Вашите сънища

Отвличане

автор: vampireg96 23.05.2024 22:06 4040

Значи както си седя пред блока с гаджето ми и моите приятелки идват едни момчета на около 20-25 години,понеже те са спряли пред блока. И аз ги разпознавам тези момчета. Преди съм била с тях. Смисъл те са ме били отвлекли. И аз нещо съм си падала по единия от тях и той се е опитал да ме изнасили, но аз съм избягала. И като ги разпознавам казвам на гаджето ми, че те са се опитали да ме изнасилят. Но той не прави нищо. И ония момчета ме разпознават и идват при нас. Започват нещо да се закачат с нас. Предлагат ни да отидем с тях, но ние отказваме. И накрая те се правят, че си тръгват, но се обръщат и ме хванат. И ме взимат на ръце. Аз започвам да пищя. След това вкарват гаджето ми в една от колата им. Обаче мен ме пускат. Започвам да креща да пусат гаджето ми, но не го правят. И отивам при приятелките им. Казвам им да отидем с тях, за да измъкнем гаджето ми. Но ония искат само мен и още едно момиче. И тогава казвам на всичките ми приятелки да си тръгват. Но едната от тях(най-добрата ми) се е качила в тяхната кола. Аз я виждам през прозореца как двама от тях само я целуват и я пипат навсякъде. Става ми много гадно и се качвам в другата кола. В тая кола дето съм аз са само момичета и решавам да кажа на приятелката ми да се качи в колата с момичетата, а аз да съм с момчетата, за да не и направят нещо. И тогава се събудих.Comment Script

Коментари

08/05/2015, 10:30 часа
Цяла нощ сънувах нещо приятно,което вече не помня, но след това сутринта си отворих очите и веднага ги затворих пак и започнах да сънувам как аз и мои приятели сме някъде в къщата на някой но мисля че беше изоставена и аз предпочетох да се поразходя сама. Излизам сама аз от двора на тази къща и чувам че от моята стая телефона ми звъни но се обърнах и тръгнах да излизам. Беше пусто без нито един човек и още тогава се замислих че може да стане нещо... Но аз се направих на смела видях едно познато училище и тръгнах към него. За всеки случай отново се огледах и видях само една кола на един бордюр и един човек с торби по далеч и нашата къща отзад близо. Изведнъж от Земята идва дълга метална тел , която се закачи за роклята ми като кука и ме повали да седна по дупе и започна да ме дърпа в този момент започнах да викам но не успях нямах глас да извикам, но само след секунди се осъзнах че ако се успокоя ще се развикам но в този момент стигнах до колата с влачене и имаше само един мъж с малко куче който каза: Това е (името на кучето което сайта не ми позволява да напиша) ще ви запозная няма страшно.А най странното беше, че под колата идваше тази тел а не от мъжа с кучето. така аз се радвам че успях да си спомня че по рано се събудих и това е сън и си отворих уплашено очите.
08/05/2015, 10:29 часа
Цяла нощ сънувах нещо приятно,което вече не помня, но след това сутринта си отворих очите и веднага ги затворих пак и започнах да сънувам как аз и мои приятели сме някъде в къщата на някой но мисля че беше изоставена и аз предпочетох да се поразходя сама. Излизам сама аз от двора на тази къща и чувам че от моята стая телефона ми звъни но се обърнах и тръгнах да излизам. Беше пусто без нито един човек и още тогава се замислих че може да стане нещо... Но аз се направих на смела видях едно познато училище и тръгнах към него. За всеки случай отново се огледах и видях само една кола на един бордюр и един човек с торби по далеч и нашата къща отзад близо. Изведнъж от Земята идва дълга метална тел , която се закачи за роклята ми като кука и ме повали да седна по дупе и започна да ме дърпа в този момент започнах да викам но не успях нямах глас да извикам, но само след секунди се осъзнах че ако се успокоя ще се развикам но в този момент стигнах до колата с влачене и имаше само един мъж с малко куче който каза: Това е Боби ще ви запозная няма страшно.А най странното беше, че под колата идваше тази тел а не от мъжа с кучето. така аз се радвам че успях да си спомня че по рано се събудих и това е сън и си отворих уплашено очите.
08/05/2015, 10:28 часа
Цяла нощ сънувах нещо приятно,което вече не помня, но след това сутринта си отворих очите и веднага ги затворих пак и започнах да сънувам как аз и мои приятели сме някъде в къщата на някой но мисля че беше изоставена и аз предпочетох да се поразходя сама. Излизам сама аз от двора на тази къща и чувам че от моята стая телефона ми звъни но се обърнах и продължих да излизам. Беше пусто без нито един човек и още тогава се замислих че може да стане нещо... Но аз се направих на смела видях едно познато училище и тръгнах към него. За всеки случай отново се огледах и видях само една кола на един бордюр и един човек с торби по далеч и нашата къща отзад близо. Изведнъж от Земята идва дълга метална тел , която се закачи за роклята ми като кука и ме повали да седна по дупе и започна да ме дърпа в този момент започнах да викам но евала не успях нямах глас да извикам, но само след секунди се осъзнах че ако се успокоя ще се развикам но в този момент стигнах до колата с влачене и имаше само един мъж с кученче който каза: Това е Боби ще ви запозная няма страшно.А най странното беше, че отдоло под колата идваше тази тел а не от мъжа с кучето. така аз се радвам че успях да си спомня че по рано се събудих и това е сън и си отворих уплашено очите.
;-) :-) :-D :-( :-o >-( B-) :oops: :-[] :-P

This comment form is powered by GentleSource Comment Script. It can be included in PHP or HTML files and allows visitors to leave comments on the website.