Вашите сънища

Моля ви, някой да го разтълкува

автор: evalain 15.02.2024 16:05 1312

здравейте, ето какво сънувам и аз.ПОловината от съня го сънувам вече втори път. сънувам,че се ядосвам от несвършена работа по почистване,излизам навън да прибера синът си, които играе с деца и виждам на улицата много кучета, големи и малки, стигам до него и тръгваме да се прибираме. В един момент се оказвам в ръка с хванати в мрежа три кучета, а други кучета само гледат. По-едно време спирам и ги изтъркулвам от мрежата по едно нанадолнище, като се оказва че едното от кучетата е мъртво, а другите две са живи и аз ги избутвам с кола закачен за мрежата. ПРибирам се, а вътре насъбрани жени за чистене, които аз ужким познавам, и се почва отново повторението на съня с мъжа ми. Оказва се че той ми иневерява и аз ръзбирам от самата жена и него , ядосвам се и я нападам, а останалите жени потвърждават, че от 3 години са заедно, всички знаят само аз не. Отвратително е това.Започвам да крещя и питам приятелките си защо не са ми казали, искам обяснение от мъжа ми и от любовницата му.... и така се събуждам. Ужасен е този сън! За изневярата го сънувам за втори път в близките дни. Искам да допълня само,че до сега не съм хващала мъжа си в изневяра и бих казала, че съм склонна да кажа че не ми изневерява, отколкото че си има друга връзка. Но този кошмар...., нека някой го разтълкува ако може. Ще му бъда благодарна!Comment Script

Коментари

mariqna
02/14/2011, 17:56 часа
МОЛЯ ВИ НЯКОЙ ДА ПОМОГНЕ С ТЪЛКУВАНЕТО НА СЪНЯ МИ! благодаря предварително!
сънувах починалия баща на приятеля ми.в съня той беше жив и аз,приятеля ми,баща му,майка му и сестра му работм в едно и също предприятие,но всяка сутрин всички работници си записваха имената в една тетрадка. в съня ми когато аз си записвах името имаше и други имена,но разпознах само това на бащата на приятеля ми.
моля ви помогнете ми,защото съм доста изплашена от този сън
Лолита
07/22/2010, 04:13 часа
Мила Евалайн ,мога да ти помогна за втората част от съня. Сънуваш тази изневяра ,защото се страхуваш да не стане реалност. МОже би усещаш някакво отдалечаване от страна на мъжа ти и оттам идват и опасенията ти . Това е твоето подсъзнание то работи е тази посока защото мислиш,че дори и мъжат ти да ти изневерява ти няма да разбереш от където и да е било . Стах те е, че дори " приятелките " ти ще го ският , защото явно не ги усещаш истински .
Надявам се да съм помогнала !
;-) :-) :-D :-( :-o >-( B-) :oops: :-[] :-P

This comment form is powered by GentleSource Comment Script. It can be included in PHP or HTML files and allows visitors to leave comments on the website.