Вашите сънища

Бягство

автор: Purple 18.04.2024 23:19 1300

Днес следобед ми се присъни доста странен сън, бях на някаква поля, по която бяха построени колибки (като тези на индианците). Говорех по телефона с майка ми и тя ме пита как съм отпразнувала рождения си ден и когато й казах, че не съм, тя много се ядоса. После се опитах да й обясня да не се опитва да ме променя, защото просто съм такава (в случая май бях индианка :D).
Скоро сънят се превърна в кошмар. Баба ми и майка ми излязоха от гореспоменатите колиби и се опитваха да изгонят някакви животни, сред които бяха няколко лисици. После дойдоха елени и започнаха да ни преследват. Ние бягахме и се покатерихме на някакви нестабилни платформи, но най-големият елен използваше рогата си, за да ни замеря с разни неща (почти съм сигурна, че метна по нас и едно малко еленче). Платформите се разлюляха и паднахме. Побягнахме към дворът на къщата ни на село, където за щастие портите са метални и се заключват. Сякаш вече предусещах, че идва краят на съня и след като влязохме и заключих по най-бързия начин се събудих.Comment Script

Коментари

;-) :-) :-D :-( :-o >-( B-) :oops: :-[] :-P

This comment form is powered by GentleSource Comment Script. It can be included in PHP or HTML files and allows visitors to leave comments on the website.