2013-

 

2013
( )

: 09.12.2012 ., 40508

 

. , , , 2013- . , :

 

 • ? (, )? ?

 • . , ?

 • , , ?

 • (, , , , )?

 

 • (, )?

 • 2013-?

 • , , ?

 • , ?

 • ? ? ? , , ?

 • -?

 • 2000 1 ?

 • 2013-?

 

, . 2013-

 

***

 

 

 

 

:

 

Comment Script

marija - 05/25/2014 - 10:40 .
shte ima snyaag >-(:-)
snejka - 10/01/2013 - 09:39 .
>-( ще има сняг
Владимир - 09/26/2013 - 12:38 .
Избори ?Спече ли ги ГЕРБ!Но ще има коалиция в която спечелилата партия не е добре дошла!Гаврата със случая Мишо б...рата ,подслушванията ,законни и незаконни,случая Миро Найденов,записът с който се доказва че премиерът в оставка изобщо не е в оставка ,бюлетините в Костинброд!Тази коалиция ще гарантира ,че ББ и ЦЦ изобщо не са неприкосновени !Но дали ще има присъди ?Не мисля!Доста доказателства вече са унищожени! Други и в момента се унищожават,не се жалят милиони,работи се денонощно ,заплашват се свидетели ,смъртта на Мишока бирцоков ! Последвана и от тази на жена му ,факт неоспорим,мафията заличава всичко по този начин ,смърт !Трябва да сложат камери в стаята на ББ ,ТОЙ НЕ ТРЯБВА ДА ЗНАЕ ЗА ТОВА ,КАКЪВ БИГ БРАДЪР НИ ЧАКА АКО ЗНАЕТЕ !ЩЕ ВИ ЗЕЙНАТ ОТ УЧУДВАНЕ ВСИЧКИ ДУПКИ ПО ТЕЛАТА !!!И СЛЕД НЕГО ПАК ЩЕ СЕ НАМЕРЯТ ГЛУХИ И СЛЕПИ ,НЕ МАЛКО ПРИ ТОВА ,КОИТО ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА ТЕЗИ ХОРА!!!ЕЙ ТАКА ,НА ПУК НА ДРУГИТЕ!Светът ,Америка ще остане доста учудена,срещу нея ще застанат не една ,не две ,доста големи страни им е писнало от своеволията на тази напаст ,наречена "Световен жандарм"От учудване може и да сбъркат "жандармите" та да започнат да дрънкат с оръжие,убеден съм ,те нямат никакъв шанс ,ерата на атомните оръжия минава.Ще се наложи на тези самовлюбени господа да признаят ,че някои нации са доста напреднали в технологии различни от техните.Приземяване,приземяване,приземяване,щеше да изломоти един добре познат човечец .....пазен от ББ. Земетресенията ще тресат навсякъде,големи ще са около Иран,Япония ,Турция,които ще ги усетим и ние!Ще продължат да измират фактори от предишни епохи!Тяхната вибрация просто не е вече меродавна!Европа,горката Европа,кой я караше да приема България в съюза си?До 2020 год . Европа ще се разцепи !Някои страни просто ще я напуснат ,ние ще напуснем може би последни.2014 год .ще има едно голяма убийство в съседна нам страна,мисля че премиерът на Турция ,живее последните си дни .Дано не съм прав ,но много взе да се вре тоя човек навсякъде,къде трябва ,къде не,все нещо ще каже,все някоя глупост ще изръси ,ционистите на никого не са простили,на него изобщо няма да му простят обидите ....че ционизмът е равен на фашизма ....... Турският премиер Реджеп Тайип Ердоган каза, че стои зад думите си за ционизма, в изказване по време на форум във Виена, но поиска те да бъдат правилно разбрани, предаде турската частна телевизия "Си Ен Ен - Тюрк", цитирана от БТА.

"Нека никой не разбира изказването ми погрешно. Критиките ми са насочени срещу политиките на Израел", каза министър-председателят в интервю за датския вестник "Политикен".

Ердоган засегна темата за ционизма в края на миналия месец на форум, посветен на диалога между цивилизациите. Тогава той отправи критика към западните страни за дискриминационното им отношение към мюсюлманите и определи ционизма като престъпление срещу човечеството.

