Вашите сънища

Fireball

автор: Йоана 04.12.2021 14:36 804

Сънувах, че съм на село. От югозапад се зададоха облаци, тъмни като безлунна нощ. Казах си: ,,Няма да се размине!\" и влязох вкъщи. Заиграх се на играта ,,Скрит предмет\", но понеже бях сама, пра-
вех така: оставях скрития предмет и го търсех със затворени очи. По едно време реших да вляза в стаята със старата печка. Застанах на прага и какво да видя-ОТ ЕДНА МАЛКА ДУПКА НА ПЕЧКАТА ЗАПОЧНА НЕЩО ЖЪЛТО ДА СЕ ИЗДУВА! ОТКЪСНА СЕ И ТОВА БЕ КЪЛБОВИДНА МЪЛНИЯ, КОЯТО БЕ 1 КЪМ 1 С БАСКЕТБОЛНА ТОПКА БЕЗ ЦВЕТА! ТОЛКОВА СЕ УПЛАШИХ, ЧЕ ПРЕД КЪЛБОВИДНАТА МЪЛНИЯ ЗАДЕКЛАМИРАХ ЗИМНИТЕ СИ МИСЛИ:
-ХВЪРЛЯЙТЕ СНЕЖНИ ТОПКИ ПО ВРАГА! ХВЪРЛЯЙТЕ СНЕЖНИ ТОПКИ ПО ВРАГА!
Тези думи така уплашиха кълбовидната мълния, без изобщо да са за нея, че тя дойде да се скрие при мен. Хванах я и изхвърлих през вратата. Тя експлоадира навън и уби 10 от 13 кокошки!Comment Script

Коментари

Йоана
05/21/2011, 14:43 часа
Моля ви се, кажете нещо по съня, благодаря предварително! И при гръмотевични бури сега треперя от страх да не вземе съня да се сбъдне!
;-) :-) :-D :-( :-o >-( B-) :oops: :-[] :-P

This comment form is powered by GentleSource Comment Script. It can be included in PHP or HTML files and allows visitors to leave comments on the website.