Вашите сънища

майка

автор: Галина Вълкова 27.09.2023 04:13 1278

Сънувах че блъснах майка ми и тя падна. Бях и ядосана, че е невероятно несправедлива по отношение на мен. Тя падна, разплака се, но някак изкуственно, нареждаше там нещо, но след това през цялото време се навърташе около мен, някак гузно но не ми говореше сякаш чакаше аз да направя първата стъпка. После в един момент, сънувам че съм в Мол с някакви роднини или приятели, които в действителност не познавам и купувам дрехи на някаква кукла барби с човешки размери, която пък оживя. В един момент бях дете и на почивка в някаква станция. Имаше едно момченце,към което изпитвах добри чувства и на което подарих бански. То не смееше да го приеме и за да не се притеснява, го прегърнах и целунах по бузата. После пак бях възрастна и сънувам че съм в същата станция и се появява Алберт от Монако, с който в съня ми сме стари познати. Както си говорихме се появи Шарлийн с която в съня ми не се познаваха. Запознаха се, а аз се отзовах в някакво ранчо. Бях с приятеля ми, който не познавам или може би беше онова момченце вечё пораснало. Участвахме в някаква хайка- търсехме, преследвахме нещо или някой. Тъй като се бяхме пръснали в гората по двойки, си комуницирахме по скайпа с лабтопи. Беше някакво време след дъжд и само от време на време прикапваше. Беше кално. Това е което помня. Много е откачено но ми се струва че има някакъв смисъл. Ще се радвам да го разбера. Благодаря предварително @-}--Comment Script

Коментари

penka kirilova montero
08/04/2011, 10:51 часа
vsqka ve4er sanuvam ko6mari i postoqno moite roditeli na kakva osnova se dal6i tova mo6ebi za6totose na miram ot dosta godui v 6bina li.
;-) :-) :-D :-( :-o >-( B-) :oops: :-[] :-P

This comment form is powered by GentleSource Comment Script. It can be included in PHP or HTML files and allows visitors to leave comments on the website.