Съновник: вашите сънища

песен на деня

Вашите сънища  /  Добавете вашия сън  /  Към съновника  /  Лунен съновник
 

Интересни сънища добавени от вас в съновника:
булка, бебе, бременна, раждане, ванга, вода, гробище, змия, зъб, кола, земетресение, изневяра, куче, кон, котка, къща, коса, паяк, приятел

 

Категория:  


Моля ви, някой да го разтълкува

 

 

здравейте, ето какво сънувам и аз.ПОловината от съня го сънувам вече втори път. сънувам,че се ядосвам от несвършена работа по почистване,излизам навън да прибера синът си, които играе с деца и виждам на улицата много кучета, големи и малки, стигам до него и тръгваме да се прибираме. В един момент се оказвам в ръка с хванати в мрежа три кучета, а други кучета само гледат. По-едно време спирам и ги изтъркулвам от мрежата по едно нанадолнище, като се оказва че едното от кучетата е мъртво, а другите две са живи и аз ги избутвам с кола закачен за мрежата. ПРибирам се, а вътре насъбрани жени за чистене, които аз ужким познавам, и се почва отново повторението на съня с мъжа ми. Оказва се че той ми иневерява и аз ръзбирам от самата жена и него , ядосвам се и я нападам, а останалите жени потвърждават, че от 3 години са заедно, всички знаят само аз не. Отвратително е това.Започвам да крещя и питам приятелките си защо не са ми казали, искам обяснение от мъжа ми и от любовницата му.... и така се събуждам. Ужасен е този сън! За изневярата го сънувам за втори път в близките дни. Искам да допълня само,че до сега не съм хващала мъжа си в изневяра и бих казала, че съм склонна да кажа че не ми изневерява, отколкото че си има друга връзка. Но този кошмар...., нека някой го разтълкува ако може. Ще му бъда благодарна!

 

Автор: evalain

 

 

Коментари и тълкувания на съня:
(моля пишете на КИРИЛИЦА)

 

Лолита
22 .07. 2010, 04:13
Мила Евалайн ,мога да ти помогна за втората част от съня. Сънуваш тази изневяра ,защото се страхуваш да не стане реалност. МОже би усещаш някакво отдалечаване от страна на мъжа ти и оттам идват и опасенията ти . Това е твоето подсъзнание то работи е тази посока защото мислиш,че дори и мъжат ти да ти изневерява ти няма да разбереш от където и да е било . Стах те е, че дори " приятелките " ти ще го ският , защото явно не ги усещаш истински .
Надявам се да съм помогнала !
mariqna
14 .02. 2011, 17:56
МОЛЯ ВИ НЯКОЙ ДА ПОМОГНЕ С ТЪЛКУВАНЕТО НА СЪНЯ МИ! благодаря предварително!
сънувах починалия баща на приятеля ми.в съня той беше жив и аз,приятеля ми,баща му,майка му и сестра му работм в едно и също предприятие,но всяка сутрин всички работници си записваха имената в една тетрадка. в съня ми когато аз си записвах името имаше и други имена,но разпознах само това на бащата на приятеля ми.
моля ви помогнете ми,защото съм доста изплашена от този сън
*Псевдоним:

*Текст:
 Powered by Scriptsmill Comments Script