Вашите сънища

Сънувах бившия си приятел

автор: Ивенцето 18.08.2022 23:25 69648

Сънувах бившия си приятел, с когото бяхме близо 2 години, но се разделихме съвсем наскоро. Сънувах го 2 пъти - първата нощ се държа много добре с мен,дори се сдобрихме,но втората вечер сънят беше ужасен,наговори ми куп ужасни неща.А все още твърди,че ме обича. Как да си тълкувам сънищата спрямо него?Comment Script

Коментари

Verona Reece
07/19/2022, 09:55 часа
Добър ден на всички, искам всички да знаят за д-р Огунделе, страхотен заклинател, който ми върна приятеля (съпруга) в рамките на 24 часа със силите си, гаджето ми ме остави за 2 години, за да бъде с друга жена, миналата седмица бях запознах с д-р Огунделе, след работата му гаджето ми се върна у дома. Казах на д-р Огунделе, че ще споделя добрата новина, за да знаят хората за него, ако имате проблеми с връзката, живота или болестта, свържете се с него на неговия WhatsApp или Viber: +27638836445. Този човек е силен и истински.

Съжалявам, ако този пост ви обижда, просто се опитвам да оценя човек, който донесе щастие на семейството, брака и работата ми.

Верона.
Sabina
07/07/2022, 13:36 часа
Благодаря ви д-р Огунделе! Съпругът ми искаше развод, защото се виждаше с друга жена, разбрах за страхотен магьосник. След работата на д-р Огунделе съпругът ми отмени процеса по развода. И се върна у дома след 24 часа и сега сме щастливи заедно. Казах на д-р Огунделе, че ще споделя добрата му работа, затова споделям това тук, за да знаят хората за този велик и честен човек, ако имате проблеми с връзката или брака или други проблеми, можете да му пишете в WhatsApp и Viber чат: +27638836445. Името ми е Сабина.
Mike Manning
06/23/2022, 10:19 часа
ТРЯБВА ДА СЕ ПРОЧЕТЕ:
Казвам се Майк. Искам всички тук да ми помогнат да благодаря на д-р Ogundele за добрата му работа, този човек е страхотен магистър, който върна жена ми за мен в рамките на 24 часа със своите правомощия, след като съпругата ми замина за друг мъж за 7 години. Но д-р Огунделе я върна за мен, сега сме заедно и сме щастливи. Ако някой тук има нужда от някаква помощ, съветвам ви да се свържете с д-р Ogundele на неговия WhatsApp или Viber: +27638836445. Д-р Огунделе е човек на думите си.
Anna Bush
06/07/2022, 12:41 часа
Името ми е Анна
Сърцето ми беше разбито. Никога не съм вярвал, че ще си върна любовника отново, до миналата седмица, когато видях данните за контакт на д-р Огунделе и той върна любовника ми за мен в рамките на 24 часа със своите правомощия. Той е надежден за честен човек, свържете се с заклинателя чрез WhatsApp или Viber Chat: +27638836445. Толкова съм щастлив, че си върна любовника.
Julie Sweet
05/16/2022, 11:20 часа
