Вашите сънища

Болница

автор: Тони 04.05.2023 20:17 3508

Здравейте, снощи сънувах много странен сън...бях някъде и изведнуж много ми се допуши и трябваше да изляза за да запаля (въпреки че не пуша реално). Когато излезнах от стаята се озовах в някаква болница където работи баща ми. Тъй като в болница не се пуши реших че най удачно ще е да отида в кабинета на баща ми и да излезна на балкона за да запаля и така дори той ще ми прави компания. Когато влзенах в кабинета той провеждаше някаква процедура, но ми каза да остана. Аз се насочик към балкона за да изляза да запаля, а и да не преча, но някакво легло ми пречеше да мина, а баща ми и някакви негови помошници го местеха. След известно време процедурата свърши, хората излезнаха а в стаята се появи сестра ми (въпреки че реално имам брат) и още някакъв много симпатичен мъж около 30те. Изведнъж по средата на стаята се появи нещо като много високо шкафче със телевизор отгоре му и някаква игра (конзола). Незнайно защо реших че трябва на всяка цена да играя и започнах да се опитвам да пусна играта. Докато се опитвах да го направя, не познатият мъж се доближи до мен и седна на леглото на което и аз бях седнал (това което до преди малко се опитваха да местят). Не разбрах защо но той започна да ме ухажва и да ми пуска ръце, започна да ми говори колко ме харесва и колко съм хубав. Аз разбирасе започнах да се дърпам казвайки му да престане с глупостите и продължавайки да се опитвам да си пусна играта. Чесно казано се дърпах защото знаех, че баща ми и сестра ми са от другата страна на шкафа и може да ни видят, иначе не бих, тъй като този мъж беше доста симпатичен и добре сложен (нека не забравяме факта че съм гей). И докато всичко това се случваше, на мен не спираше да ми се пуши и то убииствено... и така изведнъж се сабудих... е това какво трябва да ми говори?Comment Script

Коментари

РаянаЗемята
04/18/2019, 11:11 часа
Изразява страха от това да си признаеш разбиранията си и наклонностите пред света , който е в противовес с тях .
Тогава желанието да удовлетвориш това ,което не признаваш става още по-силно и неутолимо . Дай си възможност да си признаеш пред себе си ,това което чувстваш без страх , а с разбиране и любов. Дай си шанс да се разкриеш ,такъв какъвто се чувстваш . И да си признаеш ,че това е красиво , въпреки разбиранията на другите . Това лекува .
Това ти казва . Лекувай болката си от непризнатата истина . Пред себе си и другите около теб .Бъди просто това което си , тогава това което си се променя постоянно ,защото му даваш шанс да го прави и да бэде различно ,както живота отрежда.
Край. :))
анонимко
06/04/2010, 17:31 часа
определено ти се прави секс!
;-) :-) :-D :-( :-o >-( B-) :oops: :-[] :-P

This comment form is powered by GentleSource Comment Script. It can be included in PHP or HTML files and allows visitors to leave comments on the website.