дънов.
Музиката също е на Учителя - песента Венир-Бенир

 

На 11.07.2016 се навършват 152 години от неговото рождение

 

 

Вашето мнение или коментар:

  Comment Script

Напълно споделям казаното. Смятам, че Вселената и в частност Земята и ние хората сме изградени от любов, макар че понякога се стига до насилие и грубости, които на този етап са ми необясними. Много бих искал да променя тези черти в хората и да стане енергията на планетата ни по-балансирана и да живеем в хармония със себе си и природата, а агресията и демоните си да ги насочваме в по-безвредни посоки. Всеки човек заслужава да живее, да твори, да се развива и следва да му бъде даден шанс за това. От всичко най-много бих бил щастлив, ако всяка жена, момиче и дете на нашата планета са спокойни и щастливи - това би била най-голямата награда за усилията ми. Всичко друго ще си дойде на мястото, ако това го има. Достатъчно много хилядолетия са били потискани и пренебрегвани - време е за нова промяна.
Читател - 01/06/2017 - 16:51 часа
Име
КОМЕНТАР
;-) :-) :-D :-( :-o >-( B-) :oops: :-[] :-P
This comment form is powered by GentleSource Comment Script. It can be included in PHP or HTML files and allows visitors to leave comments on the website.