Вашите сънища

разговор с непознато мъртво момиченце

автор: Диа 22.02.2024 05:02 1405

здравейте,
аз също имах много странен сън снощи.
сънувах че минавам през някакво гробище и от един гроб става малко момиченце-високо стройно с дълга права черна коса и чрни очи и ми казва да отида и да занеса нещо на някого но не си спомням на кой точно.по пътя през който трябва да мина има високи огради от мрежа и големи порти,а пред портите има пуйки,които всякаш пазят мястото оградено с мрежата.първият път не успях да мина и се върнах отново в гробището.момичето отново стана от гроба и ми каза:\"ти можеш да минеш.аз знам,че ще успееш.\"тогава тръгнах отново и втория път успях да мина,но не помня какво правих там.помня само,че когато излезнах от това място с мен вървеше мъж на около 40-50години,висок с тъмна коса и тъмни очи.с него минах през гробището за трети път и момичето отново се \"изправи\" от гроба и ми каза:\"браво!аз знаех,че ти ще успееш.благодаря ти!\"и след това просто изчезна...чак тогава се събудих много стресирана от съня си.търсих много какво точно означава съня ми,но неможах да открия нищо.ако някой може да ми каже какво означава съня ми,МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ МИ да го разгадая!ще ви бъда много благодарна.
Оставям и имейла ми,ако някой може да ми помогне моля да ми прати имейл!!! jojeto_18@abv.bg или dia_crazyp@abv.bgComment Script

Коментари

анонимен
06/07/2010, 13:23 часа
Според мен душата ти е контактувала с душата на мъртвото момиче! Има и такива сънища-контакти. Не се плаши! Явно е бил много истински сън, но случва се!
;-) :-) :-D :-( :-o >-( B-) :oops: :-[] :-P

This comment form is powered by GentleSource Comment Script. It can be included in PHP or HTML files and allows visitors to leave comments on the website.