Вашите сънища

Среща на класа

автор: Лъчезар 12.06.2024 15:08 1473

Сънувах как седя в кухнята и ям. В този момент видях в градината пред блока ми старият ми клас. Класният,господин Найденов,почука по прозореца(попринцип това няма как да стане,защото сме високо). Аз го отворих и скочих при тях. Направи ми впечатление,че там е и Димитър(той е от новият ми клас). Както и да е,оказа се,че са тръгнали на среща на класа в едно кино в Стара Загора(не знам защо там,винаги съм живял в София). Та,отидохме в Стара Загора. Известно време вървяхме към киното, но по пътя не се случи нищо интересно. Когато пристигнахме в киното, ни упътиха по едни стълби. Слязохме по тях и се озовахме в някакво подземие. Незнайно откъде, в ръцете ни се появиха автомати. Тръгнахме по коридорите с готови за стрелба оръжия и попаднахме на стая, пълна с трупове. Те бяха с униформи, на които имаше табелки с имената им. Димитър обърна първия и погледна името му,след което ми каза:,,Той се казва Артьом,като теб\"(името ми е Лъчезар). След това проверихме имената на останалите и се оказа,че всички носят името Артьом. Тогава аз казах:,,Пълно е с мои трупове\". И след това се събудих. Някой има ли представа какво може да значи това откачено нещо?Comment Script

Коментари

Лъчезар
12/18/2010, 15:06 часа
Вие малоумни ли сте?Коментарите не са сложени,за да споделяте дали сънят ви се е сторил интересен.Поне да го бяхте написали грамотно.Писна ми от глупаци.
emin
12/18/2010, 08:40 часа
tapotiqqqqqqqqqqqqq blqk
mimito
12/18/2010, 08:39 часа
dosta qko
aaaaa
12/18/2010, 08:38 часа
mn mn tapo
;-) :-) :-D :-( :-o >-( B-) :oops: :-[] :-P

This comment form is powered by GentleSource Comment Script. It can be included in PHP or HTML files and allows visitors to leave comments on the website.