Вашите сънища

странен сън

автор: габито 03.04.2024 11:49 1449

аз бях на едно странно място... около мен имаше много гробове, но мястото беше много високо на една скала, а изледа от там беше страхотен, точно засранах до ръба на скалата да се любувам на глетката когато се спънах, но успях и паднах, но в последния момент испях да се хвана за скалата. И в това време от някъде се появи едно момче и започна да ме удря по ръцете за да падна, и аз полетях на долу и в същия момент се себудих... Ако можете да ми разтълкувате съня ще съм ви много благодарен.Comment Script

Коментари

Ина
06/10/2011, 14:24 часа
Уф... съжалявам, че съм го постнала тук.
Ина
06/10/2011, 14:23 часа
Сънувах странен сън... видях как едно малк детенце се спуска с количка по един баир и аз тръгнах да го гоня, за да го спра. Изведнъж детето изчезна и беше паднал сняг. Огледах се и в снега беше пълно с отпечатъци от детска длан, нагоре по баира, от където бях дошла. Тръгнах да си слагам дланта на този отпечатък и изведнъж видях, че ръката ми е малка и съвпада с отпечатъка, че аз съм станала дете. Уплаших се. После веднага пак си погледнах ръката и тя стана отново голяма. O_o Не знам какво точно значи това.
Александър
05/17/2010, 14:28 часа
Според мен някой по това време ти е бил бесен и е искал да те убие
;-) :-) :-D :-( :-o >-( B-) :oops: :-[] :-P

This comment form is powered by GentleSource Comment Script. It can be included in PHP or HTML files and allows visitors to leave comments on the website.