Вашите сънища

12.12

автор: стефка 24.09.2023 17:59 1323

Днес е рожденният ми ден, сънувах сън,който ме плаши.
Първо се видях пред апартамента на починалите ми родители(в който живее в момента брат ми.)
Трябва да поясня ,че откакто преди 3 години почина и майка ни ,която аз гледах в собствения си апартамент до смъртта й...и за чието гледане и обслужване(беше на 86 години с тежък инсулт,неподвижна)ми помагаха ,всички мои роднини-децата ми ,мъжът ми ,съседката,приятели,мои и на моите приятели ,и техните роднини...Единствено брат ми бягаше от това и дори ме псува и нагрубява с ужасни думи,когато го помолих да отиде да оправи някакви документи в ТЕЛК(каза ми ,че няма време ,щял да ходи с едни приятели на Кръстова гора да запалел свещичка за здравето на майка ни!?)Това не е съня,а само обяснявам как лека-полека \"забравих\" за него,не смеех да го помоля за каквото и да било,за да не се изсипят хули върху мен(тъпа путка ,пикла и др.)...
Та след смъртта на майка ми , а и още преди това той се беше заселил при нея и тя му плащаше с пенсийката си всичко-ток,вода,парно...Сега ,същият тоя апартамент,който принадлежи вече и на двама ни поравно е превзет окончателно от него и когато се опитам аз или някой посредник да говори с него за подялба,започват грубости ,обиди,клетви ...отказали сме се да общуваме с него .
Но пред същия този апартамент,аз в съня си стоя ,чакам асансьора ,а до краката ми стои багаж(който ми е изнесен от жилището ,без аз да съм влизала там.Багажът е една огромна ,черна найлонова торба ,пълна с празни бирени(кафеви и зелени )бутилки.
След това се озовавам в един град ,където семейството на родителите ми живееше ,когато аз бях ученичка.И там ,пред блока видях отворен гроб,в него една непозната руса жена ,сравнително млада,с къси коси-страното в съня ми беше ,че е поставена или захвърлена вътре в неудобна позиа и главата й стои неестествено облегната на стените на гроба..а някой в съня ми казва ,че стените имат грапавини и трябва да се изтесат ,та да легне тялото удобно!?
Този кошмар е подсилен и от един светлосин пластмасов ковчег,затворен и в съня ми знам ,че е празен ,но приготвен за една позната жена от квартала ,в който живея сега.
Възможно ли е ,питам се да сънувам подобни сънища точно на моя рожден ден? И Е ЛИ ТОВА НЯКАКВО ПРЕДСКАЗАНИЕ ЗА НЕЩО? И ЗА КАКВО?Comment Script

Коментари

;-) :-) :-D :-( :-o >-( B-) :oops: :-[] :-P

This comment form is powered by GentleSource Comment Script. It can be included in PHP or HTML files and allows visitors to leave comments on the website.