Вашите сънища

моят запек

автор: аз съм човекът със запека 18.04.2024 17:44 5819

Както обичам да разказвам, бях сънувал, че имам запек, но сънят ми се оказа пророчески. Но разбира се имам и по-лоши сънища...Comment Script

Коментари

хйхй
01/07/2011, 16:41 часа
Яж повече плодове и зелечуци :Д
Чъдовищата в двора
12/23/2010, 19:38 часа
Бях си на село.Както си седях на масата в къщата и си пих колата от тревета поникнаха нялалви цветя.От тези цветя излезнаха ЧУДОВИЩА и избиха всички в къщата.
русана
04/29/2010, 13:03 часа
сънувах,че изхождам огромно изпражнение с лекота. в същият момент ми дойде и много обилен мензис,но аз се чувствах добре.тоалетната чиния се намираше в единият край на помещение от ресторант,до шубера за подаване на храна и напитки.в помещението познати хора си влизаха по работа,но нито те,нито аз се притеснявахме,а само аз си седях кротко на тоаклетната чиния и изчаквах да излязат,за да се почистя и стана. нямаше нито миризма,нито нещо обезпокоително в ситуацията. в съседното помещение,на една маса в ресторанта,седаха мои близки и майка ми. тя ми носеше някакви мострени огърлици от цветни перли. тази,която запомних беше от черни. нямах в себе си пари да ги платя и тя ми даде нужните пари за момента.
;-) :-) :-D :-( :-o >-( B-) :oops: :-[] :-P

This comment form is powered by GentleSource Comment Script. It can be included in PHP or HTML files and allows visitors to leave comments on the website.