Вашите сънища

Падане

автор: Венера 25.02.2024 19:46 2533

Вървя по улицата и се спъвам, краката ми се подкосяват.Най-често чувствам...
1)Притеснение - останалите ще ме помислят за тромава, ще решат, че съм едно от онези посредствени селски момиченца.Уважението в очите им ще се замени с присмех, а възхищението - със съжаление.
2)Желание да се боря с падането - понякога опитвам да се хвана за нещо или да се опра на някого, но никога не успявам.Просто се хлъзвам и политам надолу.
3)И тогава идват страхът и примирението.Чакам да се ударя в студения под.
Не се виждам на земята, обикновено рязко се събуждам със силна конвулсия.Да, конвулсия е най-подходящата дума - буквално като моментен гърч.
Отскоро в съня ми започна да присъства и приятелят ми - той върви до мен точно преди да се спъна.И когато това става ми подава ръка, но аз не я хващам, защото осъзнавам, че дланта ми е потна и не искам да се изложа... Или пък точно този ден съм забравила да си намажа ръцете с крем и кожата ми е суха... Или маникюра ми не е хубав... Или дланите ми са мръсни...
Самият сън не е нищо особено, но емоциите, които изпитвам, докато го сънувам, са потресаващо силни!Това, което ме плаши най-много обаче, е факта, че от няколко месеца го сънувам всяка нощ.
Моля ви, помогнете ми да разгадая посланието, което подсъзнанието ми се опитва да ми предаде!Comment Script

Коментари

аз
03/13/2012, 11:07 часа
Аз като малка много често сънувах как се издигам от леглото си чак до тавана и после падах рязко долу и се събуждах , сякаш защото не можех да мина през тавана . И както при случая с Венера чувствата бяха мн истински - усещах оная тръпка , дето е като падаш от високо
Лолита
07/22/2010, 04:20 часа
Симона-Ненкова, може би подсъзнателно го харесваш , но наяве неискаш да признаеш именно защото е гадже на приятелката ти .
simona_nenkova
07/11/2010, 23:12 часа
az сънувах че се влюбвам в гаджето на приятелката ми
***
07/08/2010, 00:04 часа
често сънувам че падам и се усещам че се треса в леглото.Защо става така и каква е причината да сънувам че падам?
анонимна
12/04/2009, 19:32 часа
аз също съм сънувала падане и незнам какво означава.повече от година в сънищата ми имам някакви сили няй-често е огън.чуствам се сигорна и защитена. когато сънувам падане става нещо и имам пълен контрол над действията си. хващам се за нещо и се държа а това което ме плаши е ,че мога да се събудя когато искам .незнам какво е понякога ставам и се чуствам по-уморена от преди и много често се бия в сънищата ми с много неща аз мисля че ти трябва да си по-уверена и да не се притесняваш
;-) :-) :-D :-( :-o >-( B-) :oops: :-[] :-P

This comment form is powered by GentleSource Comment Script. It can be included in PHP or HTML files and allows visitors to leave comments on the website.