Турският премиер подчерта тогава, че "подобни предразсъдъци се недопустими и затова трябва да обявим ислямофобията за също такова престъпление срещу човечеството като ционизма, антисемитизма и фашизма".

"Знам, че думите ми във Виена предизвикаха разногласия. Нека обаче никой не разбира казаното от мен погрешно. Всеки знае, че моите критики са по някои критични теми. По-специално срещу политиката на Израел в ивицата Газа", уточни сега Ердоган.

Министър-председателят добави, че турската страна ще продължи с критиките срещу Израел, докато той продължи да не признава държавата Палестина. Той посочи също, че в много свои изказвания е порицавал антисемитизма. "Демонстрирам открития си подход по този въпрос. Затова стоя зад изказването, което направих във Виена", заяви премиерът. Ето това му подписа смъртната присъда !За него песъчинките изтичат,колко малко са останали ние не знаем ,предполагам че са доста малко .......Башар Асад ?Той ще се махне сам!!!Преди изборите в Сирия той ще обяви че няма да се кандидатира !!!
Андромеда - 05/19/2013 - 16:32 .


Политика – кой ще спечели парламентарните избори? Какво правителство ще се формира (еднопартийно, коалиционно)? Кой ще бъде министър председател?
Коалиционно, когато успее да се сформира. Вероятност от повторни избори. Хората им е писнало и ще излизат все по често по улиците да протестират. Все по-малко хора вярват във властта. Плутон преминава през козирог - трансформация на структурите (държавното управление), хората имат много по-силна вътрешна воля да променят нещата сега.

Икономика – ще продължим ли да затъваме в блатото на икономическата криза. Очаквате ли стачки, протести?
Ще има протести, рано е за стачки, но не са изключени. Ще продължим да затъваме в блатото - ДА.

Климат – студена ли ще бъде зимата, топло ли ще бъде лятото, плодородна ли ще бъде годината? Годината нямам идея дали ще бъде плодородна - пчелите измират заради разни пръскания по растенията, ако няма какво да опрашва растенията - няма да има и какво да ражда за да има плодородна година.

Ще има ли природни бедствия (земетресения, наводнения, суша, градушки, пожари)?
Да, ще има и то много - вече 3 земетресения = 2 в Иран и 1 в Папуа Нова Гвинеа. Ще има още поне 3-4 силни земетресения - Плутон в Козирог - може би. Вероятно суши, градушки и може би пожари - но това вече е нещо често срещано и по-скоро е нещо по-предвидимо, отколкото астрологично да се случва.СВЕТЪТ

Къде прогнозирате да се случат природни бедствия (земетресения, наводнения)? Където има нужда от реформи, в това число може и България (под знака на Козирога с преминаващ плутон), Италия, Гърция, Турция, Иран, Сърбия, Азия, около Австралия -островите някъде, където имаше големи земетресения преди много години.

Ще продължи ли глобалното затопляне и през 2013-та? Да

Ще има ли войни, къде, кои държави ще бъдат въвлечени в тях? Има и в момента - Сирия, може да се случи нещо с Иран и Севера Корея (но това и сега го има, така че пази Боже няма нужда от астрологична прогноза)

Очаквате ли политически убийства, атентати? Възможни са някакви убийства за разчистване на сметки, но по-вероятно е да се вадят много компромати и да излизат мръсните работи на много хора в България и по света.

Как ще се развива икономиката на САЩ? А на Европа? Ще фалира ли Гърция? Очаквате ли икономическата криза да се задълбочи в Испания, Италия, Франция? Икономиката на САЩ се възстановява, но и без астрологична връзка. Европа - много зле - Има нужда от трансформация на структурите (Плутон - Козирог), а Европа е стара и разделена на много страни с някакъв съюз. Всяка страна си има свои проблеми и всяка страна свои искания. Европа затъва и има спешна нужда от трансформация, която силно закъснява и политиците нямат идея, какво да правят. САЩ обезцениха много валутата си и наляха пари в икономиката и така САЩ се възстановява. Ще има още бомбени или други атентати в САЩ.

Европа - и да обезценява Еврото за по-добър износ е стара бюрократична и от парчета (страни).

