Вашите сънища

вода

автор: Доротея 17.07.2024 16:17 47382

сънувах,че бистра вода залива всичко,стана море,нямаше суша,държах детето си над водата да не се удавиComment Script

Коментари

Костадин
10/14/2017, 05:19 часа
Сънувам , че съм за риба с роднина. Следващия момент разбирам от него че съм се удавил . Търся тялото си във водата , то е на няколко метра от брега, някаква мътълка е след малко се избистря и виждам маратонката си. Но остава във водата. Последствие роднината ми му кълве вади куче Лабрадор голямо пясъчно на цвят. Махаме кукичката , има табела за информация кой е собственика. Поемам ангажимент да го върна. С нас имаше още познати за риба ...някой ме чуваха, като си говорим други не. Един от тях ми каза че може да не е късно да съм се удавил и да извадим тялото ми от водата. Виждам под мост врата която е отворена с много ясна светлина , при което съм в течаща вода и се боря да избягам от светлината.
Misho
07/19/2017, 16:20 часа
Snoshti sanuvah che sme trima vav edin jip i karame po glaven pat , sled edin zavoi se okazahme vav more i kolata pochna da se palni sas voda i nemojeh da disham i se sabudih .
Kak bihte go opisali tova
Mersi
Simona
12/12/2015, 12:03 часа
Здравейте,дънувах много интересен сън. Вървях по една пътека озовах се пред една врата,минах през нея една жена имаше зад мен затвори вратата и ме остави там. Бях на едно пусто мято с нищо като езеро или море нипомня точно имаше и някои с мен невидях точно кои. Тази жена ни накара да скочим в водата. Хванахме се много здраво за ръце с въпросния човек и скочихме. Водата беше мътва и кална и се озовахме на едно приказно коледно място. Някои може ли да ми каже какво означава благодаря :)
Ailin
04/12/2015, 10:36 часа
az synuvah golqma pollqna s led mnogo led no nestabilen Imash custvoto ce samoce nesum potunala i nam iq led nese vindaloo ot treva imashe is voda no ot trevata nemojeh da vida dalie cishta kakvo oznaucava tozi sun
Ailin
04/12/2015, 10:36 часа
az synuvah golqma pollqna s led mnogo led no nestabilen Imash custvoto ce samoce nesum potunala i nam iq led nese vindaloo ot treva imashe is voda no ot trevata nemojeh da vida dalie cishta kakvo oz naucava tozi sun
Aleksandrina
12/06/2014, 13:05 часа
Сънувах сина си/на 30г/, като бебе в бебешкото кошче, както си спи... и изведнъж кошчето бе пълно с бистра вода, която покриваше лицето му...уплаших се , да не се удави и както спеше го грабнах....исках да извикам за помощ, защото в къщата ни имаше още хора...но не можех, не излизаше звук от устата ми...а в ръцете ми сина ми започна де се усмихва....Какво означава това???
rositsa
12/01/2014, 10:57 часа
САНУВАХ МРЪСНА ВОДА И ЯЙЦА КОИТО СЕ МЪЧЕХ ДА ВЗЕМА НО ИМШЕ ЕДИН ЧЕРВЕЙ ДО ЕДО ОТ ЯЙЦАТА И СЪС ЕДА ПРЪЧКА СЕ ОРИТВАХ ДАГО МАХНА КАКВО ОЗНАЧАВА ТОЗИ СЪН
julia
11/28/2014, 09:36 часа
санувах човека скоито се разделихме в кащата ми,изведнаш се поиавиха огромни вални.бихаме заедно тои ме стискаше и излизохме на ван.там сащо доидоха 2вални не се потопихме в тиах но,биахме заедно
Александър
07/01/2014, 13:26 часа
Сънувах че си ходя по пътя с приятели и изведнъж всичко стана във вода аз започнах да потъвам към дъното и неможех да изплувам на повърхността и започнах да се давя и неможех да си взема въздух и накрая се събудих. Това пък какво значи ?
румен
06/17/2014, 08:03 часа
Сънувах,че съм на състезание по водна гимнастика но само с още двама мъже и че ще трябва да изпълня някакво съчетание и въпреки че много се чудех ,все пак отидох-в момента в които ми донесоха от организаторите бански незнайно от къде се появи вена с която сме разделени в момента но поддържаме връзки и тя ми каза да взема банския -взех го иго облякох и в момента в които скочих в басейна се събудих.
нели
05/17/2014, 13:13 часа
Сънувах , че се опитвам да спръ водата , но тя все повече и повече по-силно течеше и се увеличаваше повече... Когато се премествах на ляво от самата водапред менеусещай лека хлад !!! КОИ МОЖЕ ДА РАЗГАДАЕ СЪНЯТ МИ ?
vania
04/25/2013, 23:08 часа
съновник
Александра
03/18/2013, 15:09 часа
Сънувах,че съм на брега на много бистра река.Около брега имаше жени и деца(странното е,че бяха индийци,ако съдя по облеклото на жените).Трябваше да вляза до дълбоката част на реката,за да донеса извадя едно блестящо камъче за едно дете.Тръгнах да бягам през плитката част на водата,когато видях забити в камъчетата по дъното много счупени бутилки.успях да ги избегна и в крайна сметка мисията беше успешна.но много се изплаших,да не се нараня,а като се събудих бях много объркана...
Аск
01/02/2013, 09:57 часа
Бистра вода залива всичко,стана голям водоем, море
И.Николова
10/12/2012, 12:06 часа
Много/ято/големи животни-големи като орли се спуснаха над мен,а аз бях във вода.Те влизаха във водата на талази.Бягах от тях във водата,блъсках се в тях.Нахапаха ме по гърба.Изведнъж останаха назад и аз излязох от водата.Какво значи това?
<< <
;-) :-) :-D :-( :-o >-( B-) :oops: :-[] :-P

This comment form is powered by GentleSource Comment Script. It can be included in PHP or HTML files and allows visitors to leave comments on the website.