Вашите сънища

стара любов

автор: галя 19.06.2024 16:17 9732

Цяла нощ сънувах , че съм с първата си голяма любов. Ходихме някъде строихме къща, а накрая видях изписано име и фамилия. Малкото име не го свързвам с никого, но фамилията беше на момчето, което споменах.Comment Script

Коментари

красимира
06/26/2015, 19:06 часа
Сънувах бившият си приятел 2 пъти наскоро а сме разделени близо от 4 години в първият сън беше, че се срещнахме тайно в някаква сграда прегърнахме се и се целунахме страстно после го изгоних да си върви преди някой да ни е видял.
А другия беше снощи получих съобщение обяснение в любов тъй като аз одавна приключих с него не разбирам, защо го сънувам и какъв е смисъла всеки върви по-своя път, а аз не желая да се връщам назад и незнам защо го сънувам.
daniela
08/19/2014, 23:36 часа
sanuvah edno staro gadje bqhme na zavedenie i kato se obarnah toi izchezna kakvo znachi tova
Анелия
06/10/2014, 15:02 часа
Благодаря за съчувствието :)
аноним
06/09/2014, 19:23 часа
Скъпа Анелия,
Толкова тъжна е историята ти, че докато четох почуствах какво испитваш като се събудиш и а, не ми хареса...
Анелия
06/29/2011, 15:40 часа
Днес за втори път сънувах, че съм влюбена. Беше много реалистично. Странното е, че и двата пъти сънувах, че съм влюбена в един и същи човек-първото момче, което обикнах в реалния живот. Първият сън беше преди няколко дена. Интересното е, че в него се върнах назад във времето и го срещнах. И двата пъти беше споделено, но не знаех дали ще го видя пак и кога ще бъде това. Изпитвах наистина силни чувства към това момче-не можех да живея без него, чувствах се съвсем свободна и щастлива когато бях с него. В реалния живот любовта ми не беше споделена, но в сънищата всичко беше перфектно. Беше ми много тъжно когато се събудих и осъзнах, че това не е истина и ми се искаше да се върна в съня си. В действителност вече не съм влюбена в този човек, а и той си има приятелка, така че надали би се получило нещо ако се видим. Чудя се какво ли означава това, че съм го сънувала и то два пъти. Някой ако знае, нека сподели :)
Бо
09/10/2010, 04:01 часа
Няколко пъти сънувам починалата си майка.Във всеки сън се повтаря едно и също.Сякаш е била заминала за някъде и се завръща и всъщност не е умирала никога. И после се случва нещо и тя пак ще умира. Накрая се събуждам с тягостно чувство че не е било сън.
Бо
09/10/2010, 03:57 часа
Сънувах че косата ми е червена и гъста. Виждах се отстрани от много близко растояние.Прическата ми беше същата но много по-хубава понеже в дейтвителност нямам толкова хубава коса.
;-) :-) :-D :-( :-o >-( B-) :oops: :-[] :-P

This comment form is powered by GentleSource Comment Script. It can be included in PHP or HTML files and allows visitors to leave comments on the website.