Какво ще бъде съотношението евро-долар?Еврото ще поевтинява спрямо долара. Европа си има достатъчно закъсали икономики, нужно е да хванат само някоя от тях и да я бутнат по новините и да се заемат с нея и си обезценяват курса на Е/$ без да обезценяват валутата и така си подкрепят европейската икономика и най-вече Германската и другите силни икономика под еврото за по-добър износ докато е евтино Еврото.

Еврото ще поевтинява.

Цената на златото – ще бъде ли премината бариерата 2000 долара за 1 тройунция? И да мине, няма какво да го интересува обикновения човек, той си гледа малкото, което има.

С какво друго ще запомним 2013-та?

Смяната на страшно много политически и други фигури.
Папата е сменен, Тачър почина, бате Бойко се оттегли от управление и наложиха служебно правителство.

Ще има много смени във властта в България, защото народа му е писнало и иска промяна. Ще има много оставки, промени и смени. Ще продължи и други години. На изборите на 12 Май дори да се случи нещо, няма да има ясно управление, най-вероятно смени, коалиции и в най-добрия случай управление. Няма да издържи дълго, няма легитимност във властта, която да може да се види от човека.

ПО света - ще има още атентати или проблеми в САЩ, още проблеми в Сирия и възможно в Иран. Има много неща да се изчистят.

Климат ще продължава да се влошава - никой почти нищо не прави за да се обърне тази тенденция.:-D
Георги Танев - 04/18/2013 - 08:14 .
Някой неща са написани така, се едно някой ти ги е пратил по пощата в www.abv.bg - доста странно.
Астро - 04/11/2013 - 15:38 .
ami mnogo mi haresva na leta,taka ni se iska da bade ma ,samo mehti ,dano stanat realnost...:-o:-):-P:-(:-o:oops:
niki - 03/29/2013 - 21:44 .
При какви натални данни за България правите прогнозата? При 24.04.0680 г. 23ч 57м София?
Кирил Гамаков - 03/04/2013 - 08:50 .
много ми харесва прогнозата на Leta.
В общи линии и моето усещане е за нещо добро, което предстои, за интересна и положителна година. Искрено се надявам за повече толерантност, но може би това е в бъдещето.
Успешна и хубава година на всички! :)
:) - 02/22/2013 - 16:08 .
:-P:-P:-P:-P:-PB-)B-)B-)B-)B-)
горго - 02/22/2013 - 11:33 .
zraveite
vannia - 01/14/2013 - 15:20 .
различни мнения,кое ли ще е най точното
venetka - 01/02/2013 - 15:15 .
1.Nacionalisti
2.Produljavane na ikon.kriza
3.Absolyutno su6tiq klimat
4.Pojari-umi6leni na religiozna osnova.
5.Amerika
6.Da
7.Amerika
8.Da
9.Razvitie USA i EU-su6toto
10.Ispania 6te se stabilizira,drugite-po-kusno
11.Euro pe4eli
12.Ne
13.ubiistva na etni4eska i religiozna osnova
g - 12/30/2012 - 03:21 .
БЪЛГАРИ
 Политика – кой ще спечели парламентарните избори? Какво правителство ще се формира (еднопартийно, коалиционно)? Кой ще бъде министър председател?
Коалиционно правителство! За пръв път в нашата история партиите ще си подадът ръка и ще работят за благото на народа!
 Икономика – ще продължим ли да затъваме в блатото на икономическата криза. Очаквате ли стачки, протести? * Предстои изправяне на икономиката на крака, здрава ръка ще ръководи, икономически просперитет ни предстои!
 Климат – студена ли ще бъде зимата, топло ли ще бъде лятото, плодородна ли ще бъде годината? – Зимата за България ще бъде мека и щадяща. Сняг дебел ще има по планините, слънчево лято ни предстои, дъждове ще поят земята, плодородна и честита ще е таз година, ще напълни хамбарите със зърно и плодове. Богата година ни чака, работа ще има и урожай богат!
 Ще има ли природни бедствия (земетресения, наводнения, суша, градушки, пожари)? България е земя свята, ще има от всичко по малко-малко ще ни тресе, водата малко ще излезе от коритата си, но ще бъде овладяна и жертви няма да има. Благословен народ сме!
СВЕТЪТ
 Къде прогнозирате да се случат природни бедствия (земетресения, наводнения)?
Отзвучават природните катаклизми.
 Ще продължи ли глобалното затопляне и през 2013-та? - Всичко тече, всичко се променя. Климате се променя, затопля се. Нищо апокалиптично!
 Ще има ли войни, къде, кои държави ще бъдат въвлечени в тях? Воини още ще има. Има огнища затихващи и има и нови. И това ще отмине.
 Очаквате ли политически убийства, атентати? Прочисване, да. И това отминава!
 Как ще се развива икономиката на САЩ? А на Европа? Ще фалира ли Гърция?
Икономиката на САЩ се стабилизира. Европа също е в процес на стабилизация.
Гърция след няколко години ще се изправи. За какво се притеснявате за Гърция, дай да си гледаме своята градина. У нас има много пропуснати възможности, Гърция в криза е много по добре от България.........
 Очаквате ли икономическата криза да се задълбочи в Испания, Италия, Франция? С кризата се спекулира. Всичко ще излезе наяве. Нови производства ще има и стабилизация.
 Какво ще бъде съотношението евро-долар? Стабилно отношение за сега, в края на годината се засилва влиянието на долара.
 Цената на златото – ще бъде ли премината бариерата 2000 долара за 1 тройунция? Цената на златото е относително постоянна.
 С какво друго ще запомним 2013-та?
С много научни открития, прекрасни книги, художествени филми, научно-фантастични книги, бум на творчество. Светът се променя, ще има невероятни книги, Земята ще ни разкрие част от тайните си! Идва мир на Земята, просперитет, взаимнозачитане и толерантност!
***Leta *** - 12/17/2012 - 18:22 .
;-)ПОЛИТИКАТА Е ПРЕД ГОЛЯМА ВЪПРОСИТЕЛНА - ДОРИ И ДА СА ПОДПРАВЕНИ ИЗБОРИТЕ, УСПЕХА НЕ Е СИГУРЕН

