Вашите сънища

Ключ, който може да отключи всяка кола

автор: Мария 27.11.2023 13:56 2139

Леле нииикога през живота ми не съм сънувала такова нещо.. Сънувала съм много лоши и гадни сънища, но това беше..
По - скоро беше екшън

Живея в Созопол. Не помня къде точно бях и какво правех, но попаднах на ключ, който може да отваря всички коли с дистанционното си и може да ги подкара естествено.
Беше на жената на някакъв много голям богаташ, която е починала наскоро. И властите искаха да го вземат уж за държавна сигурност.
Ноо естествено аз знаех че има нещо нередно и как да е, ключът попада у мен. Тръгвам с моята кола да бягам за да не усетят че съм го вземала.
Но отново не помня как ключът изчезна от мен, май го бях изпуснала някъде. Връщам се на същото място и на входа имаше едно момченце което мнооого приличаше на тибетските монаси.
И непомня какво точно му дадох, за да може в замяна да ми даде ключа. И тръгвам аз отново, карам карам и отвсякъде изкачат някакви хора, които уж си вървят, нормално облечени и в 1 момент застават посредата на пътя, за да може да ми попречат да премина. Явно цивилни. Това беше през абсолютно целия път и като че ли изкачаха от нищото. А пътят беше много красив, отстрани имаше някакви поля, някакви овощни градини.
Стигам аз в Буграс, незнам защо но отидох до мола, уж да се скрия, и се озовах направо на 3тия етаж вътре с колата по един коридор, по едно време пак изкочиха някакви хора и аз се махнах, минах отнякъде да взема един приятел, който забележете е роден в деня, в който съм родена аз(раци сме. и вчера беше пълнолуние.. Лудница )
И тръгваме към Созопол ама хвърчим с триста, за да не ни подгони някоя патрулка. Даже за момент се замислих дали да не вземем друга кола, все пак имахме универсален ключ, но реших че ще ми отнеме мн време да си събера партакешите от моята колата и да взема друга, и че през това врема ще изкочи някой и ще ме хване.
Леле и през целия път, с тези изкача и хора, имаше толкова голямо напрежение..
Като дойдох в Созопол спрях колата в една римничка, за да не я видят куките и се прибрах и като казах на майка ми тя почна - ти луда ли си ся ще те преследват постоянно, а у.
Но аз се чувствах много горда и в съня ми го чувствах като моя жизнена съдба, която ненадейно съм открила и знаех че трябва да опазя този ключ!

И до тука със сънищата.. Даже баща ми като ме събуди сутринта му викам чакай сега, чакай че ще забравя къде оставих ключа. И му се скарах
Като станах бях убедена че ключа е в чантата ми. Беше супер истинско всичко.Comment Script

Коментари

;-) :-) :-D :-( :-o >-( B-) :oops: :-[] :-P

This comment form is powered by GentleSource Comment Script. It can be included in PHP or HTML files and allows visitors to leave comments on the website.