Вашите сънища

сънувах св.Мина

автор: ейпъл 23.02.2024 04:46 3769

Здравейте ,бременна съм в момента в трети месец имам едно здраво момченце на 9г .но много исках момиченце и сега като забременях миналият месец получих леко кървене отчаях се ...Тогава една нощ сънувах св.Мина и той ми каза ,че ще родя здраво момиченце но трябва да го кръстя Мина.От сутринта както се събудих нямах и следа от кървенето и засега се чувствам добре.Пола на бебето още не го зная тъй като е още раничко но ако е момиче ще спазя това което ми е казал ще го кръстя или Жасмина за да го викаме мина или нещо такова съвременно но съдържащо Мина.....Comment Script

Коментари

Мила
11/13/2015, 08:14 часа
Сънувах иконата на Свети Мина, как да го тълкувам. Скоро ходих на манастира там и се помолих за рожба. Снощи ми се присъни иконата му пред която се помолих и оставих бебешки дрешки. Има ли надежда и за мен да стана майка? Отчаяна съм вече :( толкова силно искам бебе.
Мариза
01/26/2011, 13:08 часа
Повечко любов... Любовта е Божествено чувство- всеобхватно.Трябва да изпитвате такава любов към живота, един към друг, към всичко и всички. Да благодарите за това ,което имате и да се молите с Вяра, Надежда,Любов и смирение и да оставите всичко във волята на Нашия Благ Небесен Отец. Това е свещенодействие. И да отдавате Любовта си на Бога, за да ви я дари. Дай ,за да получиш! Прегръщам ви с любов.
galina
04/22/2010, 13:40 часа
Здравей, ейпъл...ще споделиш ли какаво стана...аз миналата години лятото сънувах, иконата но Дева Мария...а с моя приятел правим опити от 1 г. да забременя, но са все несполучливи, и така един ден тя ми се присъни...но чувах гласа й сякаш е в стаята и ми каза, че ще стане, проста трябва да правим повечеко любов...и да бъдем по-търпаливи...да ама все още си нямаме детенца, дали беше пророчески незная...
;-) :-) :-D :-( :-o >-( B-) :oops: :-[] :-P

This comment form is powered by GentleSource Comment Script. It can be included in PHP or HTML files and allows visitors to leave comments on the website.