,

 

 

Comment Script

Аз съмедин от служителите на светлината . В4наги съм била различна от другите и почти винаги съм сама ,но не и самотна харесва ми да съм със себе си. В момента съм на етап напускане на Земното си семейство.Стана спонтанно и от само с3бе?си.
Доста тежка карма си имам,имам идеални спомени за отминяли животи и за пол.Никога не съм ревнувала или мразила ,единственото нещо е да предадат доверието ми.Много години мислех че нещо не съм наред но сега вече го знам и опознах силата си да обичам и да вярвам до глупост.
атанаска - 10/23/2014 - 23:18 .
Божествено;-)
Ангел - 05/28/2013 - 21:10 .
Благодаря ти Господи Съвсем малко остана приятели,не унивайте и не се стрхувайте,свършва тъмната епоха ''калиюга''и ще заживеем вече по- спокойно. Разкайте се за грешките си,простете на себе си и на другите за всичко,защото е казано ''ПРОСТИ ЗА ДА СПАСИШ ДУШАТА СИ'' И знайте, че сме пред зазоряване.Ние сме най-древният народ,бяхме първи и пак първи ще бъдем. Вярата ще ни спаси-ВЯРАТА в себе си и в доброто. Обичам ви всички и ако някой се опита да ме оклевети аз ще продължа да го обичам,защо ли?-защото любовта облагородява,а омразата ни замърсява-тя е отрова- да.Много скоро ще установим ,че всички сме като скачени съдове ''ЕДНО ЦЯЛО'' БОГ да е с нас АМИН
М.Тонева - 12/30/2012 - 22:22 .
Пълно менте в стила на йудеизма. Какво друго може да се очаква от йудеите освен да промиват мозъците на гоите. тотално невежество! Прочетете Евангелието на Мира/Есеите/ и го сравнете с тези глупости. За Сведение на невежия автор, кабалата е много по -интелигентно манипулираща
Valentin - 10/15/2012 - 11:19 .
Невероятно!!!След толкова векове някой да разкаже истината.
Елена - 06/05/2012 - 19:43 .
Дано повече хора прочетат това и разберат че всичко зависи от нас и така с общи усилия да създадем прекрасен и хармоничен свят.Благодаря на тези направили достъпно това четиво.
нина - 04/30/2012 - 19:01 .
MNOGO MI HARESA
vlado - 11/29/2011 - 15:57 .
Страхотно е! Дано повече хора прочетат и осъзнаят казаното. Действа и съвсем не отрича Християнството.ПО-БЪРЗО ТРЯБВА ДА РАЗБЕРЕМ И ДА ЗАДЕЙСТВАМЕ добрината и Любовта в себе си.
tanina - 07/19/2011 - 13:26 .
като чета и в същото време се прочитам... незнам как да го обясня...
Ивайло - 07/05/2011 - 11:55 .
Jivotut e truden i gorchiv kogato sledvame edinstveno choveshkite si porivi i jelaniq,kogato ne sme v harmoniq s Vselenskite zakoni na Obshtoto dobro.
Na zemqta do sega sledvahme svoqta(choveshka) volq i vidqhme do kakvi posledstviq ni dovede tova,zaspali napulno za bojestveniq si proizhod.Sega e vremeto da vlezem v istinskiq JIVOT na LUBOVTA , kudeto nqma veche stradanie ,mrak i strah.
Ne se strahuvaite ,budete veseli ,usmihnati i shtastlivi, kato angelite.;-)
Gaby - 06/26/2011 - 14:59 .
Без дори да съм прочел тази книга, или по-точно казано прехвърлил съм я отгоре-отгоре, я намирам за може би за най-големия абсурд в християнската вяра, заедно със всички секти наричащи себе си религии и начин на живот. Ще я прочета, за да "сверя часовника" си за пореден път, какво означава правата вяра. Изумявам се колко лесно българите можем да бъдем заблудени. Чудя се, ако преди 150 години нашите прадеди се бяха отказали толкова лесно от вярата си, както вие сега се отказвате, само с прочета на една единствена книга, как ли щяхме да се казваме всички ние сега. Ако има някой, който ви е казал, че живота ви трябва да бъде лесен аз мисля, че ви е излъгал. Кой ви е казал това, замислете се !!!! На Христос лесно ли Му е било да си носи кръста, на който ще го разпънат? Да Бъде унижаван пред целия Свят? Това лесно ли е? Не мисля!!! Защо тогава вашия живот трябва да бъде лесен. Нима вярата ви е ограничена в рамките на Земята. Къде са душите ви тогава?!Отговорете си !!! Ако търсите народопсихологична литература за това как се управлявате съзнанието си и подсъзнанието си това няма нищо общо с Господ Бог и вярата ни към Него.Има достатъчно други книги написани от хора , които са с всичкия си. Но естествено по-лесно е да кажеш "Ние сме създадени по Негов образ и подобие" и, че "Той няма да ни Съди за деянията ни". успех ви желая мили хора и нека Господ Бди над вас.
Андрей Узунов - 05/18/2011 - 10:26 .


Ако така говори Т. нар. Иешуа или Христос


тогава... всичко пропада... Много добре

знам че с това мое мнение ще ме изтриете от

вашият сайт... но е казано че няма нищо по-

високо от истината... е поне на този свят!!!

Тази книга е доста смешна и на хиляди места сама за себе си си противоречи, но ... за съжаление това е нивото...

Древните много добре са казали - че мъдър е този не който - иска да учи другите , а учи единствено - в себе си...

Все пак ви пожелавам - мир и успех
Таня - 05/11/2011 - 23:08 .
Разбирате ли колко е хубаво да се чувстваме така- обединени около мисълта, че доброто съществува не някъде изобщо, а вътре в нас!
галина - 03/17/2011 - 19:07 .
Посланията на Йешуа ми помогнаха да постигна вътрещен мир и равновесие. Нещата ми се подреждат по възможно най-добрият начин, без никакво усилие от моя страна. Цялата Вселена ми помага!
Марияна - 02/01/2011 - 10:04 .
На мен ми хареса! Постигнах вътрешен мир.Всичко протича спокойно и цялата Вселена ми помага.Нещата просто се случват и се нареждат по най-добрият начин, като преди съм си мислила, че това е невъзможно.Трябва да бъдем добри!
Марияна - 01/29/2011 - 08:34 .
Start Previous Page
;-) :-) :-D :-( :-o >-( B-) :oops: :-[] :-P