Вашите сънища

СТРИПТИЗЬОРКА

автор: СИСИ 14.04.2024 16:19 2877

СЪНУВАХ, ЧЕ ПРИЯТЕЛЯТ МИ МЕ КАРА ДА ХОДИМ НА СТРИПТИЙЗ БАР, НО АЗ УПОРИТО ОТКАЗВАХ. НАКРАЯ ТОЙ ОТИДЕ САМ, А АЗ ГО ГЛЕДАХ НА ЕДНА КАМЕРА КАК ОПИПВА И ЦЕЛУВА ЕДНА ОТ ТЯХ. КАКВО МОЖЕ ДА ОЗНАЧАВА ТОВА?Comment Script

Коментари

Съни
05/27/2017, 10:17 часа
Снощи сънувах че съм работя в един много голям стриптийз бар и от поне 30 стриптийзьорки аз бях-желаната. Когато се прибирах един от клиентите ми ме беше причакал зад ъгъла и ме отвлече. Беше ми дал приспиватвлно и ме прибра в колата си. Събудих се в друга държУава на път към дома му,а зад нас полицаи викаха да ме пусне. Стигнахме до дума му и докато полицаите не бяха дошли той вкара в тях и ме заключи в килера и след може би 1 час и нещо се върна и ме вкара в спалнята и заключи вратите. Блъснаме ким леглото си и ми махна тиксото от устата и ме развърза. Каза ,че ще ме изнасили и го направи. Когато пак ме завърза полицаите влязъха в стаята развързаха ме и ме прибраха у дома.
Какво би трябвало да означава този сън???
Съни
05/27/2017, 10:15 часа
Снощи сънувах че съм работя в един много голям стриптийз бар и от поне 30 стриптийзьорки аз бях-желаната. Когато се прибирах един от клиентите ми ме беше причакал зад ъгъла и ме отвлече. Беше ми дал приспиватвлно и ме прибра в колата си. Събудих се в друга държава на път към дома му,а зад нас полицаи викаха да ме пусне. Стигнахме до дума му и докато полицаите не бяха дошли той вкара в тях и ме заключи в килера и след може би 1 час и нещо се върна и ме вкара в спалнята и заключи вратите. Блъснаме ким леглото си и ми махна тиксото от устата и ме развърза. Каза ,че ще ме изнасили и го направи. Когато пак ме завърза полицаите влязъха в стаята развързаха ме и ме прибраха у дома.
Какво би трябвало да означава този сън???
psiholog
11/11/2010, 14:03 часа
освен че ти изневерява нищо друго не прави .
;-) :-) :-D :-( :-o >-( B-) :oops: :-[] :-P

This comment form is powered by GentleSource Comment Script. It can be included in PHP or HTML files and allows visitors to leave comments on the website.