Вашите сънища

Много странно

автор: Еди 17.02.2024 23:05 1523

Сънувах, че отивам в селото на бившия си приятел. Там бяха и майка му и баща му. Почуках на вратата и ми отвори неговата майка - зла жена. Казах й - трябва да говоря с Боян. Тя ми каза - няма го, но в същото време го видях как мина зад гърба й и й каза - пусни я, трябва да говоря с нея. Влязох и отидохме в стаята му. Но вече не го виждах като човека, с който съм била, а като малко дете. Започна да плаче и да ме моли да му помогна. Хванах лицето му с ръце и му казах - трябва да порастнеш, да бъдеш мъж. Трябва да го направиш.
В следващия момент вървяхме по улицата майка му, баща му и аз, а той вървеше пред нас, носеше нещо. Майка му каза - каква хубава двойка са с Валя - новата му приятелка. А баща му допълни - да, млади са, иска им се да ходят насам, натам, а за това се искат пари. /Валя е богаташка наследница/. Нищо не казах. През цялото време енергията на майка му беше страшно хаотична и до крайност притеснена да не би да открадна момчето й от Валя. Накрая й се обади и в следващия момент, точно преди да си тръгна видях как майка му и Валя се приближават към мен. Тя я беше повикала за подкрепление. Валя също беше притеснена да не открадна момчето й. Когато дойде достатъчно близо до мен й казах - Валя не искам момчето ти. Той е само твой. Искам само да му помогна да бъде мъж. И се събудих....
Един съно от поредица странни с него, Валя, майка му и баща му.....Comment Script

Коментари

;-) :-) :-D :-( :-o >-( B-) :oops: :-[] :-P

This comment form is powered by GentleSource Comment Script. It can be included in PHP or HTML files and allows visitors to leave comments on the website.