ИКОНОМИКА - СИЛНО ВЛОШЕНА - НАЛОЖИТЕЛНИ СА СПЕШНИ МЕРКИ ИНАЧЕ СТАЧКИТЕ ЩЕ ДОВЪРШАТ ИКОНОМИКАТА НИ - НЕ ИСКАМЕ ДА СТАНЕМ ГЪРЦИЯ

КЛИМАТ- Благословен голям дар от Бог за зърнените култури и зеленчуците -възможности за стабилизиране на селското стопанство

Трудното икономическо състояние н Европа ще продължи – НАСОКИ - СОЦИАЛНО ПОДПОМАГАНЕ НА 1/3 ОТ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ДАРЖАВИ-ЗАТРУДНЕНИ ПА3АРИ-НЕСТАБИЛНА БОРСА, ИТАЛИЯ И ФРАНЦИЯ ЩЕ МИНАТ КРАЧКА НАПРЕД, ИСПАНИЯ ЩЕ ПРИЕМЕ 5 ГОДИШЕН ПЛАН ЗА РАЗВИТИЕ НА ОТРАСЛИ В ИКОНОМИКАТА СИ КАКТО И НЯКОИ НОВИ ЗАКОНИ

За света - някои горещи точки на размирици ще се поразведрят Има и нови- неочаквани обрати - Корея. Гърция трудно ще поеме към стегнат режим в социалната сфера-новости в туризма. Куба - въпреки промените и нестабилния момент в управлението посоката е същата.

САЩ - ОЧАКВАТ СЕ СОЦИАЛНА НЕСТАБИЛНОСТ В ПРЕДВИД ЗАТЯГАНЕТО НА КОЛАНИТЕ - СОЦИАЛНИ ПРОМЕНИ ДОЛАР - НЕСТАБИЛЕН

ЗЛАТОТО - ЗАВИШАВА ПРЕЗ АВГУСТ ЗА КРАТКО И ПАДА ОТНОВО-ТРУДНОСТИ С ПЕТРОЛНИТЕ НАХОДИЩА И ДОБИВ, НЕДОРАЗУМЕНИЯ, КОИТО ЩЕ СЕ ЗАДЪРЖАТ ЗА ДЪЛГО МОЖЕ БИ ДО 2014
LINARI4I - 12/13/2012 - 11:20 .
Start Previous Page
;-) :-) :-D :-( :-o >-( B-) :oops: :-[] :-P