Вашите сънища

Странно

автор: DONNA 05.07.2024 11:40 947

Сънувах, че с моя приятелка отиваме при семейна двойка( наши познати). Мъжа е мой бивш, ще пътуват и ние сме у тях за да им дадем нещо. Аз поглеждам мъжа, а той не ми обръща внимание и с видим страх обръща глава (аз сам им отзад). Жената започва да ревнува \"коя си ти, и защо гледаш мъжа ми\", аз започвам да се отбранявам словесно в шеговит тон..Тя хваща мъжа си (моя познат мъж 2 на 2 с мн див характер) и започва да го удря, задушава го с лакът и почва да му търка главата...Той гледа подплашено и надолу..а тя го унижава..Тя стопля отношението към мен и започва приятелски да ме кани на пътуване с тях. През цялото време мъжа гледа надолу като \"путъо\" , мъж по чехъл (в действителност това е невъзможно, познавам него има ли сме връзка, но въпросната вече му е съпруга и не я познавам лично, само снимки съм виждала) . В един момент те трябваше моментално да тръгват, взеха си куфарите и почнаха да ми дават зор да побързам. Аз обаче започнах да си търся ключовете за колата. Те тръгнаха, моята дружка, също. А, аз останах сама в апартамента им (май трябваше да заключа)Почнах да ровя да търся в ужас , че съм си загубила единствените ключове за колата, нямам резервни...знаех че са ми в един джоб на чантата, но продължавах да ровя из цялата им къща . Усетих , че много разхърлих, почнах да чистя... Събудих се и незнам, дали ги намерих. Сънувах съня преди да стана днес събота 18 юни ...събудиха ме а исках да си досънувам. Знам , че има значение.. Само за протокола... Мъжа не ме интересува, на скоро ми напомни за себе си с телефонно обаждане след 3 години пауза вече женен, не съм се сещала за него от мн мн време. Помогнете ми да разтълкувам съня си.. Лек и усмихнат ден на всички ! Благодаря за вниманието :)))Comment Script

Коментари

кирил кан
06/18/2011, 10:53 часа
Девойка, която сънува, че има съперница, е заплашена да извърши непоправима грешка по отношение на своя приятел. В случая към този мъж. Бъдете внимателна !
;-) :-) :-D :-( :-o >-( B-) :oops: :-[] :-P

This comment form is powered by GentleSource Comment Script. It can be included in PHP or HTML files and allows visitors to leave comments on the website.