Съновник: вашите сънища

песен на деня

Вашите сънища  /  Добавете вашия сън  /  Към съновника  /  Лунен съновник
 

Интересни сънища добавени от вас в съновника:
булка, бебе, бременна, раждане, ванга, вода, гробище, змия, зъб, кола, земетресение, изневяра, куче, кон, котка, къща, коса, паяк, приятел

 

Категория:  


Огън от небето

 

 

Сънят който ще споделя беше един от най-интересните ми. Въпреки, че не е особено дълъг. Сънувах го на 10.09 сутринта.
Обикновено сънувам по няколко истории, които не са свързани. Но тази беше 2-та за нощта, която ясно помня.

Не се случваше с мен. Главният участник беше момче. А аз бях зрител. Вървеше по слабо осветена улица. Вероятно привечер, защото беше почти мрак. Светеха нощни лампи. От едната страна на улицата се намираше някакво училище. Пред него играеха и разговаряха ученици. На улицата имаше паркирани коли. Докато момчето минаваше покрай училището, някои от учениците доста го гледаха и обсъждаха. Чух че едно момиче, което седеше по в страни от останалите иска да му помогне. Имаха някаква телепатична връзка. Но изглежда не се познаваха. Тя само гледаше след него и се усмихваше. В този момент от небето западаха огнени искри върху тротоара. Момчето се изплаши, а момичето продължаваше да се усмихва сякаш всичко е съвсем естествено.
Той затича към една от спрелите коли. Тогава успях да видя, че колите не са в нормалния за кола вид. Изглеждаха елипсовидни. Доста затворени, и без прозорци. Момчето се опита да отвори колата, но не успя. Дочух гласа на момичето, което му каза да докосне колата и тя ще се отвори. Сякаш му даваше някаква енергия.
После телефона иззвъня и се събудих.

Надявам се този сън да не прозвучи налудничаво. Понякога сънувам странни сънища, като този, които не мога да си обясня. Ако някой може да ми го разтълкува, много бих се радвала. Благодаря :)

 

Автор: Moon

 

 

Коментари и тълкувания на съня:
(моля пишете на КИРИЛИЦА)

 

Все още няма коментари


*Псевдоним:

*Текст:
 Powered by Scriptsmill Comments Script