Вашите сънища

Баба Ванга ме викаше да ми гледа!

автор: Плам Ив 29.05.2024 19:28 19344

Тази нощ сънувах,че чакаме със сестра ми в един голям салон пред една врата баба Ванга да ни приеме да ни гледа.Излезе един мъж (възрастен) и ми каза на мен:Ванга те вика,но само теб сестра ти веднага да си ходи нея няма да е приема.Аз останах учудена и той отвори вратата там видях баба Ванга да седи цялата в черно и ми каза,ела влез.А аз просто стоях пред вратата й.Тогава човека който ме извика започна да ми повтаря:-Ванга те вика!-Ела Ванга те вика!-Това ми го повтори много пъти и изведнъж се събудих притеснена.Така и не влязох при нея.Дали някой би ми разтълкувал съня,поне това какво означава баба Ванга ме викаше?Comment Script

Коментари

Мира
10/09/2022, 13:36 часа
Сънувах че чакам пред стаята на баба Ванга и тя ме повика да вляза казах и ,че не съм спокойна тя ми каза че знае и вика от тези турци прегърна ме целуна и ме погали !
Мира
10/09/2022, 13:36 часа
Сънувах че чакам пред стаята на баба Ванга и тя ме повика да вляза казах и ,че не съм спокойна тя ми каза че знае и вика от тези турци прегърна ме целуна и ме погали !
Мимето
07/24/2022, 08:49 часа
И аз се включа,ако някой е сънувал нещо подобно да пише че се притеснявам
Преди три ,четири дни сънувам баба Ванга че съм при нея в къщата и ,тя вече беше към края на дните си и ми казва че много е боли като иде време да си отива.Аз я помолих да ми каже нещо за мен и тя ми каза ке дойдеш до един месец при мен не се бой аз ще те посрещна ще те чакам няма да си сама,не се страхувай ще те посрещна и се събудих
Сега съм доста притеснена,моля ако има подобен сън поне ми пишете
Нури
11/08/2014, 20:19 часа
Сънувах Баба Ванга
- Минавах край нея от другата страна на улицата тя седеше и ми се провикна със следното "Нахранете децата" аз се отдалечих от нея към друга улица.
Най странното, че никога не съм се сещал за нея само чух от медиите и то преди години.
Наси
11/05/2014, 07:29 часа
Искам да споделя и моя сън. След като почина баба Ванга аз отидох на Рупите. От там си купих гипсова малка чинийка с лика на баба Ванга. До ден днешен стои на секцията. Много пъти като бършех праха по секцията и си мислих, че ще бъде много хубаво, ако беше жива и да я питам да дъщеря ми, която беше болна. Медицината е безсилна и не дава много надежда за нейното оздравяване. Даже моят лекар ми препоръча да си родя друго дете. Аз не исках да се примирявам, че дъщеря ми ще остане болна до края на живота си.
Една вечер сънувам, че съм при баба Ванга. Имаше много хора и нямах никакъв шанс да ми гледа, а и не исках да я притеснявам. Бях се отказала, но исках да и подаря подарък и да и целуна ръката. Баба Ванга ме спря и видях, че се ослушва, сякаш някои и говореше и след малко ми каза, че дъщеря ми ще се оправи, ще оздравее. Никога не съм се чувствала толкова щастлива и бързо излезнах.
Минаха много години и тя си пиеше лекарствата и нищо не се случваше. Но тази години дъщеря ми намери един билкар и по неговите съвети пие билки. Някои от симптомите на болестта отшумяха. Даже спря кортизона, който го взема от 8 години.
Много, много се надявам, че в съня ми баба Ванга ми е предсказала бъдещето.
miliva
09/26/2014, 21:23 часа
ne sam sanuvala vanga,no kogato se razdah edno tele mi blizna glavata,no ot togava as gledam bes pari,kazvam se kaliopi skoro ste izleze kniga za men ,na horata koito sam pomognala kak svalait o4ila i gledat
даниела
06/25/2014, 09:57 часа
здравейте и аз снощи сънувах Баба ВАНГА...Бяхме цяла група и отидохме до една къща в гората там излезе една жена и първо мен вика по именно,аз първия път мислех че вика друг а баба Ванга излезе и ме посочи беше в инвалидна количка.Влязох в къщата,а до вратата дете с болни крака точно на ходилото превързано с рани и я питам Какво прави тук това момче,а Баба Ванга отговори-Само тук ще се излекува при мене.Седнохме и тя пак ме попита-Защо си дошла при мене...какви толкова важни въпроси имаш и на смешка каза сигурно ще ме питаш защо мъжете са толкова космати и имат повече косми от нас и се разсмя.Аз отвърнах НЕ имах един главен въпрос който е личен и няма да го споделя Ванга отоговори скиптично и не в очакванията ми също ми каза Бог е милостив към теб и ти помага.Попитах я за друг важен касаещ само мен въпрос и на него отговори много скиптично след малко се съсухри,нейната помощница ми каза дай и вода да пие бързо.На масата имаше две шишета и дадох да пие от едното и тогава ми каза хайде тръгвай,че твоите хора те чакат и ми каза готви се ще учиш и се събудих внезапно
stela
06/17/2014, 10:04 часа
iskam da razbera dali pak shte se sabera s momcheto koeto mn obicham toi e ot cherni vrax kazvase martin
mira
03/31/2014, 14:14 часа
Ванга не предсказва бъдещето.Може би да а може би не незнам.
Elena
03/06/2014, 17:04 часа
Аз я сънувам.Не мога да кажа постоянно,но често.
Приликата с вашите сънища е че тя гледа. Първият път ми поръча да свърша нещо за себе си.Искаше да ида при нея да ме учи.Аз и казах ,че не съм сигурна дали ще мога ,но тя настоя - Ще дойдеш,ще дойдеш,аз знам.След това ми се е карала ,че се съмнявам в успеха на това ,което правя. Общо взето я чувствам като духовна подкрепа.
А това да коментираме нейните възможности е нелепо...
Niki
02/03/2014, 17:35 часа
Vesi ne smqta6 li che malko se prevzema6 -_- ;)
Веси
11/01/2013, 12:50 часа
И аз сънувах баба Ванга...Снощи на Halloween като си прибрах от едно парти и легнах...В съня ми беше баба Ванга...Точно на мястото където беше партито тя беше по средата на сцената...Стоеше а аз бях с приятели и минавахме от там...Тя ни извика и каза да внимаваме...Каза,че на другия halloween ще ни се случи нещо ужасно...Каза ако не се случи нищо значи всичко ще се обърне на опаки...Ще ни провърви в живота и че ще е най хубавия ден...Като се събудих се обадих на приятелите ми който бяха в съня ми и те ми казаха че са сънували същия сън...
ali.bobe
09/20/2013, 13:15 часа
dali stesi doyde ot germania
Ивет
04/04/2013, 20:03 часа
Аз вярвам ,че баба Ванга е благословена със
сили дадени от бога.
...И въпреки,че е била сляпа тя виждала
хората и предсказвала тяхното бъдеще.
Аз не съм я виждала,но може би
тя ме е виждала.
Не съм я сънувала,но може и да стане.
Баба Ванга не е жива,но аз вярам,
че нейната мъдрост още живее.
culieta
02/23/2013, 17:39 часа
tova za baba vanga e viarno tiy ima neveroyten talant i dar ot boga
<< <
;-) :-) :-D :-( :-o >-( B-) :oops: :-[] :-P

This comment form is powered by GentleSource Comment Script. It can be included in PHP or HTML files and allows visitors to leave comments on the website.