Вашите сънища

повтарящ се сън

автор: Теди 25.06.2024 05:09 2152

Заедно със съпруга ми отиваме в заведение,сядаме и той вижда някакво момиче и тръгва след него,а аз оставам сама.След това към мен се приближава мъж,които познавам само в съня(в действителност не го познавам)и ме захапва за шията.Остава голяма синина,а като я докосна с ръка имам усещането че е кървяща рана.
Ако някой може да го разтълкува ще съм много благодарна,защото го сънувам 3 поредни вечери,само този сън,по цяла нощ едно и също.Comment Script

Коментари

Галето
05/09/2012, 15:47 часа
Теди, според мен сънят ти те предупреждава. Има вероятност мъжът ти да има отношения с друга жена- може просто да я харесва, може да имат нещо повече, не знам. Знам само, че ти ще се почувстваш самотна и има вероятност да се поддадеш на ухажванията на друг мъж. Внимавай, обаче. Сънят те предупреждава. Ще бъдеш много наранена от него, "захапана до кръв". Ако, обаче, усещането ти от това ухапване в съня ти е било хубаво, значи може би ще откриеш нова любов.
alex
12/17/2010, 16:20 часа
Сънувах снощи как съм на сцената всички ме гледат.Тогава един човек който беше тати щракна с пръсти и уж не знам песента waka waka а започвам да я пея.
Antoaneta
12/12/2010, 03:57 часа
Сънувам че мъж -непознат с нож ми реже врата, но ми го отрязa нaполовина.
ади
11/21/2010, 01:13 часа
ако имаш лоши дни или настроението ти не е хубаво или имаш проблеми с приятели това може да означава че нещата няма да се оправят скоро...за друго не сещам но се надявам да помогна.
;-) :-) :-D :-( :-o >-( B-) :oops: :-[] :-P

This comment form is powered by GentleSource Comment Script. It can be included in PHP or HTML files and allows visitors to leave comments on the website.