Казвам се Джули Суит, обещах да препоръчам д-р Огунделе на всички, които се нуждаят от каквато и да е помощ. Бях толкова отчаяна, след като бях разделена със съпруга си в продължение на 5 години. Миналата седмица се свързах с д-р Огунделе и той направи заклинанието си, за да върне съпруга ми, а след 24 часа съпругът ми се върна вкъщи и поиска от мен прошка, какво чудо. Всеки трябва да ми помогне да му благодаря. Ако някой тук има нужда от помощ, съветвам ви да се свържете с него в WhatsApp или Viber чат: +27638836445. Д-р Огунделе е супермен.
Williams Smith
03/30/2022, 03:56 часа
МОЕТО ИМЕ Е УИЛЯМ.
Аз съм късметлия, че намерих истински заклинател и за да спазя думите му, д-р Огунделе върна жена ми, която ме напусна заради друг мъж след 3 години, след работата му за мен тя се върна след 24 часа... благослови ти и моят Бог те пазят в безопасност и здраве. Това е моят начин да го оценя, ако имате нужда от помощ за вашата връзка, брак и т.н. Свържете се с д-р Ogundele WhatsApp или Viber: +27638836445. Той е добър човек.
Joanne Lewsley
01/31/2022, 10:59 часа
Помогнете ми Благодаря на този човек.
Джоан Лусли е моето име. Благодарение на д-р Огунделе за възстановяването на брака ми и финансовия ми живот, след 2 години раздяла със съпруга ми, потърсих помощ, но никой не можа да помогне и намерих д-р Огунделе. След любовното му заклинание бракът ми беше възстановен в рамките на 24 часа. Съпругът ми се върна у дома, ако имате нужда от някаква помощ, съветвам ви да се свържете с него, Той е страхотен магьосник, който държи на думата си. Свържете се с него с неговия WhatsApp или Viber чат: +27638836445. Моля, благодаря на д-р Ogundele, че ми помогна с любовните ми проблеми, със съпруга ми и донесе щастие в личния ми живот и моя семеен живот.
Greta Wood
01/14/2022, 00:09 часа
Казвам се Грета Ууд, толкова се вълнувам, че намерих магия, която е реална, честен и прави това, което казва, че ще направи, отне 24 часа, за да се върне жена ми, за да се върне у дома и след помощта на д-р Огунделе... благослови те и Бог да те пази в безопасност и здраве. Казах му, че ще споделя свидетелството си като признателност, така че ако имате нужда от помощ, съветвам ви да се свържете с него в WhatsApp или Viber чат: +27638836445. Той е човек на думата си.
Lori Martinez
01/10/2022, 09:12 часа
Истинската история на Лори:
Толкова съм развълнувана, че намерих заклинател, който е истински, честен и изпълнява това, което обеща, отне 24 часа, за да се върне съпругът ми след 5 години развод... Благослови да си и Бог да те пази в безопасност и здраве. Този човек е истински, името му е д-р Огунделе, можете да потърсите помощта му за всякакви отношения, брак или житейски проблеми, неговото WhatsApp е: +27638836445. Казвам се Лори Мартинес и това е моята истинска житейска история, д-р Огунделе е честен магьосник.
RANDA ROSE
01/04/2022, 08:15 часа
GET YOUR EX LOVER BACK.VIA: dromokpo@gmail

This is my testimony of life that I will tell everyone. I have been married for 25 years Another had a spell to get away my lover from me, My husband left me and the children and we suffered for 2 years until I saw post about where this man Dr Omokpo has helped so many people recover their broken marriages and relationships to get their ex lovers back.
I decided to send him a message about my broken marriage and family, about how my husband left me and for him to help me bring back my loving husband home. This great man told me what to do and I followed him as he instructed. After 48 hours, as he told me, I saw a enter the compound. I was shocked when I saw my husband. As I share my testimony with you my husband came back to me and the kids and that's why I'm so happy to introduce you all to meet this great man for solutions to your problems and bring your lover back to you and mend your broken marriage and relationship restored back to happiness as you wished. Contact this great man via: dromokpo@gmail
Amber Mike
11/13/2021, 20:01 часа
КАК ВЪРНАХ МЪЖА СИ СЛЕД 7 ГОДИНИ РАЗВОД:
Аз съм Амбър Майк, изминаха 7 години, откакто съпругът ми ме напусна, миналата седмица намерих информацията за контакт на д-р Огунделе, който помага на други хора в интернет, така че се свързах с него за помощ, д-р Огунделе е силен и честен човек. Д-р Огунделе върна съпруга ми за мен в рамките на 24 часа с любовното му заклинание. Казах му, че ще споделя моята история, за да информирам всички за него, ако имате нужда от някаква помощ, свържете се с д-р Ogundele, той е истински магистър, свидетел съм. Ако имате нужда от помощ, свържете се с него в WhatsApp/Viber Chat: +27638836445. Този човек е супер.
Zofia Pavel
10/13/2021, 10:04 часа
ЧУДО:
Казвам се Зофия Павел, искам да благодаря на д -р Огунделе за добрата работа, която ми направи, той върна съпруга ми за мен в рамките на 24 часа със своите сили, този човек е много мощен, ако имате нужда от някаква помощ, за да получите ако вашият изгубен любовник се върне или разрешите семейни и житейски проблеми, съветвам ви да се свържете с д -р Огунделе в WhatsApp или Viber Chat: +27638836445. Д -р Огундел е истински и честен.
Fridolina
10/13/2021, 01:55 часа
Толкова се радвам, че срещнах човек като Д -Р УОЛ, негов толкова прекрасен. прекарвах ужасно време в брака си, мислех, че животът ми е свършил, защото в живота ми вече нищо не се движеше добре, бракът ми не е стабилен, също и нещата не вървят гладко на работното ми място. съпругът ми измъчваше живота ми, носеше всякакви жени, които ги довеждаха до брачния ни дом, наистина бях объркана за живота си, просто чувствам, че си отнемам живота. но всички неща се променят завинаги, когато срещнах д -р УОЛ, казах му за поведението на съпруга ми и как се държи с мен Д -р УАЙЛ ме помоли да не плача повече, че всичко ще бъде наред. Д -р УОЛ ми каза неща, които трябва да направя и аз направих съответно, ако той ме помоли да ги направя. Платих за всички предмети, необходими за излекуване на очарованието, което кара съпруга ми да се държи лошо към мен. след като платих за тези артикули, DR WALE ми свърши отлична работа. Докато четете това в момента, съпругът ми се държи добре и аз, и децата у дома. Всичко благодарение на DR WALE. можете да се свържете с DR WALE на неговия WhatsApp/Viber: +2347054019402 ИЛИ drwalespellhome@gmail
Alexa
10/12/2021, 21:33 часа
Търсите духовно решение за решаване на проблемите си? Духовни проблеми, проблеми в брака, проблеми с работата, проблеми в отношенията, проблеми с бременност и др. DR WALE е човекът, който ще ви преживее, има проблеми със знанието без решение. DR WALE е помогнал на много хора и има много добри свидетелства за него онлайн. свържете се с DR WALE за помощ по WhatsApp/Viber: +2347054019402 или имейл: drwalespellhome@gmail
Amara
10/12/2021, 21:03 часа
Просто искам да споделя опита си с целия свят за това как върнах съпруга си и спасих брака си. Бях женен от седем години с четири деца и живеех щастливо със семейството си, докато нещата започнаха да стават грозни с мен и съпруга ми, което ни води до битки и спорове почти всеки път. стана по -лошо в момент, когато съпругът ми подаде молба за развод. Опитах се да го накарам да промени решението си и да остане с мен, защото го обичах с цялото си сърце и не исках да загубя съпруга си, но всичко просто не се получи. Той се изнесе от къщата и продължи да подава молба за развод. Молех и опитах всичко, но все още нищо не работи. Пробивът дойде, когато някой ме запозна с този прекрасен, велик заклинател, наречен DR WALE, който в крайна сметка ми помогна ... поради добрите истории, които имах за DR WALE и много сладки коментари за него онлайн, аз се свързах с него и всичко се получи за добре. Той направи заклинанието за мен и нещата наистина се получиха, както обеща и съпругът ми промени мнението си и се върна у дома, за да остане с мен и децата. И обещай никога повече да не ме нараняваш. живеем щастливо, както беше с помощта на д -р УОЛ. Ако имате нужда от помощ, можете да се свържете с DR WALE WhatsApp/Viber: +2347054019402 или имейл: drwalespellhome@gmail
<< <
;-) :-) :-D :-( :-o >-( B-) :oops: :-[] :-P

This comment form is powered by GentleSource Comment Script. It can be included in PHP or HTML files and allows visitors to leave comments on the website.