Съновник: вашите сънища

песен на деня

Вашите сънища  /  Добавете вашия сън  /  Към съновника  /  Лунен съновник
 

Интересни сънища добавени от вас в съновника:
булка, бебе, бременна, раждане, ванга, вода, гробище, змия, зъб, кола, земетресение, изневяра, куче, кон, котка, къща, коса, паяк, приятел

 

Категория:  


Странен сън

 

 

Бях в болница с 2 приятелки.Не помня кои, но сякаш не ги познавам. На едната и имаше нещо, но и мен ме задържаха за прегледи. Първо искаха да ни настанят в друга стая, но разделени, ние обаче искахме заедно. За това бяхме на някакви колички подобни на легла, а в последствие и на истински легла.Дойде един доктор, който беше много несръчен и започна да ни капе някакви капки в очите.Аз не можах да си отворя моето за 5 мин. сигурно след това.После докторя изчезна и дойде един бояджия (млад, с руса дълга коса и сини очи, малко по - голям от мен да беше (17г. съм аз).Всъщност не беше облечен като такъв, но носеше боя. Направи няколко ярки линии от различни цветове на тавана, които станаха страшно красиви и цветни, после извади една китара и започна да свири сола.
Казах му, че рисунката му на тавана е станала страшно красива, а той каза, че я е направил заради мен. След това заспах и през ноща той отново свиреше някакви хубави мелодии, които не можех да си избия от главата на следващия ден.
Сутринта пък гледахме някакъв концерт по Тв и той свиреше там, но концерта беше във филм. Аз попитах как се казва този свирещия и ми казаха Владо Сачкин (?!?) . После той, както беше седнал до мен ми каза, че съм била като малко цвете , което разцъфвало. И после пък ме гушна. Беше някаква адски позитивна личност, усмихнат, струеше страхотна доброта от него и просто нямаше как да не се усмихнеш. Прегърна ме и усетих някаква невероятна сигурност и спокойствие, че той ще се грижи за мен и че всичко ще е наред, защото той ще ме защитава.
Държеше ме за ръката, прегърнал ме и се усмихваше.

Доста странен сън бих казала... но не исках да се събуждам.

 

Автор: Rock'n'roll_girl

 

 

Коментари и тълкувания на съня:
(моля пишете на КИРИЛИЦА)

 

DerO
14 .08. 2010, 23:21
Пффф... ако си мислиш че това е странен сън... преди около 3 години сънувах, че съм някакво кафяво куче, порода дакел, в някакъв анимационен свят! O.o Имах стопани - някакво момченце, малко по-високо от Декстър от "Лабораторията на Декстър"... другият ми стопанин беше някакво момиче, но не си спомням много, само, че беше на плитки. Родителите им така и не ги срещнах. Та взеха да ме извеждат на разходка и по едно време момченцето идва до мене и започва да ми се кара(и аз лаех) и аз постепенно изпитвам ужас от това че всеки момент ще ме удари. И след секудни виждам същата сцена само че отгоре... и миг след това се събудих.

Странното е, че това беше тип кошмар! О.о
*Псевдоним:

*Текст:
 Powered by Scriptsmill Comments Script