Вашите сънища

отрязани крака

автор: криси 28.05.2024 12:47 4063

Сънувах, че чакам майка ми да се прибере вечерта. Вече беше направен новия гараж на къщата. Тя още не си беше паркирала колата. Стана късно, а още я нямаше. Качих се до нас да проверя дали не е там. Нямаше я. Бях сигурна , че е с един мъж и затова се ядосвах много. Татко беше в болница. Имаше проблем с краката , с вените около глезените.Имаше много рани – болезнени. Проблема не беше този, който си имаше вдействителност, а нещо, което и лекарите незнаеха какво е. Оказа се че и майка е в болницата. Само че на легло. И тя имаше проблем с краката и и бяха направили операция. Краката и бяха отрязани до коляното. Татко го държахме в неведение. Много му треперехме да не почине. Когато отидох при майка ми – лекарите и обясняваха, че ще трябва да се отрежат краката чак до горе – защото има гангрена. Даже за левия крак не се знаеше дали ще помогне, защото беше тръгнала нагоре към тялото. МАйка беше силна, а аз започнах да се извинявам за това, че съм я подозирала с Юри непрекъснато.
После си спомням, че осъзнах че това е сън и и го разказах в офиса. Аз бях седнала на мойто бюро и ядях шок.бонбони, мъжа пред мен с чаша твърдо, а ти на бара – режеше праскови.
Татко през цялото време присъстваше някак странично, все едно не е тук. Нали знаеш как понякога нещата около теб се случват а ти все едно ги гледаш отстрани. Тук татко все едно го виждах само аз, в бяла роба / а той почина скоро/.Comment Script

Коментари

;-) :-) :-D :-( :-o >-( B-) :oops: :-[] :-P

This comment form is powered by GentleSource Comment Script. It can be included in PHP or HTML files and allows visitors to leave comments